AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見收集區   [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

pgchicken 發表於 2013-1-18 16:54
有關鳳狙技能原廠仲評估中

不過三轉技能戰場禁用機乎可以肯定的

不如加強CD算啦 等20秒都唔緊要 反正係咪都變廢 我個人覺得20秒用一次都好過-90%mp 企幾秒係到比人打 又冇得用道具
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

鳳狙隻職無辜嫁 .......雖然戰場d炮系周圍飛.
加長cd/戰場點改都好 唔好搞到打副本啊- -

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2013-1-23 12:50
好過你連番鄉下耕田既資格都冇 我玩左咁耐 真係唔知玩狙要技術 我冇付出過? 咁你指既付出係咩? 升到60已 ...

唔怪得你贏唔到塔皇啦
你冇技術唔代表唔需要技術囉
你邏輯好有問題.

贏就狗招
我都知好多人唔服架啦
係咪讓就法老心照啦
點到你d唔知頭唔知露既人理論

iamahtung  更漏字:又唔見法老贏左果陣有人唔服? 件事唔係得我講架  發表於 2013-1-23 19:46:06
iamahtung  又唔見法老果陣唔服? 打無輸出既補師...贏輸出叫技術, 好波! 打唔死補既打手, 我仲要已經無得用寵一樣, 噗  發表於 2013-1-23 19:45:11

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我打唔贏你 又唔見你打贏我?
你有技術補陰都贏啦
唔通我見住自己會反死 都重打你叫技術?
logic上你好有問題.

就算我冇技術 你係更加唔會有囉
輸左賴地硬 又話計初賽排名
笑死我咩? 連點玩都未清楚
番去做你全SER最高血御靈啦

我都廢事再回應
比著我輸左地死狗咬住你唔放啦
你既心情我明白

iamahtung  更正漏字:「打」唔贏認左去咪好好囉,  發表於 2013-1-24 18:19:16
iamahtung  唔贏認左去咪好地地囉, 補師贏人做乜姐:)? 我最清楚既係, 法老有技術打死我, 而你無。呢個係我最唔服你叫人讓個第一比你既原因, 你唔夠班  發表於 2013-1-24 18:18:29

EXP
949 點

3C. 發表於 2013-1-23 14:26
唔怪得你贏唔到塔皇啦
你冇技術唔代表唔需要技術囉
你邏輯好有問題.

唔知頭唔知露? 你個名已經出哂名 邊個唔知你個大名? 又關嬴唔到塔皇咩事? 不嬲隻職跟本唔洗技術 嬴就狗招 你不嬲都用狗招架啦 你邏輯好好?

helix5b28  佢係話鳳炮一下射唔死塔王,,要贏就要技術,,放雷眠魔耗之類...唔係唔洗技術囉L0L BTW==人地同你討論你就米拎人地D''出名''泥講啦--''  發表於 2013-1-25 00:41:30

EXP
949 點

回265點評 夠了 唔好再點評 直接回吧 由佢一開始叫我番鄉下 已經唔係討論啦掛?是吧? 我唔知點解你乜都幫住佢 咁佢話我唔知頭唔知露 咁佢個大名真係係人都知 仲有你知唔知佢點對我? agame唔夠我嘈 係game到阻住我做生意 依d人討厭到 你想知多d就搵我 我會d人都見到佢開世號阻我做生意  廢事又比人話唔好拿人d衰野出來講 但我唔覺得同佢討論緊 放雷 我真係仲唔明玩隻職要技術 始終都有招技 睇下出得快唔快 速度就是技術? 我真係唔明你點解咩都幫住佢 佢話我冇邏輯 佢邏輯好好? 你睇番之前佢回復過d乜先啦- - 我唔覺討論緊喎

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

幾時有出新一?
1月30日?

EXP
45 點
如果唔改MP, GM 你不如參考下其他攻擊形職業O係戰場的最高攻技能的攻擊力來決定鳳炮攻擊力點改啦. 攻擊形同攻擊形比較最公平.

本身職業的平衡就應該拿其他職做比較. 用香港台灣做比較或同以前做比較都係不合理..

只有平衡, 戰場系統先有存在意義, 咁隻GAME有趣味先留得住人.
比起挽留秒唔到人就唔玩GE少數人, 平衡會對遊戲更好.

EXP
1415 點

水水bb 發表於 2013-1-25 07:43
回265點評 夠了 唔好再點評 直接回吧 由佢一開始叫我番鄉下 已經唔係討論啦掛?是吧? 我唔知點解你乜都幫住 ...

話你烚戇冇講錯
賣野價低又這話阻你做生意
價高又話奸商昆狗
痴線

EXP
949 點

3C. 發表於 2013-1-28 23:01
話你烚戇冇講錯
賣野價低又這話阻你做生意
價高又話奸商昆狗

唉 我都唔想講 但你既然講到自己咁好人既話
好啦 我個日放藍時衫十字衫 你開左個分身叫
3cbb 你話放2000金 我個陣放2800金 你開世號話:(重點來啦 唔好扮個個分身唔係你 唔該)
水水bb 你好等金洗? 由今日既下午個價由3500下降到2800 跟住你話我放藍時十字衫2000金 吹咩?
講真 我真係唔會介意你阻我做生意 我真係好想用果2000金收你個件藍時十字衫 但你開完世號之後就冇埋個人物 加你好友 話人物不存在喎? 咁你係唔係有心阻我做生意先? 唔好講到自己賣野低 價高啦 你人品一定唔會好得去邊 依樣野我相信唔係得我一個知
如果唔係你都唔會出哂名啦 係咪呀? 3c大哥 仲有你唔夠人嘈 就唔好人身攻擊啦
有口話人冇口話自己 你們成日話某人唔講道理 人身攻擊 講真個句 我真係唔覺有人身攻擊
就算係有 都唔會衰過依位(3C)啦 都係個句 我有我反對 你有你支持 我回復都要經你同意嗎?
痴線? 我諗點痴都唔會夠你痴啦 唔好講到自己咁好人先得架
我真係笑_左囉 賣野低? 你個件藍時十字衫話放2000金 得 我同你收
但你洗唔洗開完世號即刻OFF同冇左個人物? 咁唔係阻我做生意係乜?
幸好我件衫都放得出 不過你唔好扮個個分身3CBB唔係你

EXP
949 點

我知我冇圖 你可以話我亂吹 但有人証明到你個日開世號阻住我做生意
跟住加你好友 話個人物不存在 不過好心你衰左就認左佢啦
做完又唔敢應 講埋D 賣野高 放野低 你跟本就有心阻我放件衫
你想唔想阻我 自己心知 不用我說太多
我只是知道 反對和支持 不同你的意見 你就會人身攻擊
係咪?3C  你開得世號就唔該你真係放件衫啦 唔好淆到即刻OFF左 正到個人物不存左啦 好冇?
我發覺你真係好on_ 衰左就認左佢啦 我都知你等陣又話我冇圖冇真相 又唔認
但冇所謂 你人品個名一早已經出哂名