AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2094|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 雙刀被人歧視... [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

樓主

雙刀被人歧視了...我朋友申請入副本時不但被人拒絕還要被列入黑名單..
說什麼平均,,,公平,,,一點也不公平,,雙刀還不改進,,遲些也會被淘汰.
還會有那些職業會被人歧視?????

LeiLina  本來像pso2 有些職業會被淘汰...有什麼出奇.....他封你朋友黑名單 ,咪當他是傻囉- -  發表於 2014-4-23 14:18:31
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
60 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我個69斧換副手鐮刀經常比人拒組
上上下下左右左右BABA哈哈我有30條命

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

cskm2005 發表於 2014-4-24 11:27
...但如果得EC同盾...
咁我寧願組雙刀,炮....

M..其實都要睇情況...如果已經組左雙仗/弓...火力都應該夠晒...咁既情況我先會再組多個EC(可以保唔團滅)...
另外我會揀雙盾係因為我都有玩劍盾同火炮...知道劍盾D技其實仲高攻過炮(唔係睇人物果個傷害數字...睇實際打怪果個傷害值)..所以我覺得劍盾都可以做打手...
太刀招我流真係10次有9次都搞到我斷片(純粹個人電腦問題)..有時又好難叫人地唔好用我流...所以直接唔組就算...
鐮刀係幾好...但係無規定要舊玩家先開得...最怕D新手唔識玩...

PS...你句"火炮...嗯........."

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
153 點
cskm2005 發表於 2014-4-24 11:27

表示......5個圍一個都唔太LAG.....(阿哥....出技係玩哂的...)

EXP
4537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

mi5842013 發表於 2014-4-24 11:22
認同...有得揀我都唔想組呢3個....如期組雙刀同火炮...我情願要雙EC或雙盾....太刀就主要怕佢招 ...

隊入面有EC有盾,組多隻RJ把鬼咩....
雙刀起碼毒人.
太刀起碼降傷,破防.
火炮...嗯.........

我唔組太刀係因為太多太刀...天塔成12個.....
鐮刀就.....其實幾好既,加速推副,不過堅LAG...

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

cskm2005 發表於 2014-4-24 10:58
比我...其實唔係熟人..
我都唔想組炮...
雙刀,火炮,太刀....都唔想組...

認同...有得揀我都唔想組呢3個....如期組雙刀同火炮...我情願要雙EC或雙盾....太刀就主要怕佢招我流....唔俾怪打死.....比佢LAG死先冤枉....

不過依家多1樣...鐮刀.....感覺好易中伏....

EXP
4537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

比我...其實唔係熟人..
我都唔想組炮...
雙刀,火炮,太刀....都唔想組...
除非個名"見過下",係"熟人",或者"高LV"...

主打遊戲
幻想神域
EXP
32 點
太刀都唔係好得幾多

主打遊戲
幻想神域
EXP
259 點
火砲是第2被歧視的
我的雙刀朋友們都可以單刷異界可是還是有人拒組雙刀=_=
之前入了一團2雙刀打3龍都很穩打完= =

主打遊戲
幻想神域
EXP
3589 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

雙刀改左啦喎= =

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
2808 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

下...咁都會比人黑名單 有無搞錯...