AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1571|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

*點解D人咁CHEAP × 護送國寶...>3< 第一次比人罵我 [複製鏈接]

EXP
52 點
樓主
....護送國寶....
果日...我做士兵...咁咪去捉賊囉 ..>3<"
咁有個人我成日捉但....無次捉到....
跟著咪...見到有個人打到佢就死...
咪"""撿雞""" ← 呢個行為....唔知岩唔岩 =口=""
我個FD話無問題l0r...
....但條友....不斷來強p我 = =...唔知係咪我好哈...xd""
但無次p到 = =.....
咁個活動完...咪去左舞c....玩...
點知比人點穴...佢搵人來點我........>p<"
-------------------------------------------------------
其實運得野就一早要有準備比人sm = =
但..我都比人搶過無數次..但...都唔會咁樣l0r..
.............
0lv-68lv 第一次比點穴...
今次我錯係邊 =口="" 等我改下..
或者...我無錯×...大家評評理
===========================
點我條友..同搵人點我條友...
名我唔講啦.....廢是 =口=""
....>3<""
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2 點
算吧喇 咁你咪搵人圍返佢~吹雞講多人架渣麻:lol

EXP
21 點
我唔係幫佢點穴0k!?
你唔爽!? 唔爽咪搵人點番我地穴lo
同埋唔好拎個幫出黎  私人野0k!?
係甘多 ._.

EXP
52 點
竟然你地都話佢唔岩...;P
我講佢地個名出來:lol
----------------------------------------------
雪跡飄渺 id 82466
@@~小心d佢...運國寶唔好打佢,..一打就強p...強唔到就吹雞嫁啦

殤情淚 id 69836
....佢係幫人點穴....>3<"" 都係要小心d....~~!@@""
======================
都係友情共嗚人....=口="
但希望 友情共嗚d人/佢地d fd = = 唔好嬲我
我第一次比人點穴 = = 唔爽先咁做
.....我係 乂風吹雞蛋殼乂 (45215).....有問題搵我啦~~唔好哈我 >3<"""~~

EXP
233 點
我好憎d人因為d咁既問題宜點人穴
我因為俾人點左穴
所以係世頻,當前頻講唔到個成日用既字
(點穴果個有得set)

EXP
643 點
條友無品姐
幫佢點果條就傻既
不分是非 以為高lv大哂果d:boxing2:
南遙ser角色 : 冰刃卍佛心 // 夢冰魂 // =小豆=
天寧ser角色 : 冰刃無悔 // 夢冰
本人只有上述角色及分身, 近日出現冒名玩家,
留意本人不會以版主名義於遊戲內
以任何原因向玩家索取登入名稱、密碼及任何道具(包括遊戲幣),
請各位玩家提防被騙

EXP
399 點
系果條友唔岩:thumb: 我都比人點過,系LAM:@ 拒每次見到我都點我/P我:em800_37:

EXP
52 點
:'(  難到...我廢到比人評論o既機會...都無..><
忽然覺得自己好細少...........>o<""