AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: qwe003061010
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 我們要的只是一聲抱歉   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

ChLiu 發表於 2014-11-5 10:26
冷靜啲,我中立既..我咁多句都係"出世頻"果到對安提有意見.
我係覺得佢"出世頻"係火線啫 ...

既然咁少事, 又有必要上來開多個貼,
叫人道欺?

導火線, 唔係句世頻,
係有人自已LAG, 斷左線, 組返佢, 仲要中離,
換你係隊長?
你會點?

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小細細 發表於 2014-11-5 10:34
既然咁少事, 又有必要上來開多個貼,
叫人道欺?

你覺得小事..人地可能覺得好大件事架...呢個就觀點與角度既問題啦....而且香港有言論自由...佢地入鄉隨俗...上來開POST都無問題架...我地都有言論自由回佢POST之嘛....

佢有佢開POST要求道歉...但係道唔道歉.就唔係佢話事啦...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

mi5842013 發表於 2014-11-5 10:44
你覺得小事..人地可能覺得好大件事架...呢個就觀點與角度既問題啦....而且香港有言論自由...佢 ...

睇返我樓上, 少事唔係我講,
我只係回應

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

小細細 發表於 2014-11-5 10:46
睇返我樓上, 少事唔係我講,
我只係回應

有睇..係本書講小事的...不過你地對話中...睇到最尾係你回..我順手就點回復..反正係回晒你同本書講的..

主打遊戲
幻想神域
EXP
5095 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

斷線果個亦未見佢因為斷左線而道歉
為何又要對方道歉呢??
打副中離,招成7個副本但中途走左又冇錯? 又冇道歉但又要對方道歉。
自己點對人,人地點對返你

圖入面我見唔到安提諾斯有講過自己係斧神
人地講佢係,佢就係?世頻多次執著係人地係斧神,人地係斧神。 人地根本冇認過
你而家屈佢係斧神wor 屈人又洗唔洗道歉呢?.?

會唔會將太多自己既感受化做理所當然呢?

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

咁都嘈到依咖

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

其實應該好多人試過斷線被踢.不是正常的嗎?
野隊有時我死了.人地唔一定要等架.係自己裝/技術問題(我都有時死左吸唔到.好正常)
不是很小事嗎
棄game好嚴重嗎.你又唔係要同隻game過世.想玩味玩
成件事心態問題,除非人地有針對性串你
我都成日比人串廢.下次搵過第2隻補.要組D好D.唔通我要嬲佢成世

主打遊戲
幻想神域
EXP
43 點
我好後悔點解打88咁就算  我應該打 id+e個人 打打下副中離  大家小心d。    廢事咁多人受害啦。  。。cc最搞笑係+返你到重要比人吊。  喂我地打完個副吾洗傳? 食左個d藥水又吾計時間? 你諗清楚先同我講啦。  重有你一個斷線 要4個人等你 你好吾好意思。     

主打遊戲
幻想神域
EXP
461 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章

食左N咁耐花生
其實只係 文化差異問題(觀點&角度)

香港人角度:
有能力四個打就打 傳左即入直刷 唔係你申請入組黎托?
你唔趕時間 但我好趕

國人角度:
組了就應該對組員有適量包容&忍耐
世頻上給我ID+88 是想引發罵戰對吧?
我世頻回了 還是我錯??

P.S : 香港/內地都屬中國 大家都屬中國公民 請勿因地區不同而有卑劣之分
                                   不嬲0n99,你有問題?_?

主打遊戲
幻想神域
EXP
119 點
如果咁都要道歉, 個個斷線唔踢得, 踢左要道歉, 咁仲得了?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
48 點
有2個post. 唔知覆邊個post先會有人睇到. 以下只係本人既意見 你唔鍾意睇 可以唔睇
首先 打打下3王斷線 人地無理由等你上番先傳送架嘛 梗係要踢左你先傳送到啦
你斷線阻到人在先 唔道歉 人地加番你入黎仲怪人地唔等你 仲要講完"再見"之後就退組 邊個無禮貌在先呢??

第二樣野 你心入面覺得人地係斧神 唔代表佢真係斧神(無貶低)
而且 斧神果句唔係佢本人講既 佢唔回應就代表佢默認左佢係斧神啦咩? 大把人打副唔打字架啦.

第三 呢個 係有人講到"香港服無左大陸人唔得"既說法
我希望果個人可以公開道歉
有圖有真相(暫時唔開名):
sorry 係手機影既 不過應該睇到內容

最後 呢度係港澳服 唔係大陸
你地班土豪黎玩 抬高晒物價我都忍得你地耐
咁唔鍾意港澳服既生態 歡迎番去坑錢既陸服玩
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

lung753951  本子娜 救了整個港服 不然我們沒法玩了  發表於 2014-11-6 17:49:42

三級英雄會員

游戏开心就好,不开心还游戏做什么!!!

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
213 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

其實那些等不及的玩家,不如叫他們單刷算了,肯定不會有人耽誤他們的時間!我之前遇過,就過一段時間后很多人不和他組隊了,弄到最後他開始跟大家腳步后才和他組,結果他的訴苦就是【沒有隊伍的時間,在地上睡覺是習慣的!!!)純分享分享!!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
最簡單  人地講88係好有禮貌對你
人地講88又唔話你又話乜
咁都咁敏感你真係都幾小氣

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
Angelcokxd 發表於 2014-11-5 16:44
有2個post. 唔知覆邊個post先會有人睇到. 以下只係本人既意見 你唔鍾意睇 可以唔睇
首先 打打下3王斷線 人 ...

說這句話的ID是 本子娜 我沒CUT圖也記得

主打遊戲
幻想神域
EXP
106 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章

在GAME出醜還沒夠現在來論壇留名讓人恥笑啊真是服了你們

主打遊戲
幻想神域
EXP
495 點
上來討糖糖?(笑

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
60 點

用戶勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 日誌勳章

人家打副本 你又開個POST表人 人家的感情上出問題 你又開個POST表人  你真是多事 下次會輪到什麼事@@?

PVP? 世王? 交易? 自身問題又不去表自己 請不要你們的思想 去想某些人的做事方式 世界很大 什麼人都有 可能別人覺得對的事 你們就覺得壞就即表人  

小毛見大毛

用書面語是尊重你們 你們不要用簡體字 好嗎? (((指另一個POST

主打遊戲
幻想神域
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

上網唔得就彈開喇.挽港服害人做乜