AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5780|回復: 50
打印 上一主題 下一主題

向忘歸洞作出嚴正宣言!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
26 點
樓主
深深相愛由於我之前既小金比人爆左(問gm拎緊.佢話聽日會做野比返我,聽日我未拎返姐係證明gm真係廢的[不喜勿插]),所以無奈之下分開左2個團,一個係jacky開既忘歸洞,一個係我/liu/火炎/天天/飛仔/狂怒元素/笨月/好人豬/sky開既寒月殿,係我比人爆左ac之後,多得肥liu/火炎/天天/飛仔/狂怒/笨月/好人豬/sky佢地冇放棄我,支持我,開解我,幫我!我先冇放棄曙光!但係某某人開左第2個團,e樣野我唔怪得佢!係佢既自由!但係佢不停向我地作出挑釁,jacky!點解你個團永遠得個幾丁友?話你知:團友唔係當玩具玩ga!你話收就收?話踢就踢?一個團長最緊要同團友打好關係!你一唔高興就踢人,唔聽人解釋!上次db話天下之龍搶佢场,你就踢左天下之龍,e家db同天下之龍都黎左我個團,佢地玩得好開心啵.點解呢???係天下之龍既問題定係你既問題???對我黎講,團友係一個fd,不論低lv或高lv!岩傾就得!團友係囉黎信任同埋珍惜,就算我個團有d太低lv,但係我唔會離棄佢地!!!e d就係一個團長應有既品格!!!!!!仲有!!!你既團人比你踢左我收留佢地就叫搶人???!!!真可笑!!!而且!!!請你注意你既團友既言行舉止,若我發現你地忘歸洞有任何陷害或惡意傷人/出口傷人,我地全團寒月殿會不理後果向你地作出宣戰!!!

***繁華如三千東流水邀明月×紅塵醉***

狼牙月 醫人憔悴 我舉杯 飲盡了風雪
用無悔刻愛飛仔的碑
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
413 點
金金
我都唔知講咩好喇
我凈係希望呢件事快d完就算
重返曙光~
放波板糖83lv術士~

EXP
26 點
濠豬,想當年我地同jacky都幾fd,但係醫家連最好脾氣既火炎都唔鐘意佢!jacky佢好應該檢討下,我上次好心勸佢咪同liu個d嘈!佢連我x埋一份,咁算咩意思!?
仲有:jacky個仔仔[victor]上次比人爆左ac,3行(24隻左右)點寵比人爆曬,仲有個咩+3龍板都冇埋,第2日jacky係團到就話:[[[我收左個+2龍板呀><一合就中左+3啦--+]]]
時間上超巧合囉!!!我唔知講咩好~~~e d野佢本人最明!佢亦唔洗有咩野解釋!!!e d野心照既!!!
有時知左唔洗講出口

雖然件事過左好耐,但身為victor呀爺,我唔可以唔做d野!!!

用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
26 點
其實jacky係咩野人大家好清楚
e d野心照
用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
413 點
唉........
呢鋪真係手掌又係肉
手背又係肉=0=
都唔知點好=0=
搵人幫下我=0=
重返曙光~
放波板糖83lv術士~

EXP
26 點
:$ 唔知你==
祝你好運-0-
用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
413 點
原帖由 傻人dx 於 2008-7-28 03:29 發表
:$ 唔知你==
祝你好運-0-

好一句祝你好運=0=:'(
重返曙光~
放波板糖83lv術士~

EXP
26 點
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
你好自為之......

用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
413 點
仲話係fd=0=
咁響到笑我=0=
重返曙光~
放波板糖83lv術士~

EXP
26 點
唔知大家對jacky有咩意見???
可以係到提出
我地亦希望玩家jacky26218正視佢既問題!!!
用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
413 點
傻金....你冷靜d...有咩事慢慢講...........

重返曙光~
放波板糖83lv術士~

EXP
26 點
我己經好冷靜..
我講既野係全團人既心聲!

用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
825 點
傻人dx~看完你以上所寫的一段文字
我完全明白你的感受,
也同時說出了我的心聲,
因為......我也是團長^^
你可能不認識我吧~?!
當初我被GM封了ac..
也是在一班團友的支持下
陪我一起重升,那時候的我
團友對於我來說,是不這麼樣的,
但....經過了很多風風雨雨~
就讓我對他們改觀了!
在前幾天...我被那些所謂的『團友』
出賣了!他們每次在天女搞事,引起了團p
我們都會從升級中趕去幫拖,
現在就一句說走團,那算是什麼?!!
現在想深一層,真的覺得自己很傻!
(不知道你有遇過這樣的情況嗎?)
曙光,有緣再會。

EXP
265 點
小心之前成日去jacky個團唔里我/.\  

小金  你要明白下jacky  佢洗朋  我緊係叫佢唔好洗  佢唔洗  就唔洗走  佢根本唔鐘意我  之後重覺得佢咁耐先得到e個位  而我一黎  就搶走曬  佢既所以野  朋友  地位  咩都比我搶走  我地懷恨個時個團冇踢過佢  冇串過佢  叫佢唔好洗朋同講粗口  係佢自己選擇走  不過佢重好攻心計  同人講會搶走曬我團友  小金都比佢行用埋  小金你過去個時  jacky話小金黎係想搶走我團友  由某某人口中得知  人地想同你和好  你利用佢  重當我傻既  知唔知點解我一黎到就搶走曬你既野  因為我黎個時  對邊個 都係善意  你對我就係惡意 針對我    重屈我搶夜月既人 個時夜月有咩人  真係當人傻既  我出左團  你重利用埋e個機會  令佢地更憎我
小金 人地覺得比我地遺缺  咪入番本黎既夜血

團戰小金番黎啦  呵呵

本人liukit12345

EXP
26 點
原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2008-7-28 07:49 發表
傻人dx~看完你以上所寫的一段文字
我完全明白你的感受,
也同時說出了我的心聲,
因為......我也是團長^^
你可能不認識我吧~?!
當初我被GM封了ac..
也是在一班團友的支持下
陪我一起重升,那時候的我
團友對於我來說,是不這 ...

我當然有咁既遭遇!!!
搞到我好無奈= ="""
用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
348 點
金b`  我 ...
永遠都支持你..-3-

EXP
112 點
彩你有味咩...個龍板我同擺攤個條38LV SOFUNG收GA.....
根住用左1條防紫1條紅草先中+3....
但係以下係我心聲.....
自從liu由夜月渣fit人差d拖團尼左你地度之後..
你根本由個時開始完全無放我入眼內lo
我叫火炎條[手火9]樣過尼幫我打次團戰都話睇小金你頭...
你有火我無火ga?當初我識你地個時完全無呃過你地呀?
要借咩有咩...打神裝拎我ac打,叫你幫我升下隻戰你就拎左去升戰升成晚
火炎都算好...真係肯幫我...但係佢個時無腦用我都有幫佢係3長谷升呀
人地liu勁lo....威曬...成班友痴住佢怕死掉左百九幾兩金咁....
我對你同火炎係點,對外人係點你唔洗我講都有眼睇掛?
你而家尼話我?我開個團出尼就想你地幫我手....殊不知你地個個搞新團....
我洗陣朋睇下你地有無當我fd...試下會唔會踢啦....
洗左唔夠十句就踢....唔返夜血就假!話曬我都算識夜云本人....
同夜小..星星..大門都係度我唔返去托呀?重有我盡力幫團友搵好ge地方...
妖狼叫我將團入邊d人過曬去夜月...都時米兩家變一家....
只不過人地大我細姐...一睇你個團都十成九似不良程式團.....
一無左個程式得番6丁友...真係好開心.....
記住...我永遠唔會唔要我d朋友..只有佢地離棄我...
肥bb我知佢對我好,唔係我洗教佢幾時出貨..散貨?
雖然我有時搵佢笨但係只要佢出聲我無托過佢手肘lo~
已有 1 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 -2 10. 嚴禁使用粗俗字句或髒話來辱罵他人(粗 ...

總評分: EXP -2   查看全部評分

EXP
265 點
我冇放你在眼內  我一早講左唔好洗朋 你重洗  我團長  都唔知踢唔踢你  諗住踢完你收番  收番你入左又洗  你挑引緊我  

你攪新團  想小金佢地離開我  你古我唔知  唔洗扮好人啦
本人liukit12345

EXP
112 點
扮咩好人?我而家係唔鐘意你呀....
你地下次團戰圍拖我都係咁話
係學校我D人事關係係失敗
但係我係度我無對唔住我任何一個FD

EXP
26 點
jacky個仔仔[victor]上次比人爆左ac,3行(24隻左右)點寵比人爆曬,仲有個咩+3龍板都冇埋,第2日jacky係團到就話:[[[我收左個+2龍板呀><一合就中左+3啦--+]]]
時間上超巧合囉!!!我唔知講咩好~~~e d野佢本人最明!佢亦唔洗有咩野解釋!!!e d野心照既!!!
有時知左唔洗講出口

我post出睇比大家用自己既眼去睇,有何不妥???

PO相區版規 23/7更新:
10. 嚴禁使用粗俗字句或髒話來辱罵他人(粗口同音字也不可以),
      尊重自己尊重他人。

jacky:彩你有味咩...個龍板我同擺攤個條38LV SOFUNG收GA.....
根住用左1條防紫1條紅草先中+3....
但係以下係我心聲.....
自從liu由夜月渣fit人差d拖團尼左你地度之後..
你根本由個時開始完全無放我入眼內lo
我叫火炎條[手火9]樣

請板主做野!!!
用無悔刻愛飛仔的碑