AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: -詩詩=]`
打印 上一主題 下一主題

-(伍成真實愛情故事*有粗*)♂ `✹; 愛你⒦ 難道真系甘辛苦?!. 救我 ♬`___╗ [複製鏈接]

EXP
538 點
懧懧懧懧懧懧呀:'(
:'( :'(
-
SAD
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
372 點

回覆 39樓 帥小餅v3v 的帖子

下. 吾系掛:bigcry:
babii s0r阿.
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
899 點
我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君:em800_16: :em800_16: :em800_16:
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
538 點
懧懧懧懧懧懧呀:(
-
SAD

EXP
372 點

回覆 40樓 c0ffEEava 的帖子

嘻嘻*33*. u ar my babii.
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

.\/. 哼哼哼哼哼`
大肥婆小淫滴

EXP
538 點
:( :(
懧懧呀 唔系檸:(

筱心寧呀:(
-
SAD

EXP
899 點
我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君:em800_16: :em800_16: :em800_16: :em800_16: :em800_16:
                             重新開始;D

EXP
538 點
:heart: :heart: 老公:heart:
不過系懧:'(
-
SAD

EXP
372 點
吾好嬲*vv*.唦唦你甘奈都五上既tvt.

EXP
372 點
haha 個個都系我老婆<3.

EXP
899 點
(k)(k)(k)(k)(k)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
                             重新開始;D

EXP
372 點
我想出埋第2集添a_a.

EXP
899 點
出啦出啦;D
                             重新開始;D

EXP
372 點

回覆 54樓 c0ffEEava 的帖子

ys老婆<3.

EXP
372 點
CH.2{上}=D.

詩 - 謙.. {系裙袋到拎佐條四葉草頸鍊出泥.}{喊}

上集話說詩見到謙.旦又話轉佐學W0邊個又系謙咩事呢.
就等我同你地講反系三年前,,戈陣詩仲得個11-12歲到.
同謙已經色佐兩三年<3.可惜,,
某 -  詩. 好開心色到你呢個傻妹阿<3.
詩 - 謙哥哥 你點解講到甘傷感阿?__?.
謙 - 謙哥哥第日就要離開你喇 要去個好遠好遠既地方阿<3.
詩 - 謙哥哥你吾好同我講你就快死阿Q__Q.?
謙 - 傻豬泥既-__-. 你睇我甘大隻就快死得架咩
詩 - 吾知阿不過我知你講下笑^_^. 你壹定吾會離開我架
謙 - 嗯 呢個我送比你喇
{謙系袋到拎佐個四葉草頸鍊掛系詩既頸到.}
詩 - 好令阿^_^. 好開心阿.__.v
謙 - 緊系令喇我親手整架W0.
詩 - 不過我開心在於有人送定情信物比我阿v333v.
謙 - err,,仲有壹封信想比你 {隻手連信放佐系身後
詩 - 咩泥架A33A. 拎泥喇. {搶走佐
謙 - 哇.! 詩.. 對吾住,,=[ {走了.

{信}.

詩.

四葉草頸鍊吾單止系我比你既定情信物
仲系我地離別之物
我希望你好好記住我;
講到離別 我真系好對吾住.
我應承過 吾會離開你 吾會忘記你.
我答應過你 將來會娶你反泥做我老婆
可惜 我要走喇
去壹個你完全吾知 好遠既地方.
我知道你壹定會嬲死我
但真系無得改變
你要記住我以往所教過你既道理
因為自從色佐你
你真系令我從黑暗找到光明
但你要應承我 你吾可以為佐我而傷心架.
嗯..我要走喇
但你要等我阿
我會反泥架,,
我會反泥守護你
直到永遠.

謙.

c0m;<

EXP
899 點
好感動,,,
bill眼淚:bigcry: :bigcry: :bigcry:
加油;
快d出下集;->
                             重新開始;D

EXP
714 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

路過的小朋友.........
支持一一下你!~加油!~:cheer:

EXP
372 點

回覆 57樓 c0ffEEava 的帖子

嗯嗯老婆=[;
我都覺得好慘. 我會作好下壹集架<3.

EXP
372 點

回覆 58樓 愛須芭利娜 的帖子

謝路過的小朋友<3.
要多D泥睇阿.:kiss: xp