AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8838|回復: 57
打印 上一主題 下一主題

討論一下皇者S會回歸既可能性   [複製鏈接]

EXP
50 點
樓主
我就覺得難小小囉,成堆會員都係度搵藉口  
又話毒又話人輸先敢惡,仲要只係夠膽係個名片度留言咁陰公,搵咁多理由都唔反省下個垃圾會點解比人打散?

自己強勢果時就攬實隻晴空極速升lv,比人吊打到放棄就當晴空係垃圾光速offline,我唔玩你地玩埋佢,眾人皆醉我獨醒mode

最失望都係原來皇者公會班老手,只係勝利玩家  

最後希望你地係其他game一樣強勢,如果唔係又唔玩嫁啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
519 點
Sor 配得起皇者依個名既 只有全盛時期既 DanGeRouS

D團萬歲~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

自己強勢果時就攬實隻晴空極速升lv,比人吊打到放棄就當晴空係垃圾光速offline

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

陪我淋雨 發表於 2015-9-17 13:17
Sor 配得起皇者依個名既 只有全盛時期既 DanGeRouS

D團萬歲~ ...

DanGeRouS萬歲~

主打遊戲
晴空物語
EXP
37 點
無可能回歸.

仍然有玩既加油吧,晴空係一隻好好玩既GAME

主打遊戲
晴空物語
EXP
37 點
應該咁講, 加油呀, 千奇唔好放棄

EXP
768 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

開個Post出黎吹捧自己

主打遊戲
晴空物語
EXP
37 點
醒目既玩家一定會繼續努力玩落去,
唔似得S會咁咁易放棄,垃【詞語過濾】圾

呢家呢個時勢, +30刷柱不知幾型

EXP
376 點
晴空需要有既係 $$$$$$ 同 timetimetimetimetime~~~~~
冇e 2樣野而唔玩唔代表係比人打散 ^0^
只能說一句...小學雞行為 XD
可能悶到傻左而開post都未定 haha

EXP
50 點
先多謝幾位咁積極討論, 當然邊個夠膽阻擋幾位皇者既去留呢

咁你唔玩就唔玩,扯白旗就扯白旗啦,你死你事都唔會有人理你
做咩仲要上黎執番D沙?又留言名片又爆下世頻咁,我又冇所謂啊繼續睇人點【詞語過濾】姐

另外你地D口吻一時一樣咁喎,一時又話唔得閒玩,一時又講到豪比人羸咁
睇黎你地真係好多理由喎 真係辛苦哂你地啦

主打遊戲
晴空物語
EXP
37 點
千千千 發表於 2015-9-17 22:35
先多謝幾位咁積極討論, 當然邊個夠膽阻擋幾位皇者既去留呢

咁你唔玩就唔玩,扯白旗就扯白旗啦,你 ...

你死你事都唔會有人理你 <-- 咁你係咪話緊你自己唔係人

點都好,唔好同S會班傻仔講野啦,晒口水

佢地鐘意點解咪點講

總之你就一定要加油繼續玩落去,唔好比S會睇死

浪費時間係度晒口水,不如打多幾場冒險圖好過啦

EXP
768 點

言下之意你覺得依家自己好威?.?

EXP
17 點
皇者未死!!!皇者戰場仲有200分,儲緊氣回歸姐,名片戰,得閒爆下世頻只係前哨戰
派完美!派七色!+30!!皇者万歲!!

EXP
50 點
仲打冒險圖本身真係打飛都冇力嫁啦,好彩見番幾位皇者出番黎,先轉番好D心情

原先以為你地退步到只係識係名片留幾句就夾著尾巴,好彩我都未趺哂眼睛,都識出黎護下主,但係又有能用咩,搵個似樣D都冇
輸你就認啦,唔認未打囉,哦點知原來係走住黎吊真係失敬哂

邊度覺得我好威?晴空冇左皇者仲點有得我地威呢?

EXP
768 點

依家D屁孩真係無野做搵野黎嘈
我唔怪你 你當正晴空物語係全職MA
依家失左業係可憐D
重有係串人之前報上你個名 等我認識下你

EXP
50 點
講到屁孩真係唔敢當,邊敢班門弄斧,全職晴空果堆仲要話番人轉頭,岩啦咁樣姐係你地比人打到失業?仲要轉埋工啊

邊個可憐D我就唔討論啦,又要轉而話題?認個輸未比你走囉,講堆廢話都改唔到事實嫁喎

EXP
768 點

睇落你慘D
依家悶到要上黎攞彩
你重未答我問題??
係串人之前報上你個名 等我認識下你

EXP
376 點
其實講到尾咪又係有傻仔玩到悶 想搵人玩 HAHA
唔好話我話 A_A 晴空係咪仲好好玩?努力刷柱刷柱同刷柱
自己10開分身刷星空刷星空刷星空
跟住又用晒自己D星期6日時間會戰會戰會戰會戰 ^0^ 跟住就上 FACEBOOK>>>感到HAPPY  
記住加油玩晴空 冇時間玩係唔係藉口 見人見志啦 你要用你既諗法去諗實冇問題
只不會就係話 玩到今時今日 打鋪機姐 都仲諗緊護唔護主既問題 :( 其實掉返轉去諗
人地公會就互相叫大家做朋友 你呀...? 仲諗緊狗與主人既關係 誰是小屁孩 大家有眼睇
人地問你乜名又唔講 驚死人地打你咁 想知下邊位高手姐 ^0^ 不過報唔報又關人地鬼事咩
放工放學上黎睇下開下POST 當係小話咁睇 多個話題同朋友吹水 好過D人仲護主阿 我係邊個邊個會既大佬
會戰我話事 LALALALALALA~~~~~~wow 你就好啦 仲有咁多時間去諗d咁既野

補充內容 (2015-9-18 05:27):
只不過<<<打錯字了 :(

EXP
768 點

屁孩就係愈同佢講得多佢愈興奮
你睇佢依家幾咁興奮 無得佢唔當屁孩啦
認句輸放你走?講野唔好咁小學雞啦

EXP
17 點
講左去邊姐:( 笑緊你地輸左仲要拎番個彩死都唔認輸,仲要得閒ON下爆下世頻,入下戰場串下人,又話唔玩?唔玩就好心認輸摺左去啦
"搵野黎嘈"呢句真係皇者先講得出,唔知邊個次次嬴左輸左都要出世頻笑下人廢,又笑下人毒,會戰打得耐又要話人外掛
本來以為皇者沉左,原來皇者仲未死架!佢地每個星期都會做快閃黨,串完人就秒速OFFLINE,唔知究竟邊個先係屁孩呢?
可惜當日唔夠皇者厚顏無恥,嬴左都無洗成半粒鐘世頻笑下你地班皇者輸得咁7
皇者公會有無當自己會員係"朋友",大家心照啦
不過真係好失望LO,昔日皇者變左屁孩快閃黨