AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7686|回復: 103
打印 上一主題 下一主題

-(伍成真實愛情故事*有粗*)♂ `✹; 愛你⒦ 難道真系甘辛苦?!. 救我 ♬`___╗ [複製鏈接]

EXP
372 點
樓主
HEY;D. 我又見有人作故我又作下先.
NANANA. 首先系比佐個GP我先;p.
之後睇完記住留低您既腳印仔阿a0a.

-原創原創.   勿轉勿轉.

-50%真實.100%自作.

----------------------------------------------

-人物介紹:D

-Girlz.*

-
呢個系講詩呢個傻妹經歷既愛情故事.
櫻中3B.BAND隊. 令.必要時串死.打得
詩系壹個真系內軟外硬既女仔:D.
對FD系好純(K).旦對D不知所謂既物體系超壞脾氣.
甚至出埋人身攻擊(!). 口頭禪系「打爆你個頭」(笑.
簡直系兩個人泥.旦重義氣A_A.
講反愛情.真系HURT得好深; 想知?. 等我出文睇野喇;D.

wing -
佢系叫做wing;系個超樂觀既人囉xp.
wing系詩最好既朋友.佢同詩系打手球色的;
超岩傾=D. 直到e家感情無變;-).
有時仲住埋壹齊.系詩最平等既愛情主義者 哈;
櫻中3B.BAND隊.爆令.牙尖嘴利 串死.憎姣婆

-
儀系個wing介紹比詩色的.0kay令;
櫻中3B.份人超好.成績又好.運動又好.
(作者: 咩料阿咩都甘勁. !!*
同詩勁多秘密:D. 問題系佢同wing愛上了同壹人.
由此呢個三角戀會點呢.?

-
櫻中2C.BAND隊.榮既契妹;D 旦佢只會認大嫂為詩
同詩FD到不得了:$ 經常掇合佢地;p
可惜因為某事而令婷吾再認榮做阿哥.

-
櫻中3C.不美的.以前同詩系好好的;由細挽到大
注意.系以前=[; 因為某D事.
以前又純又乖又好既彤系e家變成佐個又賤又姣又搶走曬詩D野.
可惜; 經過甘多事.都系無變過=[;

-Boyz.
-
櫻中3B 曾經BAND隊.帥. !
詩的男朋友. 對愛情壹D都吾專壹;
超花心:S HURT師HURT得最深. 旦愛詩愛得最深=).
可惜 佢地呢對小情人經過甘多經歷後.
詩頂吾順了; 分手了`.而當時都比可惡既彤搶走佐榮;
旦榮真系好後悔無好好珍惜無去追反詩.
想知道點嘛?.要追文阿.!=]

-
櫻中3B BAND隊.
詩既青梅竹馬:D 帥男超GAG.好受歡迎
最中二撩詩嗌下交 哈.
花心男;s愛wing同儀. 經常搵人傾心事
可惜脾氣同詩壹樣甘壞-__-.好串架囉.! 勁憎姣婆的.

-
櫻中3C BAND隊.超帥的:$:$.心地好; 同彤壹班的.
曾經同彤拍過拖. 旦知佐彤原來系甘犯賤
後尾系BAND隊色佐詩 開始同佢熟洛.仲中二佐佢.為佢解煩腦傾心事<3.

*另外既配角:
行 - 鳴既好朋友.
霞 - 彤既好朋友;-) 旦無彤甘賤=].
仲有姣壹姣貳IS 0KAY*v*;.

------------------------------------------
比佐C0M先喇好無阿BABII<3.
我會日日打壹兩篇. 希望多多支持喇*33*;

------------------------------------------
啡啡(K). 詩詩遲D同您壹齊作喇^_^,,

ch.1{上} - #3

ch.1{下} - #18

-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
372 點
自己比反個頭香先;p
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
372 點
-----------------------------------------------------------------
CH.1{上}=D.  吾該睇完SUP下我阿<3;
-----------------------------------------------------------------

的的的. 的的的. [鬧鐘響起<3
詩仲系訓到隻死豬甘. A_A; 突然.

[就讓我偽裝我嘴角不屑 讓孤獨乘以更孤獨的兩倍]<詩手提.
詩 - 阿.! 咩事阿,,(打喊露;p
某 - 傻妹仲訓.? 天黑喇. ~~
詩 - 又話我傻.?! 你就正傻佬阿.!
某 - 咩又阿.A3A
詩 - 哎也原來真系遲大到阿t____t.
      做咩吾同我早D講阿傻佬t3t.
某 - 叫佐你吾好訓架喇吾通我會呃你咩傻妹~_~;;
      我好早已經暗示佐架喇你傻吾知姐A0A.
詩 - 好囉我傻囉\___/. 我去換3拜拜.(CUT線
某 - 傻妹真系傻妹. 哈;

洛到去地下詩見到wing同健系到揮手<3.
wing - KAI詩:$ 等佐你好奈喇.
詩 - 咩姐. !榮打泥煩我囉\__/,, 好佐我時間架嘛:S
健 - W0W. 人地明顯?你喇. ~~
wing - 系囉系囉. (隻手指系詩面前郁泥郁去;p
詩 - 哇. 吾好KAI喇. 我甘SEVEN甘緊吾系喇-.-
      仲有阿.人地打泥吾代表人地咩架嘛衰鬼v3v.
wing - 笑佐囉. 乜會有人日日打電話比人又吾?人架咩=D.
健 - 注意 系日日W0 XP.
詩 - 癡.. 癡膠花既.! (面紅
       你地吾系阿.! 日日壹齊反學W0 A_A.
       吾好同我講你地挽地下情阿0__0v. (汗
wing - 癡銀線>___<V. 阿.! 睇下e家幾點. (跑
健 - 你嚇親人阿衰婆:S (跑
詩 - 哇SH!T. 跑甘快做咩阿Q___Q;

話甘快到佐學校.{櫻惠中學.
詩 - 新學年真系好. 話甘快就F0RM3 a3a.
健 - 想點阿同反我壹班開心呢. (慢慢癡洛詩到.
詩 - 救命阿wing; 有個PK色狼想抽水阿. Q__Q
wing - 好喇等我壹腳西過去喇x3x. ! (見到健同詩甘癡心有少少痛:S.
詩 - 哇. ! 我發現原來遲大到喇. ! 衝喇PK >__<v.

-the end-.
等下集喇*v*;

C0M阿;<<<. 點解無人架:'(. (哭-_-.

EXP
417 點
:em800_111: 做你第一個??
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
417 點
:em800_52: 好睇丫,,,撕M
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點
撕mmmmm;
支支持持詩詩<3
好正(y)
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
372 點
哇. 有人比cm喇:'(. (感動到流淚.

EXP
372 點

回覆 4樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

嗯嗯(k) well down.`

EXP
899 點
嘻嘻-v-;
邊個搶我詩詩條仔;;
我打到佢嘟街-v-
撕mm to詩詩<3
                             重新開始;D

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

詩詩詩:-D
帥唦唦黎sup黎B-))`
大肥婆小淫滴

EXP
417 點
:cheer: 詩詩詩

詩        詩 詩
   詩詩詩   詩詩詩詩詩
     詩   詩  詩  詩
     詩       詩詩詩詩
     詩       詩  詩
     詩       詩詩詩詩      
    個推拎左思個名推>3<""
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
372 點

回覆 9樓 c0ffEEava 的帖子

啡啡<3. 算了;'(. 呢d cheap精我先吾再要喇\___/.!

EXP
372 點

回覆 10樓 帥小餅v3v 的帖子

您系唦唦x33x.? babii.

EXP
372 點

回覆 11樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

哈哈. 好次吾掂啵xp;
thx babii先<3.

EXP
100 點

回覆 9樓 c0ffEEava 的帖子

ha yo babY~放心我實搶

EXP
899 點

回覆 15樓 洛逆凜殺 的帖子

博叼牙你老.未-.-;
                             重新開始;D

EXP
417 點

回覆 14樓 -詩詩=]` 的帖子

算靚靚
          推    推
推推推推推推推推推推推推  
           推    推
         推      推
     推推  推推推推推
   推 推     推    推
推    推      推  推
       推   推推推推推
       推    推推推推
       推     推     推
       推     推推推推
     蓓,,,@v@ 推推推

葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
372 點
-CH.1{下}=D.

-----------------------------

詩 - 哇. ! 我發現原來遲大到喇. ! 衝喇PK >__<v.
到佐課室打埋預備鐘.
儀 - 詩BABII<3. !
詩 - 儀儀:$:$. 甘早既A0A.!
wing - 喂喂你班衰鬼吾好吾記得佐我阿\__/,,!
詩儀 - BABII緊系無吾記得喇-33-.
wing - 色做呢;p. e. 詩honey你既榮榮wo.
詩 - 咩野阿我嬲架\____/. (Q手
榮 - 甘遲架衰妹=33=. 我打完電話比你已經反佐泥N年x3x.
詩 - 點先系咪吾比甘遲先v3333v. 話完我傻又話我衰:@.
榮 - 吾系阿想錫淡你姐 (個嘴隊埋泥.
詩 - 哇.救命阿. t33333t. (跑走去隔離班.
儀 - 哎也也系到打情罵俏\__/.吾要得吾要得
wing - 你去搵你既健健喇HONEY<3.
儀 - 找屎阿wingb >___<v.
wing - 講中._.  撇先;p (去搵下詩.

{系3C班}
榮 - 搵到你喇仲想走A___A.!
詩 - 嗚.吾挽喇我吾想將我既初吻比佐個傻佬阿t___t.
榮 - 唉-__-.0N【詞語過濾】 你估我真系會走去錫你咩傻婆.!

{叮噹叮噹. 叮噹叮噹}<傳說中既鐘聲-_-V.
詩 - 大煲雞喇.! 我仲味做埋d功課阿陰公豬x0x.
       下次我會同你計反d數阿\__/.
        e. 彤彤*v*.
彤 - 阿,,詩詩=3=. 同佢挽得甘開心阿.
詩 - 吾好誤會阿:S 衰佬走喇系到望女.!
榮 - 我情願望你都吾會望d鐘無艷囉吾該. (指住彤
彤 - 咩阿..吾該你吾好手指指喇 (好吾鋸x___x.
詩 - 死佬仲指咩好撇喇wo\__/. (跑
詩岩岩好跑到班房而且老師味泥. 哈;
詩 - 呼. !不愧系神手詩. !
榮 - 你真系自誇得好緊要啵^__^. 勁阿
詩 - 系咪要同你講反聲多謝阿^_^.?
wing - 快d坐低喇. 老師好快泥喇詩
榮 - 啾. 味安排位置點坐阿c__cv.
健 - 喂 同我坐喇.我甘令仔都無人陪我坐囉x33x.
榮 - of course i can. (鞠躬.
詩 - 謙,,? (指住窗出面走廊既男仔壹名*0*.
wing - 阿謙??!. 詩你咪挽野喇謙轉佐學喇.
詩 - 吾系阿. 我真系見到佢行過架.!!; (眼濕濕
wing - 吾好甘喇我知你仲系忘記吾到. t3t
詩 - 點解你吾信我姐. (跑去廁所.
榮 - 做咩事阿.?
wing - 阿詩Q___Q.!  KAI榮你吾好理\__/,,.
榮 - 算囉嬲死你地~__~v.

-the end-.
究竟邊個系謙呢.?

plz c0m :'(

EXP
372 點

回覆 15樓 洛逆凜殺 的帖子

想點阿令仔.x0x (汗

EXP
372 點

回覆 16樓 c0ffEEava 的帖子

啡啡啡啡啡啡.:hug: