AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

雪同豐個個超正囉乜料;! a3a;!
支持爆拉xdd`
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
538 點
嗯;`
一睇戈時 笑左;;;:D :$
-
SAD

EXP
417 點

回覆 21樓 帥小餅v3v 的帖子

:P ,,,,作,,,好睇,又好玩
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
538 點
:D :D :D
我身為觀看者;>;$$$
-
SAD

EXP
899 點
啡啡;蓓,,仲痛唔痛[幫蓓整理傷口]
蓓;少少啦;但啡啡幫我整,,我好開心-v-

第一集;耶*v*

啡;蓓蓓<3整完啦:)
蓓;唔該哂<3
荳,檸,糖,餅番到黎*v*
荳;依,,你地2個唔系去行街嫁咩@v@
糖;系囉系囉,,點解會行到趺親ga?!;p
蓓;咪啡啡囉!掛住望令仔:p
啡;魚v3v,,,邊有w0(面紅;$)
荳;扮丫扮丫;;,再扮丫你:p
[Baby,,你就是我的唯一*3*]
啡;你條仔找你啦;;快d聽啦;p  haaaa'
1小時后~~~
荳;樂樂話約出黎去bbq牙*v*你地去唔去牙?:$
蓓&啡&糖&檸&餅;廢事去到做人地電燈膽啦:D :D :D
荳;唔好咁啦;(佢帶埋佢d fd出黎丫嘛^__^''
蓓&啡&糖&檸&餅;去見家長?;D
荳;,,,;$;$;$,,好啦;;;你地去啦#1#1#1唔該啦#1#1
蓓&啡&糖&檸&餅;系啦系啦-__-
第2日;;
荳荳找衫找左成粒鐘囉;D
6姐妹出到去bbq場戈時;;
蓓同啡竟然見到戈日行街撞到個個男仔*v*,,,,
到蓓蓓作啦喂;D

(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
505 點
cm^___^

EXP
899 點
thz撕m;;
作成點先?;D
haaa'
                             重新開始;D

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

支持啡啡.HAHA :$
很愛你的說:$
大肥婆小淫滴

EXP
899 點
:em800_11: 某人;戈戈人叫啡啡,,她也很美;)<~~~~
好嘔:em800_11: :em800_11: :em800_11:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 28樓 帥小餅v3v 的帖子

我都好愛你的說(k)(k)(k)
                             重新開始;D

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

:kiss: :kiss: 愛死你.! :P
大肥婆小淫滴

EXP
899 點

回覆 31樓 帥小餅v3v 的帖子

我也是唷<3
蓓蓓又唔知去左邊囉-___-
                             重新開始;D

EXP
417 點
第二集;
某人;嗨,,,,,上次撞到,,冇事??
樂;三界咩你識佢地?
蓓;嘻,,,上次整到我跌親戈戈w0
啡;上次同蓓蓓下街整到蓓蓓戈戈w0
三界;喔你叫蓓蓓可,s0r丫,唔小心,,
蓓,,唔緊要,,,啡啡,,我地去bbq[好中意食野]
啡;嗯,
唦,糖,懧,荳;食野先啦,,,,
啡.蓓;yaya,,
唦,糖,懧;戈戈人好似係我地學校校草=0=
,,,七戈人係到笑,,,
樂;荳豬;過黎
荳;樂豬;叫我丫,我去先
三界;丫嫂,咁令女
荳;唔係丫,,@v@你好丫
過完一日,,聽日就番學lu...

另一日
老師;今日有個五轉學生;
姣婆a;男?
姣婆b;有男就好!!
懧,糖,,餅,啡,蓓;唔好咁姣!
,,老師,,;佢地係三界,黑崎,豐,洋,雪
樂;界嗨~
啡,蓓,糖,懧,荳,唦,;三界嗨;
依加座位表
           老帥桌
  x x       x x           xx
雪&豐    姣a&姣b     甲&乙
荳&樂    懧&餅        黑崎&XX

蓓&洋     啡&界       丙&丁

@V@,,,我都話我唔知做咩,,,小時同界都錯
改左了

葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點

回覆 33樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

蓓蓓;;
乜水小時?:o:o:o
                             重新開始;D

EXP
170 點
`小時應該同餅坐ma;!

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

點解小時唔係同我坐t3t;
大肥婆小淫滴

EXP
714 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

我來支持.....推下....la:cheer:

EXP
899 點
因為蓓蓓又開始語無倫次-____-;;
界界到哪裡去了:bigcry:
                             重新開始;D

EXP
899 點
更更更正正*v*
座位表應該系咁;;

老帥桌
  x x       x x           xx
雪&豐    姣a&姣b     甲&乙

荳&樂    懧&餅        黑崎&xx
蓓&洋    啡&界         丙&丁

如果我改錯左;;咁蓓蓓自己更正番啦!!

重新開始;D

EXP
899 點
上集講到個老師幫咁多位同學仔安排好座位啦;;
依家出第3集嚕;;yo~~~~~
老師;各位同學,,好好同新同學做朋友牙^v^;;
姣婆a&姣婆b&雪;唔洗講都會啦老師^^,諗多令仔>w<;;令仔們;親一個吧(k)
在場人士;呃,,,,,,,
蓓,啡,糖,餅,檸,荳;親親親;親你老未咩;嘔牙-口-;
豐&樂&黑崎&洋&界&丙&丁;點解依家d女仔咁惡,,,,-___-;
荳;臭樂:@fk u:@我閹左你丫拿:@:@:@
樂;荳荳豬,對唔住牙;(唔好嬲錫番>3<
荳;哼-.-
之後大家都笑緊呢對咁可愛ga戀人>w<;;
英文堂:$
蓓&啡&荳傳子仔.___.;
荳;超正囉;同樂樂豬座>w<
啡&蓓;知你地恩恩愛愛啦-__-;
荳;咩姐,,你地格黎都唔差啦;;
蓓;咁又系>w<個個叫洋ga男仔又幾令仔a0a'
啡;嘻,,又可以見番上次撞到個個男仔,,嘻嘻-v-;
傳傳下;傅到去蓓蓓果度戈時,,,,
老師;蓓,你同我答左呢題佢!;
蓓;老師你up乜春?,
老師;你咩態度丫:@
蓓;老師,,我有時語無倫次嫁;D
老師;:@:@問你:涼鞋英文系咩?!
蓓;,,,,,,,,,,
老師;3,,,
老師;2,,,
洋;S-A-N-D-A-L-S,sandals!
老師;,,,(激到講唔到野;D)蓓!坐底!!:@
蓓;嘻嘻-v-;;(望住洋)多謝哂你:)
洋;令女唔洗:)
啡&荳&檸&餅&糖&樂&界;w0w,,英雄救美w0;;鳴~~~~~~
蓓;>//<(羞
洋;um,,,,,,(有小小面紅
啡&荳&檸&餅&糖&樂&界;有人面紅w0w~~~
鈴~~鈴~~鈴~~鈴~~鈴~~~~
話咁快就放學>//<;;
放左學,,,啡,荳,檸,餅,糖就緊系捉住蓓蓓問話啦,haaaaa=]
蓓蓓;到你啦喂;D

重新開始;D