AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3156|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

本人決定離開agames= =  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
樓主
如題~我唔會再上黎開po只會上黎睇po~因為本人比人屈一事後已經對agames冇晒希望~凍凍~希望你既百色界作得更加好~我在此同各位講聲88~
囧頭
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
54 點
如果只因小小一件事就走....你應該諗清楚.....
我自問並無屈你copy曙光1資訊站......即使你唔係個度copy...我可以肯定你的確係從呢類曙光網度copy落黎的
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
好~前言唔係copy點做啵~唔通改左曙光d野咩~同埋凍凍既前傳都唔係佢自己作~咁我copy既係前言又有問題~我又有話copy既果d係自己作??~同埋下面都有我自己作既你又搵唔搵到番黎??你搵到我真係服左你~未睇晒就話人copy~我非常尊重曙光所以係唔會幫佢改野~
囧頭

EXP
1856 點
郁D就走..真係...
擺埋我上台做咩BO
~_~囧...我ge前傳後半係自己作ge...

EXP
54 點
原帖由 吹水仔 於 1/4/2008 18:45 發表
好~前言唔係copy點做啵~唔通改左曙光d野咩~同埋凍凍既前傳都唔係佢自己作~咁我copy既係前言又有問題~我又有話copy既果d係自己作??~同埋下面都有我自己作既你又搵唔搵到番黎??你搵到我真係服左你~未睇晒就話人copy~我 ...

你留意你自己大7倍那句....你打明係自己原創架啵!你話你作左第2章先講係原創我同咁多位都唔會嬲你....但係分明你打出黎既野只有copy!
我唔想同你嘈.....如果你真要要退出agame冇人阻到你....但我希望你唔好因小小事就放棄一個個話語投機既網友
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

EXP
1856 點
真係-3-   一開波打原創.....
我第2章先加上去

EXP
54 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 1/4/2008 18:59 發表
真係-3-   一開波打原創.....
我第2章先加上去

咁米就係= =
大半篇都係copy返黎既野話係原創....仲要擺人上檯....
每個人既經歷都唔會完全一樣....你又唔諗下人地幾時加原創二字?
唔好為一時之氣而話要走....我同你咁樣嘈法亦都冇結果....你而家一肚氣講咩都冇用....做人好多時候都係要忍耐
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

EXP
1856 點
吹水仔算啦-3-..大家和和氣氣吹下水咪幾好..郁d就走-3-

EXP
54 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 1/4/2008 19:06 發表
吹水仔算啦-3-..大家和和氣氣吹下水咪幾好..郁d就走-3-

有邊個未俾人批評過.....我都試過幾個po俾人寸到貼地...但係事實係我講既野唔岩....畢竟係呢度既人同你唔識,,,甚至唔熟....冇理由砌你生豬肉呀= =
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

EXP
1856 點
係LO..我都俾人串過啦....例如:.................林唔到-.-

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
講真...你係大半篇係原創我都俾你喇...
小劍都係COPY左唔知一段定兩段...
但係你COPY得太多了...

EXP
54 點
原帖由 吹水仔 於 1/4/2008 18:45 發表
好~前言唔係copy點做啵~唔通改左曙光d野咩~同埋凍凍既前傳都唔係佢自己作~咁我copy既係前言又有問題~我又有話copy既果d係自己作??~同埋下面都有我自己作既你又搵唔搵到番黎??你搵到我真係服左你~未睇晒就話人copy~我 ...

對唔住......我睇你個po見唔到你故事個發展啵!淨係見到係其他網copy既野+你話係原創.....你係要死撐我都好明白....對住外人梗要面.....我自己都做過呢種事....
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
咁又真係-3-影講得岩....
而且前傳當然可以改喇...
宜家係你作故事丫ma....講得岩唔岩先

EXP
1856 點
一係我刪前傳..自己作lo..唔好擺我上台

EXP
54 點
原帖由 S!U楓 於 1/4/2008 19:31 發表
咁又真係-3-影講得岩....
而且前傳當然可以改喇...
宜家係你作故事丫ma....講得岩唔岩先

吹水,我之前寸你...我都知你聽落可能真係好難受.....我而家為我當時既過激之言道歉.....但係我同時希望你唔好死撐....有錯係應該認
你事後加上篇自己打既野走黎鬧我地........咁樣有咩用?
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
大家明唔明呀~個po一日仲係到我就會諗住果單野呀~成個po唔見左係最好既解決方法~個po仲係到我就頂唔順呀~見到自己係到係咁比人串你地都話自己試過~咁你地又串人~一係果個+埋e個po都del埋~不過都冇乜可能..................................................................都係頂唔順...
囧頭

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
呢個唔係串既問題...你係唔應錯姐...
===========================
對不起,那帖沒有任何理由要刪除。
現在只會把它關掉...不便請諒。

EXP
54 點
原帖由 吹水仔 於 1/4/2008 20:11 發表
大家明唔明呀~個po一日仲係到我就會諗住果單野呀~成個po唔見左係最好既解決方法~個po仲係到我就頂唔順呀~見到自己係到係咁比人串你地都話自己試過~咁你地又串人~一係果個+埋e個po都del埋~不過都冇乜可能............ ...

講黎講去你係唔想個po俾其他人見到..過左去米有佢....現實有好多野我地都想當冇發生過,,,,但咁樣都係冇可能架.....做左就係做左.....
我個時寸你係我唔岩....但係你都有錯啵
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
好好好~我錯我錯~咁得未~
囧頭

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
全部有回我既都唔合格~成功比我玩~有乜理由我要專登係4月1日閃先-V-:victory:
囧頭