AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1093|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 神鬼戰士 成就任有bug定係? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
25 點
樓主

排行榜上擊殺數目:4956   為未更新既數字
岩岩玩左場殺左50幾人  其餘2場都total  加埋都殺左100幾人
神鬼戰士 在戰場上達到擊殺5000人
我已經超過呢個數字
點解成就任務無法順利完成?
如果有客服經過  麻煩解一解答我!

同埋成就排行榜真係好多bug
例如公會圖示錯誤
仲有排行錯誤 下面表示我排名第28
但第28名唔係我
呢d 小漏洞  港版應該有權修改?
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

五級富豪會員

二次元大好~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1863 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
唔知點解 個成就殺數成鬼日都re左 其實唔關個稱事
其實平時我殺得好少人...所以計都會易d
表示未開排行之前
我殺夠30人 (有成就) 差少少就夠50人啦...
但係就正當我想打埋之時 出左排行
然後我心諗 唔緊要啦 反正排行既出現同成就殺數冇關既...
但係正當我計埋計埋 發現殺左超過50人都冇出現到成就..心諗 (-消音-)街 唔係re左下嘩...
之前算啦 再打過 之後對上一次更新前 我差唔多100殺 更新之後又re左 宜家灰晒
自問冇放過真銀落隻game到又冇咩心機整裝 所以廢到喊出泥 好難係5v5殺到人
100殺好辛苦 但係re完又re....
講真排行同個成就係兩回事wor....
點解反而個成就會跟埋更新一齊re,,,,
求官方一個合理既解釋..

主打遊戲
幻想神域
EXP
195 點
BUG解釋