AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 在遊戲期間,有異常彈出遊戲情況,或顯示異常   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
28 點
damnregister 發表於 2013-8-16 14:34

補充點彈出錯誤的資料吧
基本上就是下面2種反覆出現
快的話十分鐘不到就

最可怕是除了掛著不動外  好像任何情況下都可能發生
完全無法避免....
--------------------------------------------------

Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: d:\Alta\FFOnline\FFOnline\_launcher.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

-------------------------------------------------------------------------

Fantasy Frontier Online       :_launcher.exe - 應用程式錯誤
0x0074dc47指令參考的0x00000008記憶體,該記憶體不能為written。
請按[確定]終止程式

--------------------------------------------------------------------------
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
5 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小弟WIN8 64BIT
顯卡GA-GTX770
玩以來一次都冇彈過-.-"

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
AMD Radeon HD 7470                                      

ATI display adapter (0x6778)

區動程式日期 26/10/2011

一日彈左5-6次       

好似C服禁                          

主打遊戲
幻想神域
EXP
17 點
patrickilove 發表於 2013-8-17 01:04
各位  小弟試左     http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=102879      我係NVIDIA用家    ...

想請問down完個程式點用? 係咪安裝完咩都唔洗咁?

主打遊戲
幻想神域
EXP
25 點
各位  小弟試左     http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=102879      我係NVIDIA用家    WIN8  64   GT620    上返個網下載安裝程式     終於唔會再定畫面有聲冇圖   白石副都過到   你地快D試下

主打遊戲
精靈樂章
EXP
151 點
我用緊AMD Athlon(tm)II X2 245 Processor 2.90 GHz ...game冇事..但一入副本就出事...次次都見唔到地下.見唔到d樣等等...

主打遊戲
幻想神域
EXP
45 點

遊戲狂熱勳章

點解次次隻一斷搞到我上網都斷埋架
成日拔上網缐好煩

EXP
79 點
食【詞語過濾】屎啦【詞語過濾】臭系入親都彈,你改【詞語過濾】佢彈左入返副都唔【詞語過濾】洗咁麻煩啦,下下都要黎吊【詞語過濾】下你地先得,打個源神你都可以死SER

主打遊戲
幻想神域
EXP
103 點
好地地一隻新出既正服~搞到好似人地出私服咁~~多多問題又唔穩定~叫人點玩~~明明自己有問題又賴張顯卡~聽日又唔知賴D咩呢

主打遊戲
幻想神域
EXP
78 點
好kai -.-我2010 岩岩打緊副本斷埋

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
48 點
依家直頭入唔到SERVER

主打遊戲
幻想神域
EXP
16 點
依加呢D時代系接近0%系顯示卡/任何設備5夠玩   5好講埋曬D白癡問題 - -  1系就話玩家網路問題 1系就話重裝  曬氣啦  冇試過都5會問你啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
16 點
一樣耐5耐彈1次/錯誤退GAME ,好多時都系進入遊戲立即斷線。 有試過【雙容性】XP3  都系5得  。
求解   

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
食屎啦
將問題推俾玩家
我係ATI 2012 ga
硬件週過哂你地個 requirment
咪一樣彈

你地一開始就諗玩家硬件, 而唔係諗你地自己問題
簡直超差
而家乜野世代呀, 求其拚部機都高過你地 requirement la
預其諗玩家硬件問題, 不如快D 搞好你地個問題啦

我同上面一樣, 有都打唔唔到字

主打遊戲
幻想神域
EXP
31 點
請問上面Intel個連結入面要DL邊個?(我個個裝置,名稱:Intel(R)G965 Express Chipset Family(Microsoft   晶片類型: Intel(R) GMA X3000
主要驅動程式:igdumd32.dll    版本: 8.15.10.1749  日期: 14/7/2009  驅動程式模型: WDDM 1.1
求教

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

又將問題推落玩家到 ... 大屋公測第一日仲誇下海口講 唔好將問題推落玩家到 而家大家有眼睇

EXP
28 點
同A卡用戶, 開左隻GAME5分鐘都未有就同我定晝面, 之後停止回應,
咁點玩先, 我玩其他ame ge配置都有几隻高過尼隻game都玩到, 就係尼隻玩5到,
好明顯5係我地ge卡有問題好冇

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
28 點
<<A卡用戶一名
已更新至最新display driver
不過問題依舊

BTW,彈出時有顯示什麼runtime error的
有人指是Microsoft Visual C++的問題
但我更新了後 依然是經常彈出
已對此遊戲半放棄了