AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1327|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 大覺屋師真o既態度真係差到爆..算得上係管理員咩  關閉 [複製鏈接]

EXP
126 點
樓主
官方自己出左個咁大問題,唔去諗點搞番好仲係咁怪玩家,,,
我地玩家比錢買玩出糧比你班廢柴?
玩咁多game...依個大覺屋師真服務態度真係可以講未見過咁差..

隻game汁得喇..個ser+埋冇100人

單選投票, 共有 34 人參與投票
82.35% (28)
17.65% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
77 點
佢講d野 9唔塔8 成個呀伯

EXP
403 點
有時D人把口唔識收 人身攻擊的確唔係好岩BO 人地打份工姐

EXP
298 點
佢負責出黎比你地插姐-_- 你地多謝gm肯出黎比你地插仲好過啦
再者做錯事既又唔係佢而係幕後班人(?

EXP
53 點
樓主, 俾著你做樓面, D客同你講: "喂,動物,x種狗,過黎!點解我碟飯得一塊豬排,人地有3塊?有無搞X錯阿"
你會唔會死死氣咁 笑笑口咁走埋去問佢 "係阿我係動物,我係x種狗,唔好意思阿老細,我叫廚房幫你睇一睇"

呢單野就同紅利個單野一樣 人地有3塊豬排,你自己得一塊, 根本唔係樓面既錯 而係廚房做錯

每人都有自己既底線 俾著你俾人叫做動物,x種狗 根本人身攻擊
將心比心 我諗如果俾人鬧既係大家 有幾多個會扮睇唔到 而唔係吊番人轉頭?
俾著係我 我一定唔理3721 吊左先算 老細/同事唔幫我 咪唔做囉
所以 佢忍耐力已經好好

好心你地真係收下把口啦

EXP
67 點
比果dd錢就當人老鳳比你吊咩

EXP
191 點
大家5好勞氣..人地係要咁你冇計架,奈佢5何(ps:因住比人禁言)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點差法呢?咪真係以為俾左錢玩game大晒至得架... 你俾錢我地出game,大家各得其所,你敬我一尺,我又敬你一丈,大家咁高咁大,我一向當論壇大家係朋友一樣。
不過如果有人當正自己高人一等,當正自己係大爺,咁對唔住啦,正所謂面係人地俾,架係自己丟。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

兼且,搞事既人好似同紅利事件無關,佢係因為賣幣被GM凍帳號,咪搭錯線好喎。

EXP
254 點
嗯,兩邊都不無道理,不過我覺得呢件已成過去,E家面對嘅系點樣去面對人少嘅問題.
大師我想問下未來你會點樣拉D新手or會流老手番黎??