AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 748|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

澄清~ [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
2446 點
樓主
係Johnny456果個投票話
同意 無能癈木一條(ydc0066提供)

我要澄清我冇提供過
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2477 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

澄清冇提供過+1

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

識吊呢,就一定吊九johnny456,吊完吊唔返轉頭!

johnny456. 停一停,諗一諗先,唔好成日對住部電腦係咁笑
諗下自已既前途,再睇下自已銀行既存款?
再諗下自已既朋友幾耐無搵過你?

有無諗過其實你開貼都係想證明比人睇,你自尊心係幾下賤
由出世一刻,有無認真諗過自已生存既價值?

你唔係以為自已真係Gm或姐係教主牙?

最好笑係你扮到好次唔介意人點睇
但又係咁開post回擊,少年,你太年輕了!
我第一次回你文,係無啦啦比你話個個xx條友串你中話我係個個人泥

真搞笑!
循例都要講句johnny456你屎忽係唔係生左係腦袋到
雖然應該你都生左,但呢句你應得既

主打遊戲
精靈樂章
EXP
824 點
我也要澄清 ~~~~
我根本想說的都打出來了  我沒說過那句話喔~

主打遊戲
精靈樂章
EXP
6372 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

加上ydc0066=ydc04066 IAmAzYui=IamAzYui? 你地真是識說笑
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
精靈樂章
EXP
6372 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

吹la 請繼續吹
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

佢屈我地等nanaspecialyo以為我地幫Johnny456

無品白痴行為,小學 雞先咁做!
http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1

本人澄清:
他太閒了 讓小朋友玩玩吧(iAmAzyui提供)
絕對無提供過