AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1210|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

hi 各位天羽既新手、老手、神手,仲有我地偉大既天羽客服、代理商、同開發商~ [複製鏈接]

EXP
235 點
樓主
HI! 大家好嗎? 我相信我咁樣問各位天羽既朋友,佢地都會大叫一句 "我唔能好呀!!!"
咁點解會咁樣既呢?我諗大家都心知肚明。呢個功勞當然歸功於我地偉大既天羽客服、代理商、同開發商~
新手話: 頂?冇得食寶石??D寶石拎黎托炮?
老手話:比人殺到不只升唔到LV,每日係度降LV都有份!!
神手話:我殺人殺到HIHI咁,個名紅都唔紅一下,5元殺   x交叉Y 咁多個人,唔爽都唔得啦!!哈哈

大家唔知道有冇同感呢?我就好實在咁感受到!!!

天羽公司愈改板就愈唔好玩,大部份個元老級人馬都鈖紛急放acc(記唔記得Q仔講過d咩呢?)新手你問我點解?
我只可以咁話比你知,你唔以家放acc,遲d就放唔出!又問點解?因為隻game一定好快汁!!

平心講句,開pk唔係唔好,del寶石又唔係唔可以理解。
但係,邊有game強逼人地pk?唔小心走開一下就比人殺,邊個仲想玩呢?罰又唔係重,5元就ok你冇罪啦!我真係比隻game搞到o哂嘴。
寶石系統更加新奇,點解1石唔會加貢獻呢?少錢唔緊要喎,少經唔緊要喎,冇得加貢獻會唔會有少少廢呢?2石先加得1貢,都唔知有咩好講 。

建議各位初到天羽既新手馬上放棄天羽,因為真係玩唔過,哂錢哂時間,唔小心咩都冇得淨,最緊要既係,唔知下次佢地又會出咩花樣。100lv既人殺到d  80lv~90lv既人唔想玩,見人就殺,我真係見唔到呢個"pk"系統點樣促進玩家交流。我諗天羽大大所指既遊戲交流一定係講緊"轉邊隻game好呢?大家交流一下吧"

為免比人del文,小弟已經影左相留哂file的了,而且各大討論區必會看見此文!
我們最想見到既係,惡人有惡報,pk系統的不完善之處太多了,寶石系統太扯了。
在此向咁多位朋友講聲再見,希望在其他GAME可以再會!

不敢留下名字的人上
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
645 點
你講既以上幾點 我都100%同意
一.1級寶石捐部落無貢獻 2級先得1貢獻 <--根本就係叫你地唔好去捐
二.封頂玩家 5元寶就可以殺 n 個人 <-- 80 90玩家 根本無還手之力
三.刪除寶石回收員 <--哩個係做得好 防止幣商之餘 可以防止有多部電腦既                                               玩家多開掛寶石
四.5元寶懺悔符 <--100級玩家 只要5元寶 就可以 任意殺3個人,8x級玩家 只可以係7x級地圖升lv

如果下星期再改版..真係唔該佢諗清楚

EXP
235 點
多謝記者妹回我文喎A___A

EXP
645 點
臭樂!!!!!!!!!??

EXP
5 點
一.1級寶石捐部落無貢獻 2級先得1貢獻 <--1級精魂都比佢多o﹏o點搞?
二.封頂玩家 5元寶就可以殺 n 個人 <--應該將價錢提高數倍~
另外..關閉強p或開一個模式不會被打

EXP
235 點
我唔係樂呀A__A
樂邊有咁好文采之得架
要有王者之氣既人先寫到出黎架A__A

EXP
77 點
寶石佢唔係話有銀元比返咩- -
比佢呃左...捐完咩都冇....仲要好小錢比族

EXP
97 點
收皮啦 天羽 含**詞語過濾**啦
冰神不再愛

EXP
60 點
其實 pk 有好有唔好 可以殺d 得把口 o既人 成日串人果d 禁無品 要有d 懲罰o既^^ 齋升lv 到你 8X lv 會好悶~~~ 寶石果度我都建議改下 1 lv 唔好望多 有1貢都好~~ 做部任又唔係多貢 點學技 丫大佬

EXP
77 點
你咁講又錯..
1個70lv全5品裝都應該可以打死1個80lv 3~4品裝既人
pk最後都係迎合D有錢人士既[娛樂]
勁裝就可以不斷去殺人...冇裝就要比人任殺

EXP
235 點
唉,我都係最想佢改個寶石系統-______-
打完d 1石都唔知可以拎黎做咩!

EXP
48 點
你講既以上打個d我都100%同意
1級寶石捐部落無貢獻 2級先得1貢獻<寶石得1貢獻有咩用
封頂玩家 5元寶就可以殺勁多個人 <80-90d玩家根本唔夠打可以說無還手之力
100lv既人殺到d  80lv~90lv既人唔想玩,見人就殺,我真係見唔到呢個"pk"系統點樣促進玩家交流。

EXP
235 點
想問樓上係唔係copy人地d回覆架=...=?