AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: siuyau_0811
打印 上一主題 下一主題

Del遊戲後的日子 [複製鏈接]

EXP
89 點
原帖由 circlexD 於 2010-10-27 19:46 發表
麵包仔你別激動啦:em800_66:
佢要返黎既,一定會返:em800_66:
你逼佢都冇用啦:em800_02:

我日日期待中~:em800_66:
睇佢幾時返:em800_18:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
424 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

EXP
82 點
我都好唔捨得夢游D人呀:bigcry:
搞到統測都繼續玩:em800_66:

EXP
89 點
:em800_47: 我玩左1年多一個月炸
但係已經用左成萬去玩了(可見我異常沈迷):em800_66:
又係因為夢遊d『同學』~
我完全無諗過放ac~

EXP
82 點
我玩左幾個月:em800_66:
呀:em800_82: 冇你地咁沈迷買點:em800_18:
我第1次去7仔買點戈陣勁驚:em800_113:

EXP
89 點
:em800_111: 混蛋混蛋
:em800_111: 休止睇下
:em800_111: 望下都好
:em800_111: 最好回埋
:em800_111: 我地等你
:em800_111: 唔好唔返
:em800_111: 比人打死
:em800_111: 唔關我事
:em800_111: 我地等住你
:em800_111: 你記住返黎
:em800_111: 我係夢想等緊你
:em800_111: 給我好好緊記住
:em800_111: 快d同我返返黎
:em800_111: 唔係同我死快d

EXP
-4 點
我都算明白休止你個Feel既.其實係運吉仔ac比人爆果陣時我都冇諗住在玩E個Game  la   :L
我曾經Del左E個Game超個4次有多,次次都好有决心想戒左E個Game  :Q 但係Del左後又會心痕想玩返,所以我就Don完又Del,Del完又Don......:(
最後都係玩返E個Game,其中我買Card既數目一定5會輸比好多人,我將我D零用錢,紅包D錢都拿來買card:(    (小學時)直至升上中學少左買card,因為中一時我已經Del左個Game.直至中二時期:boxing:  天寧ser Id:149883 死笨豬叫我玩返:cheer:   我先玩小小:em800_66: 其中更新左新流派暗器,我先玩返:em800_111: 但係玩下玩下又有D覺得悶:em800_124:又想離開:(  ,但係E個Game中,在我幫裹(夢游天國)我識左好多FD:豐,圓.死紫.風等等:lol  另我有返動力玩返;P   所以我支持你返來:time:

EXP
82 點

回覆 27樓 zxcmnbv123 的帖子

哈哈有我份呀臭逆:em800_18: 多謝你教我咁多野呀:em800_66:
你係其中一個令我不捨既人呢:em800_111:

EXP
-4 點
:em800_66: 5洗:D   5係你地我早走左lu

EXP
1816 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

:bigcry: 原來連夢遊d人都唔識我
我番鄉下算:bigcry:

另外  能放手是1件好事  但不能捨棄的是大家的友情(好似有d抽象.....):em800_47:

EXP
82 點

回覆 30樓 wuyizhen 的帖子

wu仔:em800_66: 唔使唔開心,我識你呀:em800_111:
雖然你有時9唔搭8:em800_08: 但係你好大方呢,好人一個呀:em800_05:

EXP
-4 點
支持圓>,<
:em800_89:

EXP
1816 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

臭逆放心
我唔會唔原諒你:em800_18:

順帶1提:有人識我真係好  自從我玩番之後有d人連我係邊個都唔識:bigcry: 存在感極低?!...........:em800_11:

EXP
82 點
低得過我:em800_66: ?!
講野講10幾廿次先有人應:em800_124:

EXP
1816 點

有時洗走左你講果d野姐:em800_137:
好多人都理你架:em800_05:

EXP
82 點
唔覺囉:em800_124:
D女仔on戈陣就有人理我啦-.-
D男仔當我冇到:em800_47:

EXP
1816 點

至少我可以肯定你老公絕對冇咁唸過:em800_05:

EXP
82 點
係就好啦:em800_111:
anyway,多謝wu仔:em800_02:

EXP
1816 點

唔使:em800_66:

順帶1提:點解講講下好似變左我地幫既帖咁既:em800_08:

EXP
89 點
:em800_66: 因為休止之前都係我地幫既人(幾年前既事..?)
就算傾傾下變左我地幫都冇所為啦~(緊休止既立場係邊..)
根本就係比我地幫傾既~(休止睇到呢句應該當場痛哭..)