AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 696|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

54刺打異草一問 [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
927 點
樓主
54刺去打異草小怪用咩裝好?
以下係本人慨裝
40伏擊者橙套,4件+3,1件+5
單手
死亡的幻劍.冰龍之焰+3(2洞,兩粒強化爆石)
嗜血的綠色龍鄰之刃+5(無洞)

智慧的黑龍徽記+3(3洞,1粒強化爆石,1粒終極無雙同1粒終極變異無雙)

精準的神獸守護者之弓+3(無洞)
未開技前慨數據
物防:1998
魔防:2535
爆擊:31.6
閃:70
請問這樣夠打異草嗎?如果不夠,應該換咩裝?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
童話
EXP
5290 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

wwwrsss 發表於 2013-9-8 16:45
哈,合橙已經合到想打爆部機,再上黃我怕我會連隻game都del埋
Btw,伏擊裝夠打異查嗎? ...

用橘就得,黃裝只系多少少傷

EXP
914 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章

wwwrsss 發表於 2013-9-8 16:45
哈,合橙已經合到想打爆部機,再上黃我怕我會連隻game都del埋
Btw,伏擊裝夠打異查嗎? ...

我通常都用差唔多等級既橙套…其實佢都唔關套裝事架啦…用遠攻ge嘛   
50黃好易上姐

主打遊戲
精靈樂章
EXP
927 點
hiiemmiov 發表於 2013-9-8 15:23
其實打異查重好…升58,渣波多同另一把(忘了)劍,再整把黑神龍+神獸, 裝備神馬的不用管…先用神獸出效果再轉 ...

Btw,伏擊裝夠打異查嗎?

johnny456  Good question 10/20  發表於 2013-9-8 17:05:03

EXP
914 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章

其實打異查重好…升58,渣波多同另一把(忘了)劍,再整把黑神龍+神獸, 裝備神馬的不用管…先用神獸出效果再轉黑神龍好快就一隻

johnny456  Yea 15/20  發表於 2013-9-8 17:13:37

主打遊戲
精靈樂章
EXP
927 點
要幾多閃先夠?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

咩裝都唔洗理  菊閃就ok  然後帶把血薔薇  跟住是但帶多把高攻既就入得去刷料

主打遊戲
童話
EXP
5290 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

點解唔升上58 打異礦? 會更有效率

橘波多  1把 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
獅子咆嘯1把 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
38lv神獸守護者之弓 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
40伏擊者橙套

保證d怪埋唔到你身!!
如果想打得快, 影者請放棄"黑龍徽記弓" 因為影者本身攻速低,
用神獸守護者之弓打得更快更有效率, 你會發現每打一下都會狂爆擊, 仲快過音速, 好震撼!!

johnny456  Excellent 18/20 but I encourage u using 50簧弓 and 50黃雙手劍 有震退功能  發表於 2013-9-8 10:22:46