AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: godzilla
打印 上一主題 下一主題

◎~動 腦 筋~◎ [複製鏈接]

EXP
6727 點
不對呀,時間到了,分數要加比出題者了。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
6727 點
今天2008年5月10日之題目如下:

IQ題(本題由會員”草女乂”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”草女乂 ”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

問題:1樓 同 20樓 跌落街既肥仔 有咩分別?

本題之答案:20樓 果個係啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊~~~~~ 砰
                          1樓果個係 砰 啊~~~~~

由於24小時也沒有人答中,所以分數歸出題者獲得。

EXP
475 點
哎呀...呢題我聽過丫/口\

IQ題(本題由會員”天天戀﹏。”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”天天戀﹏。 ”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

今天2008年6月5日之題目如下:

問題:

拎個雞蛋去扔石頭,點解雞蛋無爛到?

由於問題已經有人答中,所以5分已經加左比答中者,但我仍然會加1分比你,作為出題鼓勵分,希望你下次再出d更難問題去考起人啦,謝謝你。

已有 1 人評分EXP 收起 理由
godzilla + 1 出題鼓勵分

總評分: EXP + 1   查看全部評分

小雞雞

EXP
251 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-11 14:01 發表
哎呀...呢題我聽過丫/口\
我都仲有好多問題 XD 可能你都識@@"
把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><

EXP
6727 點
原帖由 草女乂 於 2008-5-11 19:31 發表
我都仲有好多問題 XD 可能你都識@@"

你仲有好多問題點解唔PM比我呀,等緊人提供題目呀我^^。

EXP
608 點
原帖由 godzilla 於 2008-5-11 09:11 發表
今天2008年5月10日之題目如下:

IQ題(本題由會員”草女乂”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”草女乂 ”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

問題:1樓 同 20樓 跌落街既肥仔 有咩 ...
我想話http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1989&extra=page%3D3有嫁--

EXP
6727 點
原帖由 小珊 於 2008-5-12 00:21 發表
我想話http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1989&extra=page%3D3有嫁--

哈哈,咁都無比人發現,出題者行運了^^。

EXP
251 點
原帖由 godzilla 於 2008-5-12 00:31 發表

哈哈,咁都無比人發現,出題者行運了^^。
下=口= 我真係未睇過= = 仲有 我係1f 佢係o係 2f @@
把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
仲有條題係肥佬~果到唔係= =
囧頭

EXP
608 點
原帖由 草女乂 於 2008-5-12 01:46 發表
下=口= 我真係未睇過= = 仲有 我係1f 佢係o係 2f @@
=.=差唔多....一樓同2樓跳都唔死....

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
幾時出新題架= =???
囧頭

EXP
6727 點
幾時收到會員提供咪幾時囉,暫時無人提供題目。

EXP
6727 點
今天有IQ題喇,請各位努力!!!!

EXP
174 點
叫隻老虎食左支野/小明
等我再sd下先

IQ題(本題由會員”血刃族”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”血刃族 ”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

今天2008年5月23日之題目如下:

問題:

有一個字,我地由細到大都讀錯,果個係咩字?

由於問題已經有人答中,所以5分已經加左比答中者,但我仍然會加1分比你,作為出題鼓勵分,希望你下次再出d更難問題去考起人啦,謝謝你。

godzilla + 1 出題鼓勵分

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
275 點
因為小明向隻老虎唱生日歌,之後隻老虎,就行過去吹熄左
godzilla + 5 恭喜你,你答中了。

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
6727 點
原帖由 血刃族 於 2008-5-22 15:52 發表
叫隻老虎食左支野/小明
等我再sd下先

sorry,你答錯了,而且已有人答中了,下次再努力吧!!thanks

EXP
275 點
好ya,答中左,我只係估...

EXP
174 點
好明顯唔係估.....係上網搵.....
邊有咁易俾你估到--

EXP
275 點
錯la- -我d同學問過我...

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

答案係錯@@""""
godzilla + 5 恭喜你,你答中了。

總評分: EXP + 5   查看全部評分