AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: op8000
打印 上一主題 下一主題

[心得] 強烈不建議新手加入此game   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
god00154 發表於 2014-10-14 11:01
如果唔在意外觀, 只係得橙背比較貴
咁儲落啲金全力用喺衝裝會全身5星+20唔係冇可能 ...

大家都應該在討論商城時裝
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
zerowong1015 發表於 2014-10-14 10:49
你呢D叫呼籲同忠告?
唔好傻啦,邊隻GAME無外掛?邊隻GAME唔係大盟玩晒?
你講既根本全部都係癈話,你不如直頭 ...

我幾時有叫人走呢,我不建議新手入game,冇睇post果個係你,E個post ge對象係入game人士,5係比你D無賴睇,當然我阻止5到你睇,我係到發聲叫係要<係度阻住地球轉>,甘佔中果班又叫咩?知5知咩叫言論自由?通識<今日香港>有冇教?仲有,假如我講廢話,又關你蛋治?討論區就係咩都講架LA?第1日打機咩,【詞語過濾】頭

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
我係到發聲叫係要<係度阻住地球轉>,
係叫,錯字

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
【詞語過濾】頭
7頭

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

lung753951 發表於 2014-10-14 16:56
正常一個要上班的人都不可能做到他這樣

嗯嗯,

現在的小學生真是...., 就算不是, 看的出這個人腦部根本不成熟...

樓主開Post說出真心話, 那個zerowong1015 不停嘴人, 插人!!!

我路過的都看不順眼, 還要是...

他竟然可以說自己... 全狙五星+20, 全橙時, 不用點數, 課金, 用招待來抽...都可以做到這個地步?

上班人都還沒做到啊,

我看得出這個人一定是富二代!!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
IamAzYui 發表於 2014-10-14 17:40
嗯嗯,

現在的小學生真是...., 就算不是, 看的出這個人腦部根本不成熟...

一個正常有社交的人都不會做到
除非是每天花13-15小時來玩遊戲的人

EXP
97 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章

2013年 11月就退左~
應該話我成個公會既人都退晒

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

劉玄德 發表於 2014-10-14 21:16
2012年 11月就退左~
應該話我成個公會既人都退晒

幻想神域 好像是2013年8月14日公測的!

2012......

EXP
97 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章

IamAzYui 發表於 2014-10-14 21:23
幻想神域 好像是2013年8月14日公測的!

2012......

記錯囉=.= 改返了 3q~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

劉玄德 發表於 2014-10-14 21:25
記錯囉=.= 改返了 3q~

嗯嗯0.0

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
人地講一句 你就打幾句廢文
表示笑而不語

主打遊戲
幻想神域
EXP
5185 點
戴定頭盔先 中立立場
自問課金唔多唔少 但有9成都係去左搞時裝同抽野(幻想碎晒)
而加上半狙擊 下半噬魂 一樣夠做
一個平民唔求靚唔求果1%全屬
巴風鐮 身時裝釣魚都有啦 面用捲軸(我收果陣300G一個橙傷2)   頭 神點換啦好嗎? 背自問覺得要唔要都無所謂
打機為開心 約埋成班fd一齊去挑副
就算唔夠打 都各種方法慢慢試打
成班朋友一齊試 自問感覺良好
比你一套狙裝 好威威咁可以單刷所有副 咁又點?
ON左就叫聲帶副啊 之後就無無聊聊咁秒晒? 咁玩黎有咩意義 為左好威威咁話 我可以單刷副啊 咁?
認真講句 你唔比時間玩 又唔課金 又想(拍)得住課金既 呢類Game有幾多隻 求介紹
(乜勁都話五毛 膠完未)

主打遊戲
幻想神域
EXP
2691 點
人品神域嘛...自然...有D人好易抽中野

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
manio 發表於 2014-10-15 13:28
戴定頭盔先 中立立場
自問課金唔多唔少 但有9成都係去左搞時裝同抽野(幻想碎晒)
而加上半狙擊 下半噬魂 一 ...

我認為比少少錢玩遊戲好正常,畢竟年代不同 依家D人玩手機GAME課金課得仲勁
但千奇唔好講到唔比錢都可以做到每個人都可以土豪咁

我玩呢隻GAME用最多錢都係抽野

主打遊戲
幻想神域
EXP
312 點

前2天係另一個ser開新角,很快已經60lv,主線去到星沙,應該一半未到,冇做過日任板任,升lv已經易左好多,
強化卷,可以每星期用招待買高武、高防各5張,另考古其實都可以換高武高防,+20都唔難,建議用低lv衝左先,再用招待1點買個轉去要既裝度,(唔記得果個野咩名……)咁可以唔洗用咁多碎塊,衝高lv唔洗幾下冇曬d碎……
70圖,嗯,e個真係好貴!狙圖幾千金玩唔起XD,打到先再決定賣定自用囉
用住65金裝算,當見佢唔到,個心易過d
橙時,一個深坑!e個真係個人鍾意,用點用招待都好自主,冇人用把槍指住你要你一定用點,
喜歡既話用佢game入面打出黎果d都得,有4種橙時到出黎,點解一定要商城?
ok,真係好鍾意商城既,慢慢用招待抽都ok,
源神,嗯嗯,我好鍾意抽e個,已用招待抽到雅典娜+雪姬了,ya
e+努力抽緊天叢雲!打極都唔出,雲姐好衰架QQ
源神都係要慢慢打出黎,難道你要1玩就要玩到好似d玩左成年既人咁,咩都有整?
進化寶珠……e個好勁,升到過萬@@但係入手方法都幾多,聖域、鍊金、天塔(16-30)、65龍副、70新龍副……等
都幾難出,冇就繼續用2星-x-都唔差阿,
我見個fd用65金裝+2星源神打新果2個副都好勁,
最後呢……
玩得開心米得囉,自己玩得唔開心只係因為冇奇蹟出現嘛?抽唔中野,打唔出野~
我諗大家都有e個煩惱,唔洗擔心得你一個係咁qq
努力是奇蹟另一個名字,大家再努力下吧!

主打遊戲
幻想神域
EXP
7900 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

lung753951 發表於 2014-10-15 14:27
我認為比少少錢玩遊戲好正常,畢竟年代不同 依家D人玩手機GAME課金課得仲勁
但千奇唔好講到唔比錢都可以做 ...

比少少錢玩遊戲好正常+1

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
IamAzYui 發表於 2014-10-14 17:40
嗯嗯,

不如話自已玩1個 全橙字 全70狙+20.....

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
op8000 發表於 2014-10-15 17:48
不如話自已玩1個 全橙字 全70狙+20.....

1個月

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
拿我中立D講啦!
樓主可能係學生先會有咁既見意
而每玩遊戲放錢落去玩先會快點強勁
而小弟13年11月就已經開始玩到現在
直到現在我都只有放左500蚊內黎買VIp
裝備有
90坐騎(解任務得到)
全身橙時裝全屬+2%傷:
頭和上身(掛釣魚開的)
背~武器~面:在遊戲裡賺錢收的
一套狙擊裝5星+20
70橙斧5星+20
(補充:我唔係曬命)
小弟是在家中開3台電腦上班和睡覺都掛釣魚賺錢
而且我是練功狂,每日不停刷副本
把材料,經驗祕石,65~75金武~金防裝賣掉賺錢
而且最近幾個月星期六日打天塔和源神副重共打到過6粒進化珠
而且每日都會有野送,其中一日會送高武高防卷x1
每星期三晚上12點用招待卷買高武高防卷x5
打pvp有排名會送高武卷

(補充:我唔係曬命)
我想講既係~其實只要你勤力d打副~天塔~掛釣魚~唔好亂買野
學會看價位
1)第一次合ser
當時只有65金防裝
我用2~3萬金大量收等個ser之後再賣出去
賺左1萬多
2)今年9月幣商突然價位大大下跌到270蚊1萬金
當時令到所有物價上升~我才賣掉75金武~源神進化珠
3)現在再次合ser
我又把留在倉的進化珠賣掉

如果唔學會時機都冇咁易賺錢~雖然唔會賺得特別高出好多,總好過賣得當時低價位

以上係我既經歷

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
gonzalo 發表於 2014-10-16 19:17
拿我中立D講啦!
樓主可能係學生先會有咁既見意
而每玩遊戲放錢落去玩先會快點強勁

拿.....zerowong1015學野,人地ED語氣就岩LA,5似你人地講幾句就叫人收爹,我退左game就5可以係E個版講野??傻的嗎??
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿