AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1225|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

點解幻化又要不斷出返一樣既野?? [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
樓主
2. 幻化祭台上架:傳說廚師之蔥、各款鳳凰月岩、傳說透明魚鰭翼‧淡金、傳說透明魚鰭翼‧草綠、各款椰子果凍兔、傳說機甲龍王座騎

紅字既野我諗都出左有四次...真係無其他野出喇咩?
上次開post先講完條龍 星鑽出完幻化又出
依家又出? 乜條龍真係咁吸引到GM咩?
唔怕煩提多次 幻化水晶絕對係呢隻遊戲其中一樣吸引到玩家上線既地方
唔好HEA可以嗎...?

題外話 : 活動  幻化寶石祭同埋經驗加倍送 好似無寫時間

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

或者你可以具體講下想出d咩,再幫你向有關人仕反映

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
我唔可以代表全部玩家去講要D咩 不如各位巴打絲打入黎自己留下言

純本人立場
時裝: 傳說希望之翼,金焰狂虎戰鬥座騎  
實用品: 宗師完美採集袋(唔記得全名) 換走個成長卷佢啦 中左二百張係身喇

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
或者我又可以嘗試下提供意見係出野既模式身上

依家多數都係出一種座騎
然後一排星石/月岩  最右就一定係粉同兩樣垃圾
仲有一種寵物 同埋一至兩款時裝
好似就只係咁...

望落去根本無咩選擇 我覺得唔洗擺咁多防爆係到
係易中你洗咩擺咁多格 係咪先
完美又擺兩格 50%又擺兩格 5%又擺兩格
倒不如縮做一格 SET返易中個機率
然後換三格時裝上去 咁你咪可以出多D野
第六第七層最右邊果格 唔該真係換左佢啦
可以考慮D實用品 例如我上面提及既宗師包/單日祝福/寵物技能書
又或者GM見到D咩實用品想試下出 其實都可以換下

月岩星石寵物果兩行 我就無咩意見 不過真係唔建議D野不斷出完又出
鳳凰月岩無四次都有三次喇
或者都可以考慮將五格 縮成兩三格 以我記憶係有一個盒
可以隨機開一粒果種星石/月岩 然後又有一個係成套
成套咪擺最頂 SET返難個機率 隨機開一粒果個就SET易中D
金時我建議每期放一件係最頂

其實呢 時裝係要黎換既 比人中多D都唔會蝕 影響唔到D乜
就算量產左綠時 D玩家身痕自然會合晒做藍時 唔岩又洗下佢
自然又係食返晒...唔會大量流係市面
唔洗怕個個有時裝就無人入點 你出街都唔會每日著同一件衫啦掛?
你仲有絕招金時同戰騎 怕咩搵唔到錢

我作為一個玩家 我唔會想見到個幻化"0"吸引度
然後玩半日都見唔到有玩家出跑馬燈( 到底係太難玩? 定係無人玩?)
無論答案係邊個 絕對係對呢隻遊戲, 甚至貴公司既一個壞印象

主打遊戲
聖境傳說
EXP
125 點
踩個場先....
下面我2星期前發左POST說機甲有BUG
請問幾時先會修正....

風雷  "85金砲疾。搖曳星雨增加阿法萬噸鐵拳3秒時間的效果不見了" 這個問題, 已經在11/12(三)維護時修正了, 謝謝回報  發表於 2014-11-19 11:33:35

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

有關意見已向營運團隊反映,相信最快於12號當週就可以見到變化。

主打遊戲
聖境傳說
EXP
125 點
那請問BUG何時修正....

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
估唔到咁快就見到我想要既野
雖然估計都係難中 至少唔會無動力去幻化
感謝返大大既努力
不過點解出藍字唔出綠字既

題外話 承繼返人地既post
內容係話幾時修正返聲望商店賣結他既問題
不過我唔係想講呢樣野
我想講既係會城等級問題
雖然呢樣野應該係屬於遊戲內容 GM未必可以出手相助
但係人小小既情況之下 要升一個十一級會城談何容易?
我又唔會好似D人咁開外掛
無十一級會城又合唔到85金裝 更唔好講遲D開90LV要12級會城
就以金結他/聲望盾做例子
以前一直都係用競技章合
可能台服方面見到遊戲已經無人打競技場既關係
所以轉成用金料+核/心去合
關鍵就在於港服去到依家都仲未有11級既礦場/農場/祭壇
90級都黎到了 我地仲未有機會合到85既金裝(有部份係王怪大本營唔會出現)
去到90級既時候 我地仲係合緊80LV既野 又點可以享受成隻遊戲既內容呢?

希望GM可以幫幫手諗辦法解決

主打遊戲
聖境傳說
EXP
61 點
代表一位朋友POST上黎
希望GM可以出
精緻手染超捲圈圈鬚/傳說深海戰機/傳說雷龍拳套/傳說泰迪貝爾
傳說天之輪刃.寶藍/精緻手染大咀鯊布偶帽/傳說鼓鼓旗魚劍