AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4476|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[心得] 入點後既無奈.   [複製鏈接]

EXP
132 點
樓主
呢間公司有D勁@@
會員介面既遊戲封面隻隻都差唔多,
難免會按錯GAME,入點入錯帳,
但係佢地竟然可以唔幫你轉番點出黎~~
咁我買點黎做咩??
放係一隻唔會再玩既GAME度??
定係介面特燈整到咁,想吸金??

重點係開業10年!!10年來竟然冇諗過要整轉點服務??
你10年黎,到底屈左幾多人入坑??晒左幾多人錢,吸左幾多人錢??
人地好聲好氣打電話去客服,得到既回覆竟然同EMAIL回覆一模一樣.
完全唔會諗下有咩方法可以幫到玩家手??
人地唔講你,唔代表你自己可以理直氣壯繼續用呢D小手段呃玩家.

雖然按錯GAME入點係我自己既問題.
但係E家有邊個代理係可以冇人情味到咁.
叫你拎番走入錯既點,轉番入岩既GAME姐,有幾難呀??
遊戲_子都做到啦.
你唔係仲黑心過佢呀?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
你係講得無錯~入錯點的確係一個問題~但係你下次小心D睇清楚D先入就唔會入錯

EXP
132 點
我諗今次既事件已經令我對呢間公司完全失去信心.
我未見過有一間公司咁做野.
重點係冇第二個代理會好似佢咁整到隻隻game封面好似一樣咁.

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我已經入錯過好多次點=.=
無得賴既=.=  佢都開左咁耐  唔開轉點就唔開嫁la...

EXP
132 點
所以要逼佢開啊..
既然有多個人中過招.
咁就唔叫個別事件啦.
警察做野都係咁啦.幾樣同類案件接二連三不停發生,
當中實有問題嫁.
點解佢地可以收到咁多同類求助而唔理會.由得佢先??
咁咪只會令更多人跌入個陷阱??
定係好似我上面講既咁.
間公司想用呢個方法呃多d??

EXP
243 點
我真係唔理解你嫁諗法
我諗個介面係這個吧

大大隻字寫住幻想神域...
好奇真怕害死貓...你們介面跟我不一樣?
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
132 點
你自己問心果句.
當你真係入點果時,你會唔會望你既左手邊,而唔係專注係有冇打錯代碼上面.

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

封面一d都唔一樣- -你點解會見到一樣 我地封面有唔同a_a?

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

zlm123456 發表於 2014-7-2 19:34
你自己問心果句.
當你真係入點果時,你會唔會望你既左手邊,而唔係專注係有冇打錯代碼上面. ...

嗯..咁就係你粗心啦人地個個封面都唔同 好難賴到alta

EXP
132 點
我由頭到尾都冇話過我自己冇錯.
唔明你抽咩水.

EXP
2159 點

我又唔係話抽你水o既= =但係真係賴唔到落alta到 就算人地封面一樣 唔通你入點唔睇果隻係咩game 淨係睇封面咩0.0佢大大隻字係到 邊會估到你唔睇所以佢開轉點係人情 唔開係道理~_~

EXP
132 點
重點係:點解咁多人中招,而alta可以冇反應,由得件事發生.打客服完全係廢既.咁要個客服部做咩??幫香港人就業??

EXP
2159 點

我就唔知你得到咩回覆啦 但係我知道客服好多時都係廢又或者可能佢個回覆係跟足程序呢0.0 一係你放個回覆出黎比我地評下理~_~

EXP
132 點
第一次聽打去客服,第一時間聽電話既係最高級果位=]
果下真心講左句粗口出黎.
跟手問佢咩名,夠膽死話自己係客服部唯一一個姓王既人=]
ok 唔緊要,我錄左音.我點都有個證據係手.俾我知道佢講大話?工都冇得佢番.

EXP
132 點
email果d就唔俾喇.又係官方腔
死板到死.
打電話呢,就答番email既內容出黎.
問佢有冇解決方法
佢就話冇.
咁我d點點算?
佢夠膽叫我試下玩入錯點果隻game. WTF?!我開左AC唔玩佢,實有自己既原因啦.你叫我番去玩做咩野先??

EXP
697 點
左面有game圖,帳號上面大大隻字寫住幻想神域
咁都儲錯,仲要好似小學雞咁嘈嘈共,真係陰公豬

EXP
132 點
人如頭像:0)
理性討論OK?
唔睇內文就回復??

EXP
243 點
回應:"重點係:點解咁多人中招,而alta可以冇反應,由得件事發生.打客服完全係廢既.咁要個客服部做咩??幫香港人就業??
規範條款
點解佢份野講到明嫁BO...你都TICK埋同意......
佢真係彩你都傻...

而且客戶服務唔係一定幫手解決到問題
再者,我睇完入點個網頁,
真係覺得呢個如果真係一個陷阱...
小兵過年之掹獲FEEL~.~

不過王生真係識拉生意...有能叫你玩下隻GAME都得- -
給他點讚
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
132 點
所以我亦有根據佢呢條條約反駁
存入了我的帳號:的確,但我沒有說要轉給第三者    所以不成立
無法回復點數 : 我同意啊,但我沒要求你回復點數,我只要求你將點數轉到我自己的另一遊戲內  所以不成立
無法退費 :嗯,我沒有叫你退費.

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

zlm123456 發表於 2014-7-2 19:55
email果d就唔俾喇.又係官方腔
死板到死.
打電話呢,就答番email既內容出黎.

人地客服都係打份工之嘛...公司規定係咁...咁你EMAIL同電話都係一樣REPLY架啦....你唔通要人地客服夾硬幫你整...再自己無左份工咩?! 整又死..唔整又俾人插...我諗個客服仲無奈過你囉...
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿