AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1284|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 唔想講咁多,睇內容 [複製鏈接]

EXP
61 點
樓主
"親愛的玩家︰      

您好,有關武器目            前是禁放共用銀行,此為目前的遊戲設定,故此我們無法協助閣下將有關武器
            轉移給其他角色。我們會向相關部門反映有關情況,謝謝閣下的來信。

如有任何疑問,歡迎再次            來信與我們聯絡,謝謝。

Alta              Multimedia Limited
《幻想神域》客                戶服務部                           

於 25/8/2013 23:07, 葉 NaMzA 提到:

你好,

我係幻想神域港澳版既玩家,         今次係想講關於係任務獲得既物品"哈維的XXXX",本來維護前我因為冇位將呢件野放左係共用銀行比左小號拎,         不過我今日想拎返果陣件野變左不可放共用銀行,我想問你地改之前可唔可以通知下玩家呢,而家我件野去左小號到又拎唔返想點?

利申:

ID: 南宮問天

你地唔信唔該自己查下,我而家小號有果個任既武係到,變左有2件,唔該你地搞返好佢,下次改咩唔該通知下,我係對事,唔該你地盡快

玩家南宮問天"

改左野又唔講算點?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
講真,傳奇出既遊戲每個星期都有偷改
以前玩晴空我次次維護完都滿懷希望咁去搵有d咩偷改左
不過哈維武器台服果邊已經好多人中左招,有上巴哈都會留意到

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP