AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 千千千
打印 上一主題 下一主題

討論一下皇者S會回歸既可能性   [複製鏈接]

EXP
519 點
nateriver 發表於 2015-9-18 17:02
+1

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

陪我淋雨 發表於 2015-9-18 20:42

EXP
519 點
YAU♥. 發表於 2015-9-18 21:42

招同好一齊減肥

EXP
376 點
面就人地比 架就自己丟~~~
講咁多野都係想知人地個名姐= = 打場機 我唔介意比你知WOR
我係 軒<<塔皇  xXIam鎖匙Xx<<夜瀧
問心句呀...話我地快閃屁孩 冇啦啦上黎開世頻 我q知係邊個咩
但講下道理好嗎? 唔得閒 冇時間玩=藉口...用個腦諗下吧啦...唔洗人教呀嘛?
開左名又唔係為左威 為左嘈 只係想講一句 個post唔係我地開~~邊個聊交嘈 係心知肚明-0-
都係個句啦 自問冇咁多時間 金錢放落晴空到 而唔係因為輸而唔玩...講到人地咁小氣都有..打鋪機姐 xd
加油加油 晴空仲有好多野等住你地玩 放咁多時間係個post到嘈 不如努力d刷多幾條柱 拎多幾分 努力d玩你地咁熱愛既晴空好過啦...唔好晒咁多氣嘛

主打遊戲
晴空物語
EXP
736 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章

小二。來一客花生

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
120 點
話人小學雞 但又上水應機 咁你姐係咩
講講下仲要無啦啦話人係到吠
得返把聲 係到狗言殘喘
到底邊個係狗 自己知啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

陪我淋雨 發表於 2015-9-18 22:40
招同好一齊減肥

EXP
376 點
所以話d人真係__冇極限...字都唔識睇就走去話人地
小學雞行為係講緊有某會d人開post串77 聊交嘈~~而唔係回覆你地個d人
都係個句啦 睇完我地得啖笑...你地就唔知啦 xd
我又想知上水應該代表d咩啦...我第2個回覆都講左啦 返完工返完學忙完咪上黎睇下笑話囉 係咪先
而且我又想知啦 我幾時有話過人係到吠呢?
再姐...e到係agames討論區 我都係打幾隻字姐...咁都要講我地得返把聲 :(?
唔通你要我地又話起底啊 出黎隻秋啊 1打1啊 之類之類個d野? 聲都冇呀大哥...得字炸 haha
講野之前用下腦啦 好嗎...
再者再者  挑 得個講字~~都唔知某某人開名開左去邊^0^
都係想知係邊位高手姐

EXP
17 點
E,個POST無左幾日聲氣以為沉得,原來係換緊人出黎
我係FEVER-->Breunor 垃圾驚羽一隻
所以話皇者快閃狗果然夠厚顏無恥
軒兄你平時出頻出得咁密,會戰嬴左都世洗頻,宜家扮哂死狗咁,WA,睇下D內容幾平靜,幾有藝術
完全將成個話題轉移左,真係笑_死我
當年爆世頻爆得最_多ge人,竟然係度扮無辜,你有無興趣做演員
"打鋪機姐",呢句我都有同你地講過,打鋪機姐,駛唔駛洗哂世頻,話我地廢又話我地外掛,830,洗到930,比你地封門仲要係區頻串
不過宜家見到你咁死狗樣,我都唔知講咩好LU,昔日皇者霸氣不再
講野之前用下腦啦好唔好,唔係你地做埋哂D小學雞野快閃上黎,我地會有位上係E度笑7你地班輸唔起GE皇者??
唔好五十步笑百步啦
軒兄你講d野,睇完真係得啖笑,講搵交嘈,串77,點夠你黎啊
唉,落台階同籍口都幫你唸埋啦"下,我幾時咁得閒出頻串你地班廢人","下,唔記得啦bo","點解嬴人要串人,你無野啊,世頻好多啊?"
"sorry,我無份出世頻你記錯左,係第2個人開我ac串你地","下,我番去開著部嵐鷹牌電視唔好,得鬼閒串你地","咁記仇做咩姐,傻豬黎ge,個陣為左激發你地鬥心先串你地,我都係受人指示架炸:( 原諒我啦"
皇者射波技:"打機姐,咁記仇做咩",呢招必殺技黎,我都幫你唸埋,算係咁啦
軒兄乖啦,你盡左力架啦,換人啦
快d潛水啦,就好似你地輸左咁,唔好再快閃上黎,由得我地玩熱愛ge晴空啦
btw無記錯你輸左幾次,連人都唔見埋,無留到最後

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

michaellau0 發表於 2015-9-21 10:02
E,個POST無左幾日聲氣以為沉得,原來係換緊人出黎
我係FEVER-->Breunor 垃圾驚羽一隻
所以話皇者快閃狗果然 ...

霸氣再現

四級霸王會員

微笑釋懷 ♪

主打遊戲
晴空物語
EXP
948 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

霸氣再現!!!
`

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

睇住d薯仔鬧交好好笑

EXP
50 點
我宣佈除左皇者之外其他玩家都係賤種,垃圾
皇者就係正義

皇者有盟友就係人緣好理所當然得到大家支持
人地有盟友就係花時間去巴結,準備緊驚世大陰謀

皇者撩人串人果時就係有膽識,疊馬
人地撩皇果時就丟架,扮威,冇野搞屎忽痕

皇者羸緊果時就大把時間,輸就番學番工
言下之意果幾年就唔洗番學番工?

搞咁耐都唔知點解自己比人吊?輸就摺埋啦,講咩理由,講完唔能洗輸啊
點知原來仲未夠7,仲要7能到要上game留言,搏咩?話比人知未輸哂?

吊你依家問你仲敢唔敢上黎玩啊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
120 點
哈 好笑wor
講撩交嘈 唔知邊邊成日得閒無事就開世p串77呢
講返工返學 仲好笑
姐係你地之前個個都唔洗返工返學既
一輸多幾次就突然好好學好勤力wo
諗藉口好心諗得合邏輯啲啦
仲有 我有話過係你話有人吠咩
眼都未識用 唔好同我講腦啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

老千開帖潤9人都有

補充內容 (2015-9-22 22:03):
老千開帖係到潤9人都有

EXP
519 點
其實我都係路過食花生

Btw 老千 一個打一千個

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

Btw 老千 一個打一千個

紅發5開心啊你有無陪佢啊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

千千千 發表於 2015-9-22 17:56
我宣佈除左皇者之外其他玩家都係賤種,垃圾
皇者就係正義

言下之意果幾年就唔洗番學番工?
我答你喇 有D就吾使番因為屋企伶綜援有(廢人
有D就要番 番工就請幾日假係屋企爆升LV