AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4099|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

無意中係部機度搵返 - 舊版曙光回憶~睇下有冇你份都好MA  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
因為1杯自由斟而令我開始玩曙光..咁就玩左半年+2個半月~
時間真係過得好快!其實我本來諗住升左70/玩夠1年先寫曙光回憶~但我太心急..終於忍5住要即刻寫了!
曙光2依隻game令我識左好多fd學識左打字同時又改左e個係我未玩曙光之前從來都未用過ge 1個名...
我仲記得我第1個入ge團係叫四樓煲煙團..團長好好人,教識左我用某樣野..令我升lv都升得冇咁辛苦!
唉..不過佢地都已經冇玩有2個仲放埋ac真係好希望佢地會玩返..
之後siu霖就收左我入和平,但後來就散左就去左第2個團(忘了團名)之後就去左夜血~入到夜血..第1個比我感覺就係好多人同埋好熱鬧!
只不過傻紫成日講[水土6]野搞到我都[水土6]埋!唉..真係5知講咩好~
同埋狼都好好人~之前我中bug死左佢都比左個鐺鐺我用~超好人呀>v<
只諗返起咁多...其餘ge都要再花d時間去諗
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
So大大,(第1手)恥樂,(第1手)淫KiT:
雖然5知你有冇上黎..但係都希望你會睇到!5知點解..第1個諗起要多謝ge人就係你!因為係你果時收我入團之後仲教埋我用某樣野,令我5洗再升lv升得咁辛苦~真係好想你玩返如果你真係玩返ge話我第1個帶你升不過你個團冇人on ge=口=
siu霖:
雖然5知你有冇上但係都希望你會睇到!(唉...都5明點解又係e句)你係我大恩人!如果5係你果時收我入和平ge話..我都5會有今日!雖然和平散左好耐,但係我心入面和平係仲係度的!不過你都5玩真冇癮..如果你玩返就好(又係果句)如果你玩返ge話我得閒都會帶你升~
liukit12345
真係好多謝你多謝你改善左我成日有人密我時我5會應人ge壞習慣!其實你洗我密頻都5係1件壞事黎ge..其實我本身反應好慢同埋有時人地密我我都5會應人~不過洗我密頻好了..5好洗團頻..同埋如果我冇再中bug ge話..我就得閒帶下你升!不過我都係盡能力去帶~最後多d on曙光升lv la~快d追過我lv 1齊升!
夜乂小緣
唉,真係5明點解你會話我係男仔..可能你只係玩下姐..不過你幫左我咁多我都好應該多謝你!只不過之前你將我個名翼做中文..變左做「大笑大笑琳」其實e個名我都好鍾意..不過我e個名[xdxdlam],其實係亂改~當初都冇諗過翼返做中文會變成咁ge名!不過我聽到之後都笑左..因為真係好得意!岩岩睇到你同你條女拉埋天窗..我都有d鄧你地開心!快d升80lv..支持你!

真係5知講咩好..不過希望你5好再叫我做「呀具」~其實我5知個「具」字係解咩叫返我做「淫琳」,「淫lam」就最好了!因為「呀具」e個名實在係太難聽~你同月月都拉埋天窗快d生返個仔比我玩@v@(5係玩佢條野呀)祝你同月月快d升80lv!
乂傻紫美諾愛爾乂
近排成日都5見你on曙光講[水土6]野到底你去左邊呀..你5 on曙光講[水土6]野我勁悶..但我又講小左[水土6]野~e種感覺真係矛盾!不過你快d on曙光就好..因為我就快悶死=口=
楓之葉
你叫我寫你我都要慢慢諗~其實你都係好人1個不過我5太熟你份人,所以我都5係咁識寫!不過你叫到我都盡量寫囉!我有睇你個夜血的喜事ge post睇到你同你老婆仔真係好襯~不過我5係1個忘恩負義ge人..其實我寫e個主題都用左成個上午..因為諗要寫ge人同埋仲要諗埋以前d野,有時都會寫小左1 d人..sorry最後祝你早日80~
ooy
成日去左玩第2隻game 5 on曙光陪我升..衰人!得閒on下曙光陪我升lv呀ma=3=單升好悶的!自從升左66之後我都好小組人升lv~唉..單升真係好悶..又冇人吹水..不過都慣左..以前都係咁~唉..如果你玩返ge話我盡能力幫你升la
卍秋卍
今日聽到你咁改我名我都要講埋你了你改左我個名做「爆琳」..講真e個名真係好怪!「爆琳」比左我1種5知咩感覺..總之e個名好怪~不過都祝你早日升80lv
爆影
唉..你愈黎愈[水土6]..不過都好多謝你幫我升lv la~唉...死人爆影幫下我升la..我中bug中到咁樣你都5幫我..衰人!之前你問我」乜你有溫柔ge 1面ga咩?」其實我都5係好知..因為我都係1時時同埋有時自己溫柔,自己粗魯..我都發覺5到,所以e個問題我都5係咁答到你..sorry!但如果你幫我升ge話我1定會玩返的~因為我5玩曙光ge話都冇咩係可以玩..因為我之前都試過玩其他game...亦諗過放棄曙光~但始終都係覺得曙光好玩~
笨小BE
5知點解係要係度講你..可能係因為你個post d相好令~其實我1路都有睇落去..影得好好..支持你繼續post落去!
人渣教主
唉..有d掛住你以前講ge[心一3]經..5知點解聽得多[水土6]野我就會[水土6]埋1份..真係奇怪!不過我都有幾個星期冇聽到[水土6]野了...5知點解突然想聽下!呀..同埋我仲爭你1條紅草..我買左了係分身度..寄去你邊隻人度呀?我寄比你la..咁會方便d
[月田3]壇ge indexhtml
雖然我都5知你仲有冇再玩..但係都希望你會睇到!你仲玩5玩ga..我都66左la..某日之後就5見你on曙光~唉..真係悶死我,快d玩返la!最多帶你升lv~仲有我係[女木3]古度開左個新x-space,得閒去睇下la~我係[女木3]古個名都係叫「xdxdlam」同埋支持你係[女木3]古開個xspace喔!
天天戀
你5提我..我都5記得-0-其實我開頭都以為你係女仔黎..但我又估錯左,原來你係男仔黎!只不過近排都好似5見你~其實可能係我冇乜點on曙光..所以5知邊d人有on~唉..如果我5係日日都中bug ge話咁就好了
月之使
咁快就升到69~真係好快!祝你早日升80
呀東
雖然我識你都5係好耐..但係都覺得你好好人~係超級好人先岩!快d升80之後帶我升-0-
poiuytrewq
你之前比人爆左ac所以冇玩..唉..真係有d失望~不過如果你可以ge話你就重玩la!我或者會帶你升的~因為中bug中得好嚴重..連登入都出問題!支持你重玩
細佬(5好要我講名呀)
你去升下lv la..雖然lv係難升..但係慢慢升ge話1定會升到高lv的!其實有[弓卜1][手卜3]幫你升都已經係5洗升得咁辛苦!只不過比d耐性..1定升到
山崎卍
雖然我5係咁識你份人..不過你叫到我都盡量寫囉!(唉..又係e句)係我記憶中..我係無風係同你組過..不過你又叫我做「淫琳」=口=,愈黎愈多人叫我做「淫琳」,乜我真係咁淫咩?真係恐怖..祝你早日升80
kingdog
唉..成日都5見你去升lv ge..升下lv la
takuro
其實我5知應5應該寫你好..不過諗到都寫左~我終於可以追過你好多lv了..真係好!但同時你又冇玩..真係有d無奈~其實曙光係1隻好好ge game~玩得悶而轉game..我諗應該係對e隻game ge時間太多..所以先會覺得悶~又或者離開1陣再玩返應該會覺得冇咁悶
siu楓
雖然你之前係比gm................但係我都好支持你重玩的!因為重玩都好過5玩呀ma~慢慢升都可以升返高lv的
egg123
雖然我5識你..但係我睇左你叫人帶你升ge post之後..我真係要講了其實你..e+32lv都5算係難升!60lv上果d先叫難升~(個人認為)(下面e段其實5只同佢1個人講..係同成日都想人帶升ge新手講)其實1個好高lv ge人都係由1lv開始..但佢地都係1lv 1lv咁升..到最後都係可以升到好高lv~~同埋佢地帶得你升1時帶5到你1世!(個人認為)如果成日叫人帶你升ge話..會做成依賴~之後就自己5升要等人帶你升~同埋「好難升所以升5到」只係1個藉口..你又5去試下又點知升5升到呢~自己升返仲好la..慢慢升..1定得ge~
最後就係我同學
唉..你到底仲玩5玩ga..玩左1/2日就5玩!難聽d ge係3分鐘熱度~msn都5見你..搞到我成日都要問第2個同學問你去左邊!唉多don msn同曙光la..仲有5好成日話我同第2個同學5理你la~主動d先好呀ma..msn你又5 on,又成日同個女班長玩..唉..真係5知你想點!希望你會多d on曙光同msn!如果係打緊機果時on msn都lag ge話換過部機la~出去深水埗買料切都係3千幾蚊到..我果部都係3千幾蚊炸ma~打機開埋msn都冇事呀!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
終於打完...寫得5好ge..5好話我呀!
希望你地全部人都會睇到..同埋如果我冇寫到你地ge話..sorry!我諗得果樣諗5到第2樣..所以先會漏左寫你地!
如果真係漏左ge話就係度回覆..我會寫返的~
我會小玩曙光..因為e中bug實在係太嚴重~
仲有小be你話你同你老公個名去到好後..我都幫你推到上最前了!再推上去ge話我真係5知要推到上第幾個位=口=
夜血團友..加油!雖然我中bug中到玩5到..但我都支持夜血!完~

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
260 點
又冇我................
唉..............
心淡

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我都想升快d架,但系我老豆成日唔比我玩,點升

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 2# 的帖子

話明係舊版...當然係會冇左D人啦!
下次睇清楚D係新定舊先好講呀!
依個係AGAME未死壇果時貼架!
有寫你-0-"?
汗~
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
260 點
因為見到有蛋蛋而又搶住拎第1............
所以.....................

六級天王會員

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

算,都系冇我架la,我一生都要做x行人

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 5# 的帖子

汗中~~~
5通你對蛋E樣野係特別敏感-0-?
我想講.........
AGAME未死壇之前我係唔識你..
依篇野係AGAME未死壇之前POST..
咁請問點會有你??請用腦諗諗
心......好甜

相7....很甜很溫暖

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
宜家我隻賊在無聲無色中升緊...宜家wakakak

六級天王會員

EXP
2794 點

右暗串我冇腦==:'(

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 8# 的帖子

楓版大終於出現!!!!!!!
遲D應該會寫新版曙光回憶...
到時應該有埋版大@0@
依個係事實...
亦可以話係你睇野果時冇留心..
我係個標題度打「舊版」...成篇野冇改到咁POST出黎..
咁點會有你??
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
我之前成日都煩肥liu架~;P
希望將來有一日我可以你既回憶入面~~入夜血係我最期待既事@_@

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
有朕大名-V-
哇哈哈哈哈哈

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
係咪真係寫新版曙架= =
寫唔寫我都冇所謂~不過你要加油~
囧頭

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 13# 的帖子

有時間咪做......
因為近排功課多
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
我都好多功課架~你盡力啦~
囧頭

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 15# 的帖子

盡力寫LA.....
因為真係好忙
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
淫lam,你少左個ooy@@去左邊@@?
小雞雞

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-6 18:38 發表
淫lam,你少左個ooy@@去左邊@@?

ooy
成日去左玩第2隻game 5 on曙光陪我升..衰人!得閒on下曙光陪我升lv呀ma=3=單升好悶的!自從升左66之後我都好小組人升lv~唉..單升真係好悶..又冇人吹水..不過都慣左..以前都係咁~唉..如果你玩返ge話我盡能力幫你升la

↑E個5係= =?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
個ooy其實我    <---按ctrl+a睇..呢個呢@@?
小雞雞

六級天王會員

EXP
2794 點

lam右話唔幫人升﹖