AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Dexter
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 交易頻道和世頻已經毀了啦~   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

話我地做分不如話你地成個公會都冇個勁!!淨係識我地做分~~我地是旦搵一個都夠打你地成個公會啦;!
唔服未成個公會過哂黎同我地玩下囉到時未知邊個真係有實力囉~~淨係識係度抽水~
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
numberck 發表於 2014-12-25 15:25
古惑仔我地就唔睇既;!平時係隻GAME度又唔見你咁多野講既~_~諗住係呢度抽水就冇人知?
你入得去PVP怕咩出黎 ...

我平時只係唔想同某類人打交道即~
而我抽水會無人知?我有打個角色名稱喎
而且我從來都無講過話我緊張d分..唔知你起邊度睇到~
唔好自己諗果套都係先得~
另外~我就無入錢玩過呢隻game既~而且pvp都係岩岩開始玩~渣係正常既~
你成日講自己pvp有幾勁~禁pve呢?整左狙未?

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

PVP岩岩玩渣係正常~_~PVE勁有咩用?唔通你打隻怪痛你會開心D架?
你有冇入錢玩呢我地就唔想知;~3都冇興趣知;淨係知D人死淨把口
淨係識得話人做分預期得把口不如諗下點樣打羸我地啦~~我地對副本就冇興趣
唔好搵藉口話岩岩打PVP渣係正常~我都唔係打左好耐架炸~我冇成日講到自己PVP有幾勁;!你係邊度睇?
你冇講你緊張D分不過你行動做出黎係比我地感覺到你緊張d 分囉~睇個榜D殺數都知啦;我同你D殺數差咁遠但係D分就差唔多;

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
numberck 發表於 2014-12-25 16:06
PVP岩岩玩渣係正常~_~PVE勁有咩用?唔通你打隻怪痛你會開心D架?
你有冇入錢玩呢我地就唔想知;~3都冇興趣知; ...

最起碼唔洗成日求打手丫~
見到都心酸~
唔知我做左d咩行動呢~
pvp同世王撞時間我都去打世王先啦~

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

你係邊度見到我求手打??我好小開招打副架WO
我見到你隻人咁細力仲心酸"~打手打人冇力你不如玩補師啦;!打到RJ咁;
仲有平時開招呢係人地唔得閒叫我幫佢招住先架者;世王同PVP撞時間?我好似場場都見到你WO
你下次CAP低佢啊MA我點樣求手打我都好想睇下;
我淨係睇到你打人冇力者我又唔洗打副刷寶搵金既;~我都好想比你打我D血係一大格一大格咁扣當打副D怪咁出力打我啊MA

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

你同個唔打副既人講我求手打;你唔好拎你當係我先得架;~同你講野你答D唔答D
唔識答啊?同你講緊PVP你同我講打副;~~你個腦搬返上個頭未?定你留低在係伯母度啊~?
你都問飛所答既;!

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

唔好自取其辱啦;你單P殺到我先同我講其他野啦同你講緊東你走去答西

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
我無話係你喎..你留意下你公會d人邊個成日求強打手啦~
車~岩岩玩pvp就唔可以渣~
禁你80lv打副禁細力~又係咪認緊自己廢..唔係一句無興趣就唔係廢既
我記得你跟過我公會打天塔嫁~ 雖然我地唔係快~
但係我當時以為你係d 60鐮tim~
而且~世王時間個個星期都唔同~ 上兩個星期係7點同11點既1x分開始~ 今星期呢打完係9點0x 同1點0x~
同埋我都唔係場場見到你~

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
點解你想講既野我就要跟你?你當自己係邊個~
我家陣同你講pve丫~唔係唔得丫?
你個腦就無留起你丫媽度~不過你成日坐住姐~

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
numberck 發表於 2014-12-25 16:29
你同個唔打副既人講我求手打;你唔好拎你當係我先得架;~同你講野你答D唔答D
唔識答啊?同你講緊PVP你同我講 ...

唔打副又可以80lv禁神既~
pve廢就認左佢~天塔做寄生蟲唔該認埋~
而且我一開始就係講緊 講道理呢樣野
係邊個講左去pvp
另外我都無留意幾多分~
到底係邊個禁著緊自己d分~ 我講~講道理呢d野
我都唔係話邊個唔補邊個~ 邊個又造分~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
PVP勁又點..PVP廢都要比你地話 唔夠你地打就唔出得聲
而家講緊你地公會做D野令人係呢個POST到講你地
你PVP最勁喇 無人贏到你喇..咁就唔比人話你..??所以咪比人話似古惑仔囉
呢個論壇公開你地都睇到
你地係咪先河我唔知啦 我就係知我自己入PVP比你地圍 都算
唔補我都算 狂殺我都唔會出聲 但駛唔駛圍死我之後打句"5"字
仲係到話咩唔係人人都可以洗殺數 我殺人係咪要同你地申請先?.? 邊到填FORM?.?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
我玩GAME PVP娛樂下 我比你地圍我1樣出黎 如何?我會少條毛??
你地做到咁 我咪係到出聲

主打遊戲
幻想神域
EXP
283 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

出聲咁又點呢...
即係唔夠人打係度發爛渣?
我地比人圍都一樣照出黎架WO,咁又如何呢?
集火一個人其實有幾出奇? 我周時都比幾個人打架啦...PVP幾時變左唔可以圍一個?

至於另一位講完PVP,又講PVE..咩橙裝果位......咩狙擊...問人有冇?
我狙擊3套5星+20 ,闢天者一套5星+20 ,輝映飾有3套+20
金武橙武5星+20,有聖劍斧炮弓琴雙槍雙刀 各幾把
例牌打副戰利,咩橙牙,橙爪,泰達,狗牌,+20就基本野架啦
平民野黎JA呢D..5星+20..估唔到你要問我地有無,BY THE WAY..打副用打副果套時裝,PVP又另外幾套,呢D基本野你唔問埋既?
屬性戰利+20,橙頭入各屬卡,呢D打副基本野,你都有架啦我諗,見你唔問,你唔會無掛?
夠大力未,打副夠快未,天塔夠貢獻未?
你仲有咩問題想問? 果位夕口
要講裝,歡迎你同我講

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
sunnytam 發表於 2014-12-25 15:37
其實你係咪無睇上面果條友講乜~
abch123456 :叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
叫人去 ...

點你地決鬥?咪玩啦,你地話我地洗分都算啦,之后PVP你地又話我地有補師先贏我地先叫佢去中圈打炸,平時係世頻嘈咪都係嘈PVP姐,唔打番場你地又何來心服口服?仲有呀,白頻嘈會唔會方便過世頻呀?心照啦
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
天生購物狂 發表於 2014-12-24 12:14
收皮啦廢物,PVP洗分好型咩?世界頻道洗吾煩人??系咯,蜘蛛即人好有道理,PVP吾打自己公會人,放自己人 ...

講到我地錯曬咁,你究竟有冇腦呀

第1:成班蜘蛛10分之9都係玩PVP
第2:PVP唔打自己FD係唔係得我地會做!?心照啦
第3:對於我地黎講打塔洗分不如爭取時間殺多D人

我諗我地同人嘈之前要CAP曬圖先啦,廢事又話我地唔講道理又話係我地洗頻又係我地錯咁就唔好啦

仲有係PVP場話蜘蛛公會補師唔補人個D,我就係一名補師,如果我冇比人訓/暈,我都會補人,除非你真係被秒的貨/黑人憎到我唔想補,補師係睇分數,唔係殺數,你覺得我唔會在意分數?笑死人咩
我地會個D人成日話點解其他會GE補師唔補人但係我地會D補師要補佢地?
哈,咁唯有我都唔補人比你地玩一場冇補師GE PVP囉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
sunnytam 發表於 2014-12-25 16:41
我無話係你喎..你留意下你公會d人邊個成日求強打手啦~
車~岩岩玩pvp就唔可以渣~
禁你80lv打副禁細力~又係咪 ...

阿..夕口哥..借問聲,打副本唔招打手..應該招咩?
招.....4隻補=_=?定4隻坦好=_=?!
人招打手..你就問人整左狙擊未..
咁如果人招4補/4坦..
你系米又問人整左70橙坦未?
到時你見人招4補/4坦 你會唔會仲心酸d?
你答唔答到我? 打副本唔招打手..可以招咩?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
too 發表於 2014-12-25 19:53
PVP勁又點..PVP廢都要比你地話 唔夠你地打就唔出得聲
而家講緊你地公會做D野令人係呢個POST到講你地
你PVP ...

唔好以為一場PVP得你係打手,唔補你?你條友冇血個時要隻補師追9住你回血呀,做補師好好玩呀?老鼠場仲辛苦,個場大,一個補師睇4個打手跑黎跑去,你副琴黎扥呀?

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
行少 發表於 2014-12-26 04:26
出聲咁又點呢...
即係唔夠人打係度發爛渣?
我地比人圍都一樣照出黎架WO,咁又如何呢?

我一開始係講緊~講唔講道理~
好似係你同數字 拉左去打pvp喎~
禁佢可以話我打pvp無力~ 禁點解我唔可以話返數字打pve無力呢~
而且我唔係問你地喎~我係問緊數字喎~你又有唔等於佢有~
另外佢入天塔起度吹水~唔幫手打~點會有貢獻?

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
abch123456 發表於 2014-12-26 04:31
點你地決鬥?咪玩啦,你地話我地洗分都算啦,之后PVP你地又話我地有補師先贏我地先叫佢去中圈打炸,平時係世 ...

我一開始都無講咩野pvp~我不嬲都講緊 (道理)呢樣野~
我係講緊三萬金單野~你地唔係講講下叫我地去中圈打過~禁仲叫講道理?
仲有之前baby單野呢~ 我就唔多知你地嘈乜啦
但係最後又係叫人去打過
唔好話叫人去中圈用白頻啦~可能小姐你係係禁諗
但係公會d人唔係禁諗喎
另外~我當時係見到你地d人起度招強打囉~我諗除左d新手會禁真係無乜可能有~
而且我一直都話係佢自己拉埋pvp講~禁既然佢可以拉pvp黎講..禁我又點解唔可以講pve呢~
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿