AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1475|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

第三項建議- 公開測試免費直至設定更新完成 [複製鏈接]

EXP
275 點
樓主
第三項建議- 公開測試免費直至設定更新完成

以家我覺得比人昆緊咁.. 玩緊免SER.. 如果係咁 麻煩GM 改番做免費. 直到你更改設定為至.

好處
1. 吸引更多人回流
2. 得人條氣順D.. 話哂都係比緊月費, 比唔到服務人, D人自然走..

人流多 先係重緊要, 人流多錢自然來.. 同以家好多手機GAME 一樣道理

單選投票, 共有 18 人參與投票
88.89% (16)
11.11% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
70 點
好提議~

EXP
129 點
但係又會有無限多開呢個問題

EXP
40 點
1.無限多開
2.有很多人已經入了幾個月 / 1年 / 更多
還有更多的問題
所以..
不現寶= =
0分重作XDD

EXP
470 點
樓主個建議我唔多接受,我都知大家都覺得貨不對版,既然玩緊免費模式,就不如唔好收錢住,唔好扣我地天數,那就理所當然,但究竟大家係為左玩番以前月費版模式先重玩定係想玩番全新的免費版而重玩呢﹖我就對免費版模式無興趣,如果一開始話再開醜小鴨ser,我都唔會玩,但而加的而且確係玩緊入左月費既醜小鴨ser,咁係非常無奈,免費我都唔會玩,何況比錢﹖要唔收我錢讓我玩番重新開始既免費ser,我真係唔想,如果暫時關閉個ser,唔扣天數,整好晒先開,我可以接受,起碼唔好晒大家時間,玩d自己唔想玩既模式,而加我先知咩叫有錢都買唔到