AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: w85594
打印 上一主題 下一主題

[其他] 我商城張20階武器卷 維修完唔見左, 又發生咩事牙?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
58 點
根本個補償就唔應該要回收 送出既野就唔好再回= =
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
58 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

有D全部拎晒出黎既人. 係到講風涼話 又話人地傻仔..試下自己俾佢回左.睇下會唔會咁講 0.0唔係正係得我一個俾人回收左囉,根本回收補償就係有問題......

EXP
17 點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3220 點
w85594 發表於 2014-8-6 20:38
有D全部拎晒出黎既人. 係到講風涼話 又話人地傻仔..試下自己俾佢回左.睇下會唔會咁講 0.0唔係正係得我一個 ...

寫明到 你唔睇 係到怪人 弱智仔

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
當教訓咪算lo
下次醒小小全部野即刻拎曬落黎
佢收左就系收左
你怨都唔會比返你

EXP
697 點
w85594 發表於 2014-8-6 20:38
有D全部拎晒出黎既人. 係到講風涼話 又話人地傻仔..試下自己俾佢回左.睇下會唔會咁講 0.0唔係正係得我一個 ...

獎品有得拎你又唔拎,公告有寫明你又唔睇,自己有問題你又唔認

補償物品派左比你就唔應該回收,你拎左既話咪唔會回收囉,自己又唔拎賴咩地硬丫
即係人地比d野你,講埋比你知幾時之前要去拎,唔拎就會清~ 你就一直唔拎,霸住人地d地方.....咁人地又唔可以清比你霸一世ar???唔好gum野蠻啦唔該

再同你呢d7子講都哂氣

主打遊戲
幻想神域
EXP
58 點
我霸都霸自己個倉 咩叫人地既地方? 你講野諗清楚先OK? 咩叫待領區 唔洗我解釋俾你聽掛0.0

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
發懶豬 發表於 2014-8-6 16:18
岩呀,補償物品派左比你就唔應該回收,你拎左既話咪唔會回收囉,自己又唔拎賴咩地硬丫
即係人地比d野 ...

每個AC都獨立有自己果個待領區,點樣霸住左人地個地方⊙_⊙
認真講句,其實有好多唔課金既人個背包同倉庫格數係計到盡………………都唔夠用╮(╯_╰)╭
所以有得擺緊係可以遲啲攞最好,話晒20階祝福其實無咁快用得著,
如果你認為派左出黎又收返無問題……
不如新年果陣派完利是比你,3日內唔拆就收返咁又好唔好?
大獲啦,原來唔拆開個利是封直接收埋係唔合理既做法Orz
一早都話收到利是要當面拆開先係最好架啦,擺係度唔拆根本係傻仔\(^o^)/

註:有寫明唔等於大晒,未能清晰注明已經可以控告詐騙
(雖然官方有寫左出黎,但派完再收返呢個舉動真係好奇怪,依家唔係話限時去登記領取,而係已經派左出黎⊙_⊙)

mi5842013  如果你派利是果時會同埋人地講明3日唔拆..你就收返既...我佩服你..XDDD 另外...你仲要諗下點CHECK到人地果3日有無拆到喎...加油...XDDD (逃)  發表於 2014-8-7 12:22:01
米閣下  A.A!BlueBird  發表於 2014-8-7 11:38:28

EXP
697 點
w85594 發表於 2014-8-6 22:02
我霸都霸自己個倉 咩叫人地既地方? 你講野諗清楚先OK? 咩叫待領區 唔洗我解釋俾你聽掛0.0 ...

你自己個倉 你估你自己真係有個倉咩,係咪腦缺氧呀
你帳號個倉唔係用緊人地伺服器資源咩豬咁兜,解釋就唔緊係唔洗你啦,野蠻狗講以為自己岩,你講野就真係要諗清楚喇
獎品有得拎你又唔拎,公告有寫明你又唔睇,自己有問題你又唔認

補償物品派左比你就唔應該回收,你拎左既話咪唔會回收囉,自己又唔拎賴咩地硬丫
即係人地比d野你,講埋比你知幾時之前要去拎,唔拎就會清~ 你就一直唔拎,霸住人地d地方.....咁人地又唔可以清比你霸一世ar???唔好gum野蠻啦唔該

再同你呢d7子講都哂氣 係咁先,你自己繼續係度自high啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3220 點
BlueBird 發表於 2014-8-6 22:13
認真講句,其實有好多唔課金既人個背包同倉庫 ...

估唔到仲有個更弱智既人出現
無問題架...等你隻小學雞第日大過左有機會結婚派利是既時候你咪同人講3日唔拆就收返囉講野都唔用腦...你個腦係咪裝屎?
未能清晰注明???可以控告詐騙????
人地成個公告清楚講明...係你條傻仔自己睇都唔睇...快d同伯母喊下扭計叫佢告依間公司啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
58 點
發懶豬 發表於 2014-8-6 22:19
你帳號個倉唔係用緊人地伺服器資源咩豬 ...

傻仔.哈哈 唔夠人講發老皮? 笑死人了^^

主打遊戲
幻想神域
EXP
3042 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

BlueBird 發表於 2014-8-6 22:13
認真講句,其實有好多唔課金既人個背包同倉庫 ...

唔夠位?上星期咪送咗個20格囉....你計數計少格唔係好影響啫

主打遊戲
幻想神域
EXP
13 點
官方會定期清待領區又唔係第一次 唔論係補償定其它 都會清走 你唔拎就係自己問題

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
69 點
我無拎
但係我唔會發爛渣

主打遊戲
幻想神域
EXP
2198 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

係咁架啦
又要補償又要回收

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
14193 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

再吵都冇意思(我都無拎)
只可以怪自己冇睇
就好似簽合約咁~
官方有一早說明
e+罵戰已經冇義意

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
發懶豬 發表於 2014-8-6 22:19
你帳號個倉唔係用緊人地伺服器資源咩豬 ...

搞笑,你隻角色開出黎本身就已經用緊人地個伺服器資源,唔好同我講係save左入你部個人電腦-_-#

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
回憶太多 發表於 2014-8-6 22:30
估唔到仲有個更弱智既人出現
無問題架...等你隻小學雞第日大過左有機會結婚派利是既時候你咪同人 ...

唔睇清楚就亂咁叫,呢個世界真係有好多叻唔切既人-_-#
第一,如果你認為派左出去再收返呢個動作係無問題既,你咪即管試下回收啲結婚利是囉
第二,我已經注明官方個公告係有清晰咁寫到,自己唔睇清楚就衝出黎認叻(-_-) zzz

alexy  成日用利是做例子...我倒想知道人地派利是比你哥陣話明3日要用左佢, 你會好似依家咁吵一輪之後唔收 定係 乖乖收左即刻用左佢?  發表於 2014-8-8 11:53:51

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
god00154 發表於 2014-8-6 22:48
唔夠位?上星期咪送咗個20格囉....你計數計少格唔係好影響啫

對於本身係全5格既玩家黎講,比個20格佢都係唔夠用,只係變成打副唔使成日打到一半就就爆左包-_-#

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

社會題 :
樓下有間超市,提供暫存託管服務, 但只限超市內買的東西, 買家可以買完野得閒先拿走, 沒時限.
某天超市胋公告, 告知所有人, 所有暫存格內, 各放美女一個, 喜歡的請自取, 沒取的會3天後老闆收回自用. 4天後, 某某跑去拿美女, 暫存格內冇了美女, 很疑惑和生氣, 不明白, 問了以下的問題:

問題1 : 想得到超市送的美女, 應該點做?
問題2 : 超市有冇權收回美女?

太深了, 我唔識答, 請各位大神請教.

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿