AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1079|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[報導] 天羽係唔係想玩完??? [複製鏈接]

EXP
179 點
樓主
快d查下咩事啦....9成有bug啦咁搶王法...
岩岩出$298包,呃完我地錢..呢頭又有bug...你地係咪想玩完呀...
今日先比班pk強搶左隻85...一出名就轉:@
GM唔交待既..你地等汁粒都得.....真係火都黎
出埋D新王係80以上地圖又冇強P已經9唔入搭8..而家仲要有BUG OR外掛..有冇搞【詞語過濾】錯呀!!
岩岩買完298....真係比你班廢柴代理搞死隻GAME
出果D$298包連一個盒都冇..得張爛鬼卡仔.....你地真係盒錢都慳埋:@:@
又話比人買哂...加印先會咁....有西人買咩!!來來去去咪又係得果10個8個人買!!...我去到GAME展係得你地檔口冇人行..冇人圍.......
你地好快D搞返好個BUG佢AND交待事件...唔係等乞食....:@:@:@:@:@:@
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
61 點
再比你地搞落去就真係玩完!!!要改到連110都有得p,咪即係比你地愈食愈和味
出隻王照顧下其他一群玩家你都要搞,你咪仲衰過用外 掛搶王!!
298個包係得你一個話唔抵,又唔見其他人話???咁多人冇啦啦換6精就知佢唔少人買啦..好心你就環保少少啦!!!地球而家比人破壞緊啦,你咁多錢燒都燒唔哂實有睇高清啦!!你係咪想快d般去火星呀!!人地支持環保都比你小~!
gm都盡力去搞到個ser平衢番,你唔領情不得止仲要鬧人,你有冇人性呀你??!!

EXP
57 點
股股~你認廢喇不如
人地咁有技術搶王
你邊夠人搶:dump:

EXP
79 點
股股唔好爆粗喇..haha你個【詞語過濾】XD

EXP
194 點
股股~你地搶王好吾掂呀
砰砰都收埋山啦 讓位比新一代「征服之王」;P ;P

EXP
23 點
CLAM DOWN,LE幾日公眾假期,GM係屋企訓緊覺,仲未要番工,等過左假期再同G M講;P ;P

EXP
379 點

GM放假~~@@

禁我地米捉GM返來~~搞定里堆垃圾羅:pig: ~~
你5比我地好過~~你米想放假:thumb: :no: :em800_31:
、(永 远 ) …,到 底 °有 多 远 。√