AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2871|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[電腦廢 出片慢]外掛加速器SERVER延遲有冇人識分?   [複製鏈接]

EXP
98 點
樓主
基於要保護拍片者既人物數值
片段既畫面都有少許修改(只限數值, 唔影響畫面)
你鐘意既(或者你唔想睇)可以話係SERVER唔穩定導致咁既情況
不過打開會戰/戰場既人都知道
SERVER唔穩定/延遲既時侯
當人物神閃左之後係會有殘影
之後就消失左(其實只係行遠左)
導致任何人都打唔到佢

所以點解我地會一直話你地有人用外掛/加速器?

另外 我地會既人剪片好廢架姐 唔識改片:o)

(P.S.1 大J哥唔洗話我針對你 條片係人地俾我)
(P.S.2 琴日會戰果條冇錄到 不過你地都係話要證據證明你地有冇用外掛姐?)
(P.S.3 會陸續UP片)

講真 我都算半退GAME 間唔中先ON黎打下會戰/吹下水
每次ON都聽到有人話隻GAME愈黎愈差
外掛唔捉 BUG唔改 SEND EMAIL俾客服客服唔認真處理

另外 我好耐之前亦SEND過有關既影片俾客服
但遲遲都未收到任何回覆(CHECK完有冇用外掛都可以出句聲掛?)
一係就拿拿聲執左隻GAME佢 一係就唔該你整返好隻GAME
包括BUG, SERVER 同埋玩家既訴求
感謝

補充內容 (2014-11-10 14:04):
好似LOAD唔到YOUTUBE果框:O
自己較高清睇
http://youtu.be/aSg6PkrwdPE
http://youtu.be/KPLHjy5gIg0
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
833 點
拍片果個人 可以開哂所有野黎拍 證明佢部機都有返咁上下⋯ 但係亦有可能係對手部機廢 而道致咁樣⋯ 睇到芝麻人條片 (可能係佢自己係原先果個位置打你 之後佢自己lag機 想行去閃左果個地方)(而拍片果個人電腦勁睇到神閃一樣)跟住閃走左之後唔郁俾拍片果個殺埋 如果用外掛會唔會閃打之後停係到被殺⋯ 所以我認為應該係電腦問題 但都要睇下gm點講。

EXP
98 點
ms3wu7tt 發表於 2014-11-10 15:49
拍片果個人 可以開哂所有野黎拍 證明佢部機都有返咁上下⋯ 但係亦有可能係對手部機廢 而道致咁樣⋯ 睇到芝 ...

停係到係因為佢中左技俾人暈左 請睇buff

補充內容 (2014-11-10 18:40):
拍片者己經閂左人物同場景既細緻度 人物特效 仲有地面既陰影
(人地同佢自己出技都係冇特效)
而且呢果片段只有幾個人係畫面 正常都唔會疾得去邊

EXP
1089 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

我都好想知咒術師職有邊招技係可以好似力士咁,可以移動到去目標前面個位……

就算係咒術系某招技(裂鱗)
都係:瞬間移動到指定目標位置後,並對扇形範圍 10 公尺內的所有目標,造成冰霜傷害。

EXP
1089 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

SUET. 發表於 2014-11-10 18:54
我都好想知咒術師職有邊招技係可以好似力士咁,可以移動到去目標前面個位……

都無可能做到咁既效果
可能片中該夜瀧職業既玩家用緊超級電腦啦,不受ser 疾機而可以流暢地玩隻game.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
求外掛SHARE~~~我又要識神閃!!

EXP
98 點
MrForecast 發表於 2014-11-11 18:19

我冇呀你問下其他人啦
題外話:我餐生日飯去左邊?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
Mizayiu 發表於 2014-11-11 20:35
我冇呀你問下其他人啦
題外話:我餐生日飯去左邊?

其實都係我餐生日飯..我等緊你約我~~~上次比人放左飛機..

EXP
1160 點
如果係拍片果位部機廢~咁無理由剩係見到1,2個人神閃架喎~應該見到所有人都一直神閃緊~咁就真係拍片者部機廢,所以先見到有每個人都一直神閃緊~

如果係被拍果位部機廢~咁正常係得佢自己見到自己隻人卡下卡下神閃~而唔係拍片果位見到佢神閃喎~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

玩閃現XDXDXD

EXP
384 點
無敵神閃,無視攻距,犀利犀利

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

1個打100個

EXP
1160 點
SUET. 發表於 2014-11-10 18:54

你識鬼玩咒術咩,返去食草啦你~

唔通學過如來神掌又要講你聽咩~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

MrForecast 發表於 2014-11-11 18:19

+1 我又要

主打遊戲
晴空物語
EXP
7009 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

testing 123

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

JulianC 發表於 2014-11-16 18:14
testing 123

Text乜OAO