AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: babii小憶
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 點解呢家甘可愛--   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
叛逆小方 發表於 2015-3-5 15:43
你訓醒呀?
你有冇睇我講野呀,
比你上到76LV又點,

哈哈.. 76LV又系要比人屈?
咁樣仲唔系你問題?
自己裝又唔整 更系比人屈啦
唔好覺得比人屈機系問題所在啦
系你自己唔整裝啦系米啊?
屈等差? 我而加開隻70LV上黎 我唔信有人屈到我LO
70LV又系著70紫 85又系著70紫
我都好想知人點樣屈到我
人就付出時間金錢去整勁自己隻人
你????? 乜都冇付出 入去比人吊打就話系人問題?
你冇野下哇?
我冇比人屈過..咁點解我冇比人屈過先?
因為我付出過 你冇囉..明冇?
1個ac 10個人用   吹咩??
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
terrytam2010 發表於 2015-3-5 15:52
如果你係50LV入PVP,果場有個6宇頭係到,你覺得冇問題?

唔好意思 而加50LV入戰埸 系唔會見到60LV

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
babii小憶 發表於 2015-3-5 18:22
所以我米話點解呢家甘可愛個pvp搞成甘lo..
乜以前個PVP會4xlv同6xlv打架咩?
而家係6xlv同8xlv既打麻

40LV-59LV 同埸..
60LV-80LV都仲系同埸
想知點解?.? 佢而加紫裝仲系推出到70LV咋
阿哥..唔好成日強調60LV要打80LV好慘啦
80LV既人米又系著緊70紫裝
跟住你想又同我講..咁點解60LV要同70LV打又乜乜物物
咁系米又要吊埋40LV點解要同50LV打啊?
任都出埋比人1星期內無壓力上70LV啦
到時你米著到D80LV著緊既裝LO 聰明仔
系要開隻低LV入去比人屠..仲唔系自己攞黎賤啊?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點

真系同你地講黎都晒氣
咁又話唔公平咁又話唔好唔好
不如改只限同LV先會同埸啊笨..最公平哪
不過唔好話同LV啊..40/50/60/70/80/90咁樣分丫
到時我怕你地班傻仔連入去呃招都成問題
埸都開唔到 到時你班傻仔又系到吊..
成班傻仔睇野真系唔得通透..頭腦簡單
你估而加港澳服100萬人口咩?
官方唔洗考慮埋開唔開到埸架?
開到埸怕咩改啊..人地官方咩機制..官方更有佢原意架啦
洗到你班人出聲咩..真系有問題既..唔洗你地講..官方都識做啦   
現實D講..你班人又唔系投資得多錢過人
系到吊喱樣吊過樣..冇野吊搵野吊
又要求官方點點點..大佬啊..人整隻GAME出黎都系想搵錢姐
你錢都唔比 又想人改喱樣改過樣? 你話人SO唔SO你啊?
又要馬兒好 又要馬兒不吃草?
咁唔滿意唔好玩啦不如..自己開個私服玩囉有本事..
嘈..到時最開心啦 想要乜有乜哪..唔洗嘈啊..

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

abch123456 發表於 2015-3-6 12:23
真系同你地講黎都晒氣
咁又話唔公平咁又話唔好唔好
不如改只限同LV先會同埸啊笨..最公平哪

講野前都唔經大腦,你冇事呀哇?
冇等差你洗乜升LV啦吊你
比人屈左LV等差都可以講到冇事發生咁,你真係得晒
就算人地上到76LV,你咪又係話人冇衝裝
人地衝晒裝,你到時又話人冇食野,冇成就,冇祈願,冇專精,冇生產階位
根本你講晒,一尾係到吹,又唔合邏輯
人地成年冇玩,邊有其他能力加乘
冇等差,就唔會著左紫裝都比人秒啦,聰明

比人一個星期上70lv把鬼
上到70lv,裝又味整齊,武又味整好
你又會話依話路,乜乜勿勿

你開左一個新AC上70LV黑版先啦,咁多野講
唔係開多隻人呀,係開帳號呀
你開多隻人,又用返本尊D裝,又有祈願,成就...其他能力加乘
你冇左果D效果加乘,我唔信你可以講得出你所講g野
我唔信你個70lv黑版打得死d 8字頭,仲上到排名殺人頭三

你本身ga出發點好有問題
40lv-59lv同場,60lv-90lv同場
大佬呀,佢係出到70紫裝,
但d戰利品,冒險之路果d唔會改ga你係咪仲用緊60lv用到果d戰利或冒險點法先?
40-59組,根本冇4字頭入,入果d都有新手中ga新手,乜都唔知
50lv先有第一件紫裝,入得都係5字頭
用50紫裝打60紫裝都打唔贏啦,何況60紫裝打70紫裝
兩SET紫裝能力都差左一大段啦
用下個腦都知60lv(60紫裝)打80lv(70紫裝)邊個贏啦,傻仔

咪kai啦你,本身有問題,你可以講到係人地自己攞嚟賤
60lv打90lv都有佢ga原意?你係打手?
係咁踩低人地,抬高自己
定係你想屠d低lv?
如果官方/原廠識做ga,根本唔會有依家個問題
佢真係識做,就唔會出現50人戰場經常流會啦
就唔會有d職一打十又圍唔死啦
就唔會開集中營個po接受玩家d意見啦
我地唔出聲,佢地識鬼改
原廠只係製作遊戲,佢地都需要玩家作測試並接納其意見
唔係邊會有進步

你又知人地冇出錢,人地出左錢你都唔知啦
有出錢買點一定要知會你ga
好似係有人聲大大係到搏吊囉
又要威威,又要踩人,又要唔輸得
你咁唔滿意我地,你咪唔好睇囉

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

先唔講等差,裝備.
你地唔覺閃咗DOT技都中DOT傷.
同埋聖劍斷裁一下幾次傷害有問題?

就算幾努力都好.
有啲職就算有齊一套裝.
分別都好明顯.

依家你地討論都係等級問題.
不如你地就開個角色,
一個用80劍,一個用70劍.
2個都用70PVP裝,睇下邊個好打啲?
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

@@