AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 殘乂流
打印 上一主題 下一主題

0.0.0. [複製鏈接]

EXP
287 點
x月神x 發表於 2011-12-29 11:09
咁小事就報警 好似你仲傻過我 有D人比人昆得重過你咪去自殺?就算佢係昆你 唱佢咪得 佢AC大把人有,你唔識問 ...

你有無比人昆過? 你到有比人昆過LA 如果仲唔報警拉條友,下次一定仲有其他人比人昆
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
403 點
殘乂流 發表於 2011-12-29 10:51
你話大把人有佢AC係唔係想廣話有好多唔同IP入過,一定捉唔到呢?
禁你就錯LU,我琴日比佢D點個D卡 仲係到,警 ...

正一小學 雞 行為 自己本身系一名昆狗 全清ser都知 好心你咪甘幼稚 成熟番小小 就算你真系比人昆 呢d都只系叫應有此報 你昆昆埋埋甘多ac同點 都抵押番呢到la

同埋你咪去報警囉 未夠18歲就一定要父母跟埋去既
同埋網羅呢d小事 佢地都吾知會拖幾耐先做野
你鍾意就慢慢搞吧昆狗okko

EXP
287 點
.★﹑小唯× 發表於 2011-12-29 12:02
正一小學 雞 行為 自己本身系一名昆狗 全清ser都知 好心你咪甘幼稚 成熟番小小 就算你真系比人昆 呢d都只 ...

OKKO 係昆9? 依個AC我同術之人收的