AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 14:50
嗯 對自己不利就反對 希望佢地真係為下玩鳳狙既人諗下 (我都講過好多次 我唔係鳳狙最勁個位 改左對我唔會 ...

電視都有教拉. 唔系自己利益受損講野既人自然大條道理~,~'
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

D人真係當自己係寶,原來自己先係自戀
仲有某D人問少少野就一句頂埋黎,講真,你打機,我打機,大家為開心
不過如果係下下都人身攻擊既話,我冇乜必要忍你

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

提淽 發表於 2012-12-29 14:56
電視都有教拉. 唔系自己利益受損講野既人自然大條道理~,~'

就算討論落去都冇用 我諗應該會改招技......

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

提淽 發表於 2012-12-29 14:45
嗯.. 某D人真可笑..對自己有益既野呢就大大力支持

又唔諗下.受害人既感受(玩狙既人),一尾掛住自己既利益 ...

提淽大大
我地可預先為鳳狙變廢而慶祝≧﹏≦

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 14:58
就算討論落去都冇用 我諗應該會改招技......

不能同意更多╯ 3╰

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

邊個系到想企圖改變我既思維先既呢
3唔識7冇拉拉好似比條友捉錯處甘,我點知你系咪立心不良
防人之心不可無啊,哥仔
都系人對我點,我對人點姐

EXP
55 點
一野改廢咁多,真係唔知講咩好
我地勁但我地洗D錢都要多D啦係唔係先?
玩槍GAME都有狙擊槍啦,又唔見話狗?咪又係一槍秒!但步槍同狙槍近戰邊個會羸呀?!
同一道理,唔同職有唔同既優點!我地鳳秒人勁,但我地防低!一係秒人一係比人秒
我地冇勁範圍技,我地打副同戰場要帶好多MP水,我地唔可以帶裂搵錢,但金裝貴過其他好多(仲有好多....唔打啦
點都好,如果HK真係改左我會十分十分失望:(

EXP
949 點

hg999351 發表於 2012-12-29 19:37
玩槍GAME都有狙擊槍啦,又唔見話狗?咪 ...

終於有人明白我想講咩 係 改到咁廢 不如刪職好過啦 留隻職係到做咩? 存在價值已經冇了 唔秒人就唔叫狙啦 可能d人比隻職秒得多就係到嘈 話左 (對自己好既就支持 不利就反對) 始終係自私 ...... 某幾個人真係可以講到隻職唔洗用錢咁架?^^ 不過我唔會怪佢地 佢地比人秒得多先咁講姐 但真係要為下隻職諗下 現在有好多人玩緊隻職架 我又唔係隻職入面最勁果位 改左對我影響唔會好大 只係想d人唔好咁唔公平 咁自私姐 範圍技真係好廢囉 d人成日講戰場方面 其他方面都要理下架(又要我重復打多次)

EXP
949 點

某某人話改左=昆 咁依個我覺得係事實 同欺騙冇咩分別

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 23:16
某某人話改左=昆 咁依個我覺得係事實 同欺騙冇咩分別

玩耐左隻鳳J拎去刷副就知要食幾多MP水拉.

某D人講到真系唔洗錢甘.玩鳳J隻職.冇隻職系完美嫁囉.5戀該-]

每隻職都有好壞嫁拉.接受唔到有鳳J既職咪唔好玩晴空囉.鳳J出現已成事實:)

要退要留相信冇人會阻佢地

EXP
63 點
最近先開始玩就禁快要改 omg

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 15:54

某D人講到真系唔洗錢甘.玩鳳J隻職.冇隻職系完美嫁囉.5戀該-]

嗯 佢地唔鐘意咪退game啦 冇人想阻佢地 正係識話人自私 佢地自己又唔係咩? 講到隻職可以唔洗用錢就可以好能勁咁 太天真啦佢地 正一隻狙+10要用幾多錢?(未計用果招 食藥 我打一次副 成日都係打到一隻 一隻用一次 一次副本100支65lv mp水 佢得依招用到 其他技有邊招用得上? 改左不如唔好要個職算啦 留個職係到做乜? 比人歧視? 好似道法下場咁 我玩過天道入組都比人狂問啦 話我夠唔夠打架 講真 真係好煩 入組升lv都要問依d 又唔見佢問其他職? ) 佢地唔鋸咪玩番狙囉 講咁多做乜 又唔係得某幾個人先做到隻職 隻職限量既咩?  職業平衡? 改招技叫做職業平衡?^^ 笑左 破壞哂佢本來有既特色 其他game d 職有狙e個字 通常都係好勁架啦 咁不如改埋個名佢 唔洗煩^^

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

提淽 發表於 2012-12-30 15:54

依家係你接受唔到鳳狙要改喎
調番轉都有

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

hg999351 發表於 2012-12-29 19:37
玩槍GAME都有狙擊槍啦,又唔見話狗?咪 ...

玩狙都要1槍1下 換彈CD啦
3秒好正常

金裝貴係玩家自己推出黎
又要收金裝 但又唔打金副
咪比D人推高價囉

同職冇關
請搞清楚

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

3C. 發表於 2012-12-30 18:44
依家係你接受唔到鳳狙要改喎
調番轉都有

理解唔到?

鳳狙職一早存在呢句WO

宜家系你接受唔到鳳狙本身系戰場拎晒彩

接受唔到咪退囉你冇人會留你,少你一件唔少LA晴空

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-30 18:17
嗯 佢地唔鐘意咪退game啦 冇人想阻佢地 正係識話人自私 佢地自己又唔係咩? 講到隻職可以唔洗用錢就可以好 ...

系D文盲既人先會唔明我句重點既所在

事實上就有個,冇用腦思考野既人覆左我=]

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 18:57
系D文盲既人先會唔明我句重點既所在

事實上就有個,冇用腦思考野既人覆左我=]

其實仲有個 唔只佢 發覺近排多左好多盲 之前玩agame討論都唔覺既

EXP
1415 點

提淽 發表於 2012-12-30 18:53
理解唔到?

鳳狙職一早存在呢句WO

睇你都未知你on.9在乜...
我唔怪你

鳳狙未改個時
我都冇出聲..
係到改左時後 你同埋個水bb 係度轟炸個論壇
係度反對.....
接受唔到改廢個個係你呀檬_

改鳳技我支持都黎唔切啦
點會接受唔到呀
咪講埋D野引我笑啦好冇

EXP
1415 點

真係唔明你2位
理據乜到冇 就講埋D9唔答8既野...唔好活係自己個世界啦

求你地答/反駁:
1.鳳狙改技後秒唔秒到人
2.高輸出野不嬲有硬直

我係同意改技只係適用於戰場囉.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

3C. 發表於 2012-12-30 20:37
睇你都未知你on.9在乜...
我唔怪你

你宜家講乜都得嫁拉,膠_

得你自己厚面皮系到回貼咋麻,犯眾憎既人講既野有可信程度?

何謂轟炸?我地以事論事姐

似得你呢D唔經大腦思考既人死唔要面系到回貼?

除左我之外,想問下有冇人覆你呢件人格有問題既_仔?唔知醜