AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Excalibur
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 不如官方自帶賣金算啦? 另附帶一個採集玩家的心聲   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
312 點
不如你先試試
42+668+70冰一轉有多少金,最好打埋單人42
風火+3龍再慢慢打,這2個沒什麼金,雖然風火D石值D錢-X-
2小時50金應該不難了吧?

還沒說62+62單人等副本,
不要想一步登天,
好明白個個都好似好大力,
而"要求"自己都要咁大力,
我地都冇強迫症,唔需要要求自己全身+20 & 5星,
慢有慢打,快有快打,
人地快米跟住行,打幾下吸下寶,
慢既話,米慢慢磨,副本只分有得打同冇得打,
金係可以慢慢儲,裝係可以慢慢整,遊戲係可以閒著玩,

我也有說過我每天只打風火2轉+42 2轉+聖域(3龍不一定打)
魚王時間我都會去釣魚,閒著會在做料理/同公會、職頻聊天,
我地都係係度玩遊戲,唔係俾遊戲控制你玩既時間,
唔好針對著老手、新手、上限時間、土豪不土豪了(?)

係每個地圖飛黎飛去睇下風境其實都幾得意
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
樹精靈柃玥 發表於 2014-12-18 00:34
不如你先試試
42+668+70冰一轉有多少金,最好打埋單人42
風火+3龍再慢慢打,這2個沒什麼金,雖然風火D石值D錢- ...

唔洗2個鐘...我打66 單人6場~ 70單人3場 42 單人6場
15場 賣左武器箱果d 有59金~
單人副1場殺曬d怪差唔多有2金
15場都係1個鐘左右姐~ 之後仲有半set火隕 即係35金..
即係1個鐘就有差唔多1百金~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
其實咩game都要用錢玩先勁,唔用錢就要時間換..
你玩勁舞團d時裝都要用點買啦..

主打遊戲
幻想神域
EXP
312 點
sunnytam 發表於 2014-12-18 06:13
唔洗2個鐘...我打66 單人6場~ 70單人3場 42 單人6場
15場 賣左武器箱果d 有59金~
單人副1場殺曬d怪差唔多 ...

我沒刷副既習慣,所以都唔知有咁多錢呢@@
66、70、42單人就算冇裝冇武確實1小時內可以打完
到我需要錢果陣去刷下先,感謝分享

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
樹精靈柃玥 發表於 2014-12-18 14:12
我沒刷副既習慣,所以都唔知有咁多錢呢@@
66、70、42單人就算冇裝冇武確實1小時內可以打完
到我 ...

因為果陣未80..所以好快恆心禁打...星期六日放假..打全日有4-5百金~
我大約出左-50張70圖~ 有差唔多30張係靠打單人~ 不過多數都係打42單人出~
最勁係連打6場~ 頭尾兩場各1張~

主打遊戲
幻想神域
EXP
312 點
sunnytam 發表於 2014-12-18 20:34
因為果陣未80..所以好快恆心禁打...星期六日放假..打全日有4-5百金~
我大約出左-50張70圖~ 有差唔多30張 ...

咁誇張
我超懶,70圖到E+好似打過4-5張而已XD

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
樹精靈柃玥 發表於 2014-12-18 21:51
咁誇張
我超懶,70圖到E+好似打過4-5張而已XD

禁又少左d-.-
我第一日出66副..打單人就出左張=.=