AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1325|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[分享] [爛文]-認識妳已是我此生的福氣 [複製鏈接]

EXP
211 點
樓主
本故事 純屬虛構 如有類同實屬巧合!

初次接觸「天羽」時,只是抱著無聊一試的態度來玩,因為我已很久沒有接獨online game了~!!0係半年入面...識左d新朋友...!!當中有~好有緣既鈴鈴、成日搞事既型仔、好黑既股股、好好人既砰砰、有好鬼勁既ay~仲有好愛晴晴既王子型!!其他仲有d已經冇玩既就唔講了...!!0係呢段日子入面,我地大家都好辛苦咁去升lv‵打王、燒卷同埋做任。從以前波板糖...2個大既部落 白日夢 同 夢幻旋律...到而家合左ser之後 已經變成一個最強部落 夢幻旋律_2 ,當中大家都有付出過努力。大家曾經都有累既時候,大家曾經都有想過放棄,但好彩我們互相鼓勵、支持先有今日既成積。

還記得初初我地打100lv boss惡靈時...打成3個幾鐘,每次挨完1~2段變身之後...一到第三身就已經被佢洗晒d vip 原地復活。幾經辛苦,我地終於將100lv boss縮短到 十幾分鐘就打完。但之後有個更大既難題出現...就係115lv boss艷羽魔姬。115lv王 真係唔講得笑~第一次打已經要打成6個鐘~!!艷羽魔姬 無論係物攻 和 魔攻輸出方面..以我們當時的裝備來說實在是好難抵擋。差不多可以說是用大量的銀兩修裝來換取 勝利。

日子一日一日咁過...雖然上面所說的升lv方法真的很快。但老實說,也會有悶的時侯。我已經由以前好想打多d王 升快d,..慚慚變到麻木地打王 升lv ,每次online都只是為了打王。直至那天你在我生命中出現了。現在想起那次的約會對我來說真的很突然,完全沒有想過自己會有這份福氣去認識你。還記得第一眼看到你時,第一個給我的感覺就是一個滿懷心事的少女。在那頓晚飯中,我們有說有笑。但o係你笑既過程入面...我留意到你既眼神係有所保留。那種感覺就好像告訴我,無論我令你笑1000次也好,也抵償不到你一次的唔開心。 待續...(出住咁多先~好眼訓:thumb:)

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

good!宜家天羽d王的確給我的感覺系給人欺負的東西~

EXP
582 點

回覆 樓主 RAY6018 的帖子

冇我名......補1補:@

EXP
211 點
原帖由 paul.yy 於 2009-11-24 07:43 發表
冇我名......補1補:@

係wor~~漏左你tim!!!

EXP
1746 點
樓主好文采-__-!~