AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2149|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

放 天寧DonTz║小悠(195782) 65下最勁 600蚊即放 留低聯絡方法 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

樓主

首先,本AC 60LV,

有3LV天使翼(+64速),全身白色連天使翼也是白色,

主佛(65等級), 副修陰陽(54等級), 巫(30等級), 道(20等級). 齊技.

血量約 4千 魅力555 速501

用慈悲可以回近1千血

修練方面;
攻修10
防修25
法修16
抗法17
寵指修由10-15

本AC有52個稱: 共中有: 齊了所有花稱, 所有生活技能的學徒稱【當然所有生活技能都達到40等級】, 食神(齊了所有50級或以下的食譜).無常鬼剋星, 鬼見愁, 幽靈人口, 冥想大師, 活死人, 黑礦工, 戰無不勝, 御前科舉進士, 獨當一面, 靈隱金童, 一級勞動模範, 伏義再世 (不是很多人有, 要九件裝都全開光, 有卦象才有的稱!), 窮光蛋, 黑貓警長, 縱橫江湖, 火雲行者, 我為舞狂, 草群舞王, 採花賊, 賽伯樂, 鐵面教官, 奉獻者, 大力水手, 上水飄, 百變星君, 行善積德, 威震八方【在英雄比武大會內拿的稱】, XXX的夫君, 暗箭傷人.

基本資料: 本AC的家係 福祉映門的豪宅(有數件3級家私), 齊了9件裝的開光, 有意可密我, 我會稍後在遊戲內POST給你們看.由於全包, 本AC內有數個不錯的符(未用):
a. 終必+終神風X1,  
b. 終必+毒牙撕咬X1,
d. 終閃擊+妖氣纏繞X1,
e.火攻+終強力X1,
f.終力侵+追擊X1,
g.媚笑+高破魔X1,
h.媚笑+高再生X1.
另外, 劇情點剩餘2點, 幻化3級, 寶石工藝1級. 身上已投了個中國娃娃(但未用)

寵物: 本AC有11隻寵(3仙獸), 額外有個法儒仔仔(本AC攜帶寵物數量可去到10個, 已達上限)
a.大草團(有飾+專有): 攻資2112, 防資1984, 體資2247, 法資2005, 速資1810
技能: 終幸運, 高破魔, 高神佑, 終神跡, 終強壯

b.仙獸吉祥虎(飾+專有)(全身已染色): 全資2100(49LV最高進修至2100). 已帶飾,
技能: 新月(已綁), 終神佑, 高必, 高強力, 高偷, 追擊

c.仙獸邱比兔(飾+專有)(只有飾物染色):全資2100, 已帶飾,
技能: 終防, 終幸運, 終迅捷, 終飛行, 一箭鍾情(未綁)

d.兔祭司(飾+專有): 攻資1841, 防資1922, 體資1764, 法資2417, 速資2093,
技能: 毒性芳香(已綁), 終魔法天份, 終強壯, 鬼魂, 高飛行

e.兔天使(飾+專有): 攻資2032, 防資1782, 體資1864, 法資2240, 速資2101,
技能: 毒性芳香, 高法連, 高靈通, 高神佑

f.骷髏(飾+專有): 攻資2094, 防資1874, 體資2005, 法資1987, 速資1881,
技能: 追擊, 恐怖, 鬼魂, 高驅鬼

g.影狼(飾+專有): 攻資2378, 防資2025, 體資1890, 法資2043, 速資1918,
技能: 高必, 終偷, 高神佑, 高閃擊, 終連

****h.仙獸邱比兔(專有, 未有飾): 全資2080, ******極令
技能: 終必, 終連, 終強力, 終偷, 終神佑, 高強壯

i.影狼(飾+專有): 攻資2228, 防資1930, 體資2021, 法資2009, 速資1922,
技能: 終驅鬼, 終飛行, 高幸, 毒牙撕咬, 終偷

j.大草團(飾, 未專有): 攻資2046, 防資1812, 體資2146, 法資1940, 速資1748,
技能: 高強壯, 強壯, 高刺甲, 高神佑

k.影狼(專有+飾): 攻資2256, 防資1863, 體資1951, 法資2076, 速資2006,
技能: 必殺, 偷, 強力, 吸血+高飛符

l.法儒仔仔(已帶飾+親生): 攻資1912, 防資2234, 體資2282, 法資2338, 速資2370(永生),
技能: 終法術必殺, 能量波動, 三味真火, 靈氣決, 終法連, 終魔法天份, 青出於藍 【共7技!!!!!】

仙獸兔(攻寵) 2080資 未帶飾
技能; 終連 終必, 終強力,終偷,終神佑.高強壯

由於修高, 裝好(全部緞7級-已頂), 寵好, 全包, 因此價錢不菲,   在遊戲內密195782

另包120粒榮玉 48粒聰果 大量八卦+4魅

另外補充 已整神器甲 鍛6 國家聲望6萬  夠你石換到鍛12

千四即放!!!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

帳號可換 但一定要勁

只限道法/暗戰/筆戰

曾經有多位89有騎有強化翼要求我換 但因職業不合放棄

EXP
1485 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

~~~~~~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

第一 我ac多左好多值錢物品 第二 你吾收可以吾好甘多野講 我放幾錢吾關你事

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

graychun 發表於 2011-10-11 20:14
攻修10
防修25
法修16

值吾值系睇個買家 你吾收就吾好甘多野講

EXP
0 點
傻仔唔好 我話你 小悠本來49lv3級翼 你自己除對翼 整唔反 升60lv整用 「慈悲可以回近1千血」<本來小悠49lv到回9百幾 你升人lv一定回一千
你話自己琴日抽50鳳羽 冇賣 到話值 升人lv就加價 你有咩整過ac 人地小悠放13千幾 你放1500 傻仔 只限道法/暗戰/筆戰

曾經有多位89有騎有強化翼要求我換 但因職業不合放棄<比id傻仔 吹水 有人信咩!!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

facebook 發表於 2011-10-11 21:05
傻仔唔好 我話你 小悠本來49lv3級翼 你自己除對翼 整唔反 升60lv整用 「慈悲可以回近1千血」 ...

第一 我就冇除過對翼 我只系為左陣到任

第二 的確我有升過幾lv修 同整左件神器

第三 的確有人叫我同佢換 id就吾系糸記得 我又吾識佢

第四 我點玩我既事 你覺得我根本吾值你咪吾好理囉

我放吾出又吾關你事 我都吾打算放得出

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

更新 推

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

推........

EXP
49 點
人地小悠49甘勁,49下第1,你甘快升65,65下一定有人win到,第1唔系好信...

EXP
93 點
你抄我= =
我打得好辛苦..你就COPY下來, 再另起新PO= =
唔同我講一聲..真係好過份
*****另外: b. 終必+毒牙撕咬X1  << 你身上應該【沒有】這個符吧, 我幫你更正返

EXP
96 點
你放左味呀

EXP
96 點
你放左味呀 味既我5買儲錢
1400 價錢非常合理

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

個ac係我到 你收?密150078
┌視你作┬今生最愛┐^.^

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

小悠個號係49真係好勁,而家升左65,我唔相信冇65以下會輸比你而家個號,仲要得40勁裝,65LV用呢D裝同個高手用低LV裝有咩分別,高修還高修,寵勁還寵勁,你個65個AC,如果係49有人用89有騎換我信,65,冇可能!!!!!

EXP
312 點

用戶勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章

個ac真係唔掂啦,我要講既.上面d人都講哂,

EXP
278 點
第一: 65下最勁--單係呢句你都收得皮  你當冷漠冰死架?
第二: 高修?? 全修20都冇叫高修~ok u win
第三: 60lv.用40裝仲話好正= =? 你60...淨係裝段9都贏la  (ps卦象唔代表一切)
第四: 60術  慈悲竟然冇1000  仲話勁  幾魅呀大佬
第五: 幾速? 龜速術咪放

EXP
278 點
漏左0.0
a) 501速...仲要冇600未...即係低屬la (低敏又唔夠未)
b)4000血? 大力法 法連3次你88得