AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 井中
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 攞唔到啟動碼,好灰   [複製鏈接]

EXP
807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

FB 都拎唔到 ? 真的嗎 ?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
夢的理由 發表於 2014-7-6 01:24
隻GAME開左咁耐  你都拎唔到  你係唔係有心玩?

我本身玩個時是很早期,根本不用啟動碼@.@
到後來幫人拿才知要,論壇個個真係12點正已被掃光(先別論是否工作室),我上下午也試過,一星期也拿不到。
本身FB拿到一個比朋友,後來又有朋友的朋友想來玩,他們不玩FB。我本身有FB都無用好耐啦!IG 吶。
最後Email過去,2天後佢又要求比資料。。。果斷放棄Email途徑。。當然最後也幫他們搞定了,但真心感到新米少,可能嫌啟動碼太難搞。。而且暑期新Game吾少,無必要搞得咁煩@.@

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
56 點
恩好难

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7115 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

隻GAME開左咁耐  你都拎唔到  你係唔係有心玩?

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

其實真心覺得要搞下..好多人都拿不到Q~Q