AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: jeff3131
打印 上一主題 下一主題

[疑難] GM唔好又有藉口 可唔可以自己CHECK下咩事?   [複製鏈接]

主打遊戲
晴空物語
EXP
736 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章

又系吾關server事? 地區問題? 甘系米姐系叫我搬屋就可以玩得順d啊gm
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
原來呀軒你地住埋同一區.....同一個"香港區"

EXP
98 點
pgchicken 發表於 2014-7-29 15:24
經過原廠及我方技術人員調查,線路及機器未有發現異常,推斷是特定地區引發的問題,玩家再有斷線情況可將錯 ...

上述玩家住既區域都分得幾遠下 睇黎香港真係淪陷緊

EXP
376 點
pgchicken 發表於 2014-7-29 15:24
經過原廠及我方技術人員調查,線路及機器未有發現異常,推斷是特定地區引發的問題,玩家再有斷線情況可將錯 ...

GM大人啊GM大人......如果真係冇問題 冇異常 咁你可唔可以解釋下點樣樣一次過斷咁多人?
地區引發的問題? 我都答埋你 話大家都唔同IP 唔同上網公司 而且圖入面既人 港九新界都住齊晒 請問到底點樣樣係地區既問題呢?
如果係地區引發起既問題 我想問下 點解唔會係晴空斷線既時候上唔到網? 點解ON緊既RC唔會斷線? 只係ONLY晴空斷左呢? 仲要咁多人

BTW...我又學到新既答覆技巧

EXP
376 點
請問gm可唔可以出黎交代一下 到底現時既狀況到底係仲查緊? 定已經覺得你以上既回覆已經令到玩家滿意 完成任務 冇必要再討論/搵出問題

三級英雄會員

路過的重病市民

EXP
360 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 在線勳章 用戶勳章

爆谷

EXP
1002 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章

E幾日都好易彈
琴晚一粒鐘都彈左幾次
金副彈左又唔肯賠返次