AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: yomas
打印 上一主題 下一主題

關於新系統+15投票 (官方請注意)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

YAU♥. 發表於 2012-6-14 23:16
見到我地ser有個人買扭蛋定吾知點品換既扭蛋
開左80幾個先有一件手染=.=!! ...

XD  我地金龍持有者
每件藍時都唔止呢個數目
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

孤單心事 發表於 2012-6-14 23:28
XD  我地金龍持有者
每件藍時都唔止呢個數目

金龍我都有..
300金收左條番黎
我想要紫狼多d

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

YAU♥. 發表於 2012-6-14 23:47
金龍我都有..
300金收左條番黎
我想要紫狼多d

-.- 講緊60%戈條.....金騎
佢咩蛋都抽齊

EXP
1918 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

紅雪晴 發表於 2012-6-14 22:45
可以轉games

><不比你走呀紅><

EXP
61 點
【詞語過濾】出完新裝又出+15...我本身2套60lv+10裝(1橙1金)...如果隻game本身就係+15我唔介意沖埋上去!!!!
但依家先出分明係等會花錢沖裝既玩家去沖埋上+15...之後你見d人沖到+15沖得7788你就開放65lv新既65lv裝備重要直接影響3轉技能..逼你轉哂成套+15!!!??
你星光機上第7層已經難q左好多lo...市面上就一d都唔夠防增去比大家去沖+15...防光就出包包...算la....再見了晴空...一直等級又唔開只係識呃玩家升裝備強+15既game無野值得我地再玩!!!!!
你1出我del game!!!!!!!^^留底既玩家慢慢玩la!!!

EXP
958 點
我個人立場.......... + 15 出唔係問題 ......

但條件係你要開 65 lv 3轉~ 你出~ 我沖 65 lv 3轉裝 ~

我唔想依家走去冲 60 裝~ 轉個頭話出 65 囉 ~

到甘耐~ 小小 65 lv 既消息都無 ~ 但係就出d 要人消費既野 ~

你要我消費~ 你都要吸引到我先得架 ~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

butter._. 發表於 2012-6-14 18:06
留意咪係咁
上次膠囊又係咁~_~

膠囊已經改到好就香港玩家,點樣又係咁呢?

EXP
55 點
出左+15ga話 俺拎D錢去玩D3都冇咁嬲=_=

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

yomas 發表於 2012-6-14 18:38
咁你地可唔可以提供.時裝進化係點先? 白進化變綠? 綠色唔可以再進化上去 定係藍時裝可以進化7-8%HP/7-8% ...

我地都了解緊,台灣尋日先出!

EXP
236 點
星光機率高翻d,唔好次次拎完野再轉多次就閃星
早d出65lv 3轉.你出+15都會繼續玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

mirrormirror 發表於 2012-6-15 09:58
出左+15ga話 俺拎D錢去玩D3都冇咁嬲=_=

肥冬冬A"A
HAAA

今次台版個系統真係同趕客差唔多
合成野無問題= =  但係+15就過份左少少
合成野毫無疑問係幫助到新手/平民玩家  

EXP
12 點
我覺得出+15唔係問題...
出既同時係+15前都要比我地成功率90 or 以上...
沖裝+4前都係100%但係+5就65....
講真我為左我把武+4升+5用左3粒防爆都升唔到+5(我都覺得好黑仔)
同時又講句:我係窮人冇錢買點去玩...
所以時裝都係用緊新手做任個套...
唔識咩野改做咩野升級,,,
所以只可以用裝備+15黎講...

EXP
12 點
stupid_man 發表於 2012-6-14 22:35
單人副1出 = 超低能
一隻ONLINE GAME 變左單機GAME....
如果要出埋+15...我地同你講88~

我覺得單人副ok wo...
你諗下靈仙同個d冇攻既職...
入去正式個d副只會係死路一條...
刷裝有時冇人組維有就自己一個沖入去打..
只有死路一條...但係e家有單人副d怪同王血小一半...易打好多
連靈仙都可以過到...所以我覺得佢整得幾好...
起碼會考慮下冇攻單刷唔到既一群玩家...
一開始玩道法我連巴卡個個副都要死幾廿次都過唔到last個隻王
但係佢出左e個我諗last個隻王e家都過到...
d有攻技既職過副易過食生菜...好易過冇挑戰性..
不過對靈仙or道法就真係一大既難關!!
刷裝要組隊...唔可以長刷...有d人刷幾場就走...
有d死左就出組...唔番入黎打...sosad!!
ps:我正身係靈仙冇分身

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

我其實係支持單人副,因為好多冇裝既新手冇人鐘意帶。宜家有得自食其力。
紫料出都係應該,因為對上仲有金料未出
只要金料要係多人副先出,咁就冇問題了

講返今次既+15,我相信冇咩人會支持
即使係全身+10,都唔想再玩衝裝
沖完又出65。

不過進具進化系統係件好事,減少d不必要既垃圾,用唔到又要掉

EXP
958 點
膠囊 已經改得好好了 ~
單人副 亦都非常好 !!!!
金裝可以交易直頭係讚 ~~~

其實 + 15 又好~咩系統都好 ~
你唔出 65 lv 3轉 ~ 大家都唔會平息的

EXP
958 點
pgchicken 發表於 2012-6-15 09:58
膠囊已經改到好就香港玩家,點樣又係咁呢?

其實 ALTA 算係甘~ 起馬會改 ~

不過 gm ~ 作為一個港幣戰士, 如果無晒d普通人比我殺 (趕走晒d平民) ,

甘我 +15 用來殺邊個 =_= +15 打 + 15 ~ 甘同 +10 打 + 10 有咩分別 =__=

我做咩要晒$ 改 +15 ~有時都要留住d平民玩家, 無得比較, 連game 入面既虛榮感都無埋.....甘我做咩要買點玩 =_=

只要你留得住d 平民玩家 ~ 港幣戰士 自然會買點..............

EXP
52 點
GM.. 賺人錢唔係咁咖

改d數值當新意. 你有冇誠意咖?

想俾錢你賺都唔得啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

調高番d d機率
應該會好d..

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

butter._. 發表於 2012-6-14 18:06
留意咪係咁
上次膠囊又係咁~_~

其實港版只係代理
台版要出既野 港版無可能唔照做
但係如果連台版戈邊反應都咁激
港版就有可能唔跟

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

暫時目前了解到,進化系統,係將你既物品進化到下一階

我舉個例:
1星防具鎚,可以透過進化系統,變做2星防具鎚
時裝方面,白時裝可以透過個系統,變做綠時,如此類推,即係大家抽到好多綠裝的話唔駛驚,可以用呢個系統變做藍裝