AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7124|回復: 54
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 交易頻道和世頻已經毀了啦~   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
48 點
樓主
不知道從何時起,每天上線看到的都是天天都是那些人吵架聊天秀恩愛~
買個東西都要過濾掉大量垃圾信息,都是因為世頻喇叭降價的緣故,一些人就知道天天曬,不曬會死這樣的遊戲環境和陸服已無區別~

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
習慣就好了,
或者善用黑名單功能。

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

多人吵鬧, GAME 先熱鬧
<== 花生友

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

我估計95%的玩家都將蜘蛛d人拉入左黑名單,剩下5%系花生友

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

簡單來說就——有錢人就是那麼任性
土豪就是用世界頻道吹水的……世界頻道的原來意義究竟是什麼呢……反正我不知道,我沒用過

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

天生購物狂 發表於 2014-12-23 18:49
我估計95%的玩家都將蜘蛛d人拉入左黑名單,剩下5%系花生友

有好多花生友,唔只咁少

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點

果班古惑仔黎~ 唔夠你講會叫你去中圈~

EXP
108 點
sunnytam 發表於 2014-12-24 03:05
果班古惑仔黎~ 唔夠你講會叫你去中圈~

笑死..佢地係小醜就真

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
不如你地試下自己同蜘蛛公會D人講?唔好以為得你地上A GAME先得嫁
打又唔夠人打講又唔夠人講,一班傻仔O N 9係呢到講人壞話好型定好威先?
第1:蜘蛛D人唔會係交易頻嘈
第2:叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
第3:同人嘈得必有道理
第4:嘈得你岩惡就緊GE,吹咩?
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
abch123456 發表於 2014-12-24 03:59
不如你地試下自己同蜘蛛公會D人講?唔好以為得你地上A GAME先得嫁
打又唔夠人打講又唔夠人講,一班 ...

人地就係唔想同你地嘈先係到留言 都見識過你地係點圍凸人 唔係個個都鐘意係世/白頻威威
唔覺得係到講你地有咩問題 呢到有限你地唔睇得?.?
知你好好打喇 唔夠打咪唔夠打囉 1定要夠你打先可以係到出聲?.?
5V5 有 6-7個都係你地公會 唔打自己友 就係圍其他公會果件嘛 EC唔補其他公會嘛
咁樣係有道理既
琴日仲係PVP王口中聽到句 要比你地試下EC唔補你既之味 係得既..

PS:唔駛係GAME到圍凸我 我無錢買電腦ON唔到 係咁先

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

有時間未吃下花生..唔想睇未關世頻...唯有係咁...邊個叫黑名單用晒來加外掛賣金D號...

順路建議...好友名單同黑名單都加多D位啦...真係好唔夠用...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

mi5842013 發表於 2014-12-24 09:12
有時間未吃下花生..唔想睇未關世頻...唯有係咁...邊個叫黑名單用晒來加外掛賣金D號...

...

好友名單真係唔係好夠用,
有時d fd就算知佢唔玩都唔忍心del,
但係黑名單我會定期清理,
好似之前國服工作室洗頻果d我已經刪除,
希望官方可以加多d 好友名單位。

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

小細細 發表於 2014-12-24 09:47
好友名單真係唔係好夠用,
有時d fd就算知佢唔玩都唔忍心del,
但係黑名單我會定期清理,

黑名單我好少清...因為有時加完都唔記得咩原因...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2014-12-24 10:37
黑名單我好少清...因為有時加完都唔記得咩原因...

呢個都岩,
有時為免再中伏部份黑名單係知刪唔刪除好.
如果可以ga話 官方都請反映一下增加黑名單限額啦~

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

abch123456 發表於 2014-12-24 03:59

收皮啦廢物,PVP洗分好型咩?世界頻道洗吾煩人??系咯,蜘蛛即人好有道理,PVP吾打自己公會人,放自己人打塔,因為你地人多,最好系PVP開蜘蛛專場啦,比你整個公會洗分得吾得?

怪唔得吾見左JAY創建呢個<打塔洗分狗>公會,原來系改左名叫蜘蛛,你地甘鐘意打塔洗分點解吾去玩lol?好多塔要打wo,花住HKD沖裝只系為左入game度洗分,人吾可能吾要臉ja

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點

叫人去中圈唔係講道理喎..係點人決鬥喎
果d係歪理~唔係道理囉~
同埋嘈得你岩..惡就緊~
有幾岩丫? 睇古惑仔睇上腦?

主打遊戲
幻想神域
EXP
283 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

sunnytam 發表於 2014-12-24 22:02

隻GAME係有世頻功能,有決鬥功能
原來跟住隻GAME D功能玩都叫歪理
弱既嫌人廢,勁既就話人屈,憎人富貴厭人貧
都係果句啦
唔滿意,咪叫台灣傳奇取消決鬥同世頻囉
再唔係,你唔想比人決鬥,咪關左個決鬥功能囉
你唔想睇到世頻,咪關左個世頻囉
人地有世界號角,唔比用? 你呢D就係唔係歪理?

補血唔補血呢個問題
有人話,敵對唔補血係好正常嘛~唔係得蜘蛛係咁,呢個先河唔係我地開架
唔打自己FD既,亦唔係得我地蜘蛛

話人地做分,我諗,我本人就比較鍾意個殺數靚多D,
你著緊個分,唔好將呢個概念加諸係我地身上
你試下拖一班雷,睇下做唔做到分?
你覺得我地可以控制到個戰果?不如檢討下自己能力好過LA
一個拖4雷,你估做唔做到分?
我地D人中雷,咪一樣比你地狂殺,至少我地唔會好似某D人咁
靚TEAM就懶勁,中雷就唔出呀,哭喪呀,求打塔呀咁無骨氣囉
你話我地惡?我就覺得EC最惡,可以主宰勝負
你唔順氣既,咪唔好玩幻想囉,一係去玩隻EC
條TEAM分成點又唔係我地控制到
分到你地一班,蜘蛛既人單丁,對面咪又係淨係針殺我地D人
指控人既時候,好心唔好懶清高好似自己從來無做過,無得益過咁啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

sunnytam 發表於 2014-12-24 22:02

古惑仔我地就唔睇既;!平時係隻GAME度又唔見你咁多野講既~_~諗住係呢度抽水就冇人知?
你入得去PVP怕咩出黎同人單P者;~我地不嬲都唔緊張D分既;洗乜做分者你有本事拎到第一未拎去囉;~
拎唔到第一係度發脾氣啊?仲有古惑仔唔打得機架?_?唔好開口埋口都話我地蜘蛛D人古惑仔前古惑仔後;
唔同我學似你咁話你地RM個班KAI子黎咩!定係你成日比古惑仔恰發洩唔到所以要係呢到宣洩出黎啊;~?自己技不如人就技不如人啦;玩打手玩到你咁細力不如去補C啦'!~分分鐘隻補都大力過你;!

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
行少 發表於 2014-12-25 14:59
隻GAME係有世頻功能,有決鬥功能
原來跟住隻GAME D功能玩都叫歪理
弱既嫌人廢,勁既就話人屈,憎人富貴厭人貧 ...

其實你係咪無睇上面果條友講乜~
abch123456 :叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
叫人去中圈係點人決鬥而唔係同人白頻傾~禁都叫講道理?

而你下面無d呢~就唔係我講既~
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿