AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 591|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 已重裝過但 一入動畫就彈GAME [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
樓主
唔該GM搞搞佢  幾日架啦
打活動副本果陣~完全打唔到囉~彈左GAME入返就話我失敗左
浪費埋D冒險值  整到我重裝左幾次又試過
浪費左唔少時間仲要搞到我 呢幾日打唔到活動副本
你地個活動仲要有時限~咁講姐係叫我唔洗玩架姐~
係咪應該盡早解決問題~同埋賠償我地出左問題果批玩家呢?
我相信唔只我一個人既問題掛?係咪應該盡快解決
就算未搞得掂起碼 都要比人知道你地有做野
講真我咁緊張 證明我對呢隻GAME有熱誠
但再咁落去~就會少左人玩~請盡早處理唔該
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
參天律
EXP
1593 點
這個問題, 昨天我們也有再次向原廠查詢, 不過暫時還沒有進展, 唔好意思, 會繼續跟進的
你的電腦設置如何, 可以pm我看看嗎?
如果在副本過場動畫開始時, 按esc 跳過動畫, 可以避過彈機嗎

主打遊戲
參天律
EXP
59 點
係LOAD戈陣已經彈..

EXP
96 點
+1係唔駛睇到動畫.一入load完就會彈game,
只要一有動畫既地方就會彈.出面有個post.你都可以留意下,
真係冇解.我有試過唔彈.但一陣又彈返.好煩.打副=煩到人又煩到自己

hope can help