AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 00852340
打印 上一主題 下一主題

滅亡的開關制,香港應唔應該推出??(9月24最新情報)   [複製鏈接]

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

gn01807747 發表於 2012-9-26 22:24
講真你返工冇時間打機 係你自己問題JA WO ,你講到好似得打工仔先買得起點咁,冇返工唔待表買唔起點數...你 ...

唔岀就真係更少人買點,我買親幾千點都係拎黎放金多,+10又+10左,時裝又多到爆,紫時又衝好哂,全身又開晒寵匙背包,你話我聽我買點仲有咩可以買??
套用番你果句, 佢要出商城你無錢買係你地既事,做咩唔俾有錢既人買?
係牙 唔係無番工就買唔到點,不過番工既有更多錢買多d姐,雖則我買幾多點都唔關我有無番工事
個個打機唔番工,隻game咪無人投資, 你想隻game快d汁牙?到時唔洗等d人走,隻game已經無錢賺摺埋左,
仲有講既野都代表左好多因番工番學小左好多時間既人,只係想為我地掙取番d無左既時間,仲有粒野要俾錢買,至少我無叫人白白送粒野俾我@@

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

gn01807747 發表於 2012-9-26 22:24
講真你返工冇時間打機 係你自己問題JA WO ,你講到好似得打工仔先買得起點咁,冇返工唔待表買唔起點數...你 ...

聰明人
其實有能力就一早掛技啦
仲掛波?

你估升得快呀?

掛技仲快啦,邊個唔識升個雲狩上來
玩物雲夠啦掛

其實唔係買唔買得點既問題
而係合唔合理既問題

如果粒波一晚可以練好件裝
我相信你你唔想見到既事(加快死亡)
但如果一個月都升唔到一件裝既時候
就變得唔值得買來用

其實著眼點係平衡上而唔係出唔出

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

龍雍 發表於 2012-9-27 10:32
聰明人
其實有能力就一早掛技啦
仲掛波?

我人係屋企都會掛技
唔果唔係有壞寶寶我都唔理個球開唔開

依家個波70lv..5秒先加得2xxx經
咁都有人反對,,,

EXP
980 點

龍雍 發表於 2012-9-27 10:32
聰明人
其實有能力就一早掛技啦
仲掛波?

我人係屋企都會掛技
唔果唔係有壞寶寶我都唔理個球開唔開

依家個波70lv..5秒先加得2xxx經
咁都有人反對,,,

手快咁多左下+.+

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

商城唔出既話可以等新裂出先再上線

EXP
1266 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 麻雀勳章

我覺得要限LV用囉
比D新手易追返D LV

EXP
461 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

唔出好D..唔係一下子就升左LV仲有咩好玩??

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

樓主,你下次搞ED投票又要人地投完票先比人睇結果嘅話你就+多個無意見或者打醬油E個選項來給人睇結果啦。

EXP
1102 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

哂氣-_- 裂夠快-.-

EXP
980 點

我想問話一下就升lv果d人其實你明唔明粒野既性質
唔好以為幾多lv用都係有同一個經驗值
1Lv用個波波每5秒只係加得十幾經驗
69lv用先每5秒加二千幾經驗值
我唸69升70只用波波黎掛日日掛足24小時都要掛一個月
波波d錢夠買隻金騎~
唔該你地搞清楚粒野同解日任打怪打裂升lv既速度差幾遠

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

不如1個星期上夠10個鐘就送

EXP
461 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

di8 發表於 2012-9-29 16:15
不如1個星期上夠10個鐘就送

認同認同

EXP
294 點
但wp咁難打,出WP都好合理姐

EXP
1102 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

佢出都係呃$姐=_=

EXP
959 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實 你地唔好講到d波好似加好多咁 無知既人唔該去望望70金裝熟練每個lv 要幾經先講野 你樣樣都叫佢唔好出 呢隻game永遠都係冇哂新意 高膠能力。物品進化。+15 仲收唔夠? 真係多謝你地

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

rex5290 發表於 2012-10-2 13:04
其實 你地唔好講到d波好似加好多咁 無知既人唔該去望望70金裝熟練每個lv 要幾經先講野 你樣樣都叫佢唔好出  ...

同意呀!!!其實D球唔係加好多,人手升仲多過D球啦,我好希望佢出,因為實在好多人要返工返學,出左可以幫到呢班玩家,至少唔使放假/放工D時間先黎爆肝,咁樣好慘,而且70套金裝d熟練度真係好多@@之前暑假升60裝d熟練已經想死
如果出既話就希望唔好太貴,同埋遊戲入面都有途徑可以獲得