AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 卍xx鼠xx卍
打印 上一主題 下一主題

(大記)傻仔真係有樣睇~??   [複製鏈接]

EXP
1160 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 13:22
就16 及17樓的留言, 有以下回應

1. 17樓的版本,可能你唔係第一次講,但本人 係第一次聽,因為尋晚世界頻入面 ...

尋日咪講過,係【零冰緣】開左人地AC扲錢囉~

扮失憶咩,而家又話本人第一次聽~

問你有無理據覺得有可能係寄錯比【零冰緣】,你要信佢...但係又唔解答下~

句句惹火都係對你果位好會員架姐~

乜你見唔到呢個貼開貼果兩張圖咩~?

定係你有選擇睇野症~?  你又成日都話要有圖,有圖果D你又選擇性睇唔到~
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1467 點
卍xx鼠xx卍 發表於 2013-10-26 14:25
尋日咪講過,係【零冰緣】開左人地AC扲錢囉~

扮失憶咩,而家又話本人第一次聽~

樓主果2張圖,我睇完沒咩反應~~我只可以講2個都唔係善男信女,好沒?
可能有人患左數字敏感症,比人話2個數目字就 暴走
要係論壇上面開POST 拉大隊 回應,

你覺得一句",係【零冰緣】開左人地AC扲錢囉~"就可以令人完全明白成件事的來龍去脈,
我自問做唔到.......

EXP
376 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 14:14
我只係見你係度開左個POST限GM 睇,估到個POST 想講咩 而話你知...
GM 唔會理你姐..
你覺得我係衰人,我講 ...

姐係其實講咁耐都係晒氣啦
根本係<櫻花樹下的約定>e個公會入面 就唔需要講道理
總之我100%信佢就係道理 我就自然幫自己公會d人 簡單d咪就係咁囉
如果你真係講下道理 睇下人地打d咩 你唔覺有問題?
只係識話人地侮辱你 話你地e樣個樣 扯開話題唔作事件回應
姐係咁呀可?
世頻人人都睇到有2個版本啦 咁都需要去屈你d"好"會員呀?
醒小小啦 副會長

EXP
531 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 14:14
我只係見你係度開左個POST限GM 睇,估到個POST 想講咩 而話你知...
GM 唔會理你姐..

1個問題
你打機會唔會每幾秒都cap圖 會唔會寄野俾fd都cap圖?會?
cap圖online咩:)?
就好似gm話我地用防爆沖爆件裝 冇片為證1樣
我鬼知你會爆?

如果連意外既野都預料到 咁意外都幾意外咁喎:)
1會之長原來咁有sense既做野
你地果個零冰緣有品通街都知架啦:)

EXP
1467 點
世頻人人都睇到有2個版本啦  跟本我唔澄清 ,就得一個版本, 就係有你講, 沒人講..

成個S 會支持佢, 唔代表一定岩,
我上文有講, 係你地單方面, 係25/10/2013 下午6:00 出 世界頻 話人 為先
你唔開到個公會名, 我都唔會回應
又話有證據又剩, 結果係你地沒拎出黎!!
從來由古至今 , 只有告人的拎證據出黎, 俾人告的要拎證據出黎 證明自己清白?????
叫咩道理?

EXP
1160 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 14:38
樓主果2張圖,我睇完沒咩反應~~我只可以講2個都唔係善男信女,好沒?
可能有人患左數字敏感症,比人話2個數目 ...

可能有人患左數字敏感症,比人話2個數目字就 暴走~

以上你講得出呢句,你都幾中肯,睇得出你好中立~

咁中立既人講多都晒氣~

唔知你含家有無你所講既~乜叉叉數字敏感症呢~

真係唔知點解你7到可以信係有人寄錯比佢~

亦唔知你老豆老母點解可以生到你咁7,可能係佢地兩個都咁7,咪生到你一樣咁7囉~

如你所講,我無惡意架,只係怕你有乜叉叉數字敏感症~

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
好笑...我會吾會咁去屈你一個咁既人..
我會吾會升上75lv...刷一套70金裝..沖一套+10..上哂3%攻石
為左呃你一個咁既人呀..所謂副會長??

EXP
531 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 14:54
世頻人人都睇到有2個版本啦  跟本我唔澄清 ,就得一個版本, 就係有你講, 沒人講..

成個S 會支持佢, 唔代表 ...

下 大陸係咁架喎 我見你會條友係大陸人 咪用番大陸人既方法囉:)
你未答我問題
你會唔會每幾秒cap1次圖架?

EXP
376 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 14:38
可能有人患左數字敏感症,比人話2個數目 ...

唔單單係數字敏感ok? 你有冇望真d呀
好好既副會長 張圖係想比你睇真d你個"好"會員既品格炸
數字唔係問題 比人開世頻鬧 佢打死都唔認?
白痴既人都識睇啦 你e家咁都唔係叫盲目咁去幫佢?
再者 我諗你都有公會敏感症 我地只係想讚你地個公會有幾好
<櫻花樹下的約定> 副會長 月光吉百利 係"好好"既副會長
會員做錯都會去包庇嫁 快d入e個公會啦
""<<千奇唔好又有符號敏感症 我打字習慣左 sorry

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
GM 唔會理你姐..

所以話 : 櫻花樹下的約定係最好既公會..
副會長大人[月光吉百利] 會教你..去昆人啦...GM吾會理架...我地咁多人撐你..怕乜
即係你由頭到尾只係覺得..(GM都吾會理..我點呃人關你咩事) 係吾係咁呢??

EXP
1467 點
講到呢度,我回一個字,一個貼 你地咁多人去抽絲剝繭 ,研究 ,分析 再人身攻擊,
我唔會黎同你地玩打字比賽,我打得慢,我認輸

我一早已經話件事係 羅生門, 你要沒證據告人,要人硬食..
我回句句都說服唔到你地~ 咁回貼已經無意義~ 再見~!
希望GAME 見不要當我敵人好了~
我只想活係自己公會打打副本,玩自己的~買買賣賣~感謝!

EXP
531 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 15:14
講到呢度,我回一個字,一個貼 你地咁多人去抽絲剝繭 ,研究 ,分析 再人身攻擊,
我唔會黎同你地玩打字比賽,我 ...

喂 你應答我未姐
你會唔會每幾秒cap1次圖
會唔會帶幾蚊落街都要帶保標
會唔會用防爆沖裝會cap圖
沖+1至+3會拍片?

feveriove  人地對公會人有200%既信心wo...仲cap乜  發表於 2013-10-26 15:31:45
bravecollection  同FD 交易CAP圖.....  發表於 2013-10-26 15:22:54

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

以隻米傳說中神舟既神犬"拉西"~
想收人野仲要咁串~Call定漁農署捉狗啦

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
GM 唔會理你姐..

仲吾係話比人地知...而家做昆狗..GM都吾會理..
呢D公會..有呢D副會長支持你去昆人..不錯不錯

EXP
376 點
笠水了笠水了~~啦啦啦~~我打字慢~~
我都只係可以講多句
<櫻花樹下的約定> 真係好好既公會黎 想做乜就做乜 活在自己的櫻花樹下就好了
放心去昆人啦!!放心去呃人啦!!放心去屈人啦!!
萬大事有我!!副會長 月光吉百利 支持你

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

feveriove 發表於 2013-10-26 15:21
GM 唔會理你姐..

自己小心d好...

主打遊戲
晴空物語
EXP
22 點
條低能咁架啦

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
到此一遊....並向吉百利道一個歉

EXP
1160 點
feveriove 發表於 2013-11-14 22:58
到此一遊....並向吉百利道一個歉

銳儿大佬,你幾套攻時血時,超過30隻金寵...

記得射住細佬呀~

EXP
623 點