AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2061|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 沖裝+時裝問題~ [複製鏈接]

EXP
952 點
樓主
請問你地諗住幾時出新地圖呢?
宜家你出到85武,85裝
就算用轉晶轉上去呀,都會跌啦,跌完再沖又冇槌咁即係點??叫人唔洗換唔洗玩唔洗入點??
8星槌係就係出左,係d盒到有機會開出黎..咁個機率係幾多??
即係如果我冇時間每2個鐘拎1次餃子,就會仲難過中6合彩??
就算開中8星都會分防同武啦...gm你地自己搵隻人試試丫!!
如果d8星槌1粒必成功就話姐...
跌+9..ok..我都可以1粒7色上返去
跌+7..咁我係咪唔洗+10????定係3粒7色沖上去??
如果咁既話同搶錢有咩分別??
就算你又唔出新地圖...你都改改某d怪可以出槌啦...
真係要等要2046先一套裝+到10咩??

最重要問題係..宜家你有7色都冇用,因為你要槌,仲難過alta會記得冇係香港出到台灣已經出左既(鳳凰漫舞秘石寶盒)同(魔法卡牌秘石寶盒)

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

(鳳凰漫舞秘石寶盒)同(魔法卡牌秘石寶盒)?? 等到佢資金出現問題就會出

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
身同感受..仲要無85鑽孔刀...

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

MrForecast 發表於 2014-11-26 21:08
身同感受..仲要無85鑽孔刀...

悲劇..........................

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
GM呢家連頭都唔蒲...唉..連GM都想放棄我地啦..明既明既..無錢搵既GAME係唔洗出咁多力理

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

MrForecast 發表於 2014-11-28 20:43
GM呢家連頭都唔蒲...唉..連GM都想放棄我地啦..明既明既..無錢搵既GAME係唔洗出咁多力理 ...

EXP
8917 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

出新地圖了~