AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1268|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[轉貼]被鬼壓 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
有日lift口隔離個單位鐵閘有張律師告示, 大約係封屋意思咁上下, 過左幾日有好多人帶孝出出入入(即係女士頭髮夾左d白色野), 心唸可能死左人?

就係果晚零晨2點幾, 男友隻狗狂吠不停, 兩人一起沖去隔離房睇隻狗, 可能又想出來訓, 因為有時都會半晚都會吠幾聲, 終之養狗好煩,正當我地安慰隻狗時, 我見到有個好大白色半透明毛球由籠漂上, 直撲上臉, 隻狗係白色長毛常有毛球係地上滾動,當時我懐係冇開燈,只係由窗外街燈照明, 感覺視野白茫茫, 大約幾秒後飛出窗外, 好不可思義!

我同男友一直沒有說話, 接住返房再訓時,當兩人平躺在床上後不久, 我突然不能動, 眼只能微微張開, 呼吸不順, 感覺我同男友上面好似有野擠壓住,當時我係貼住男友背而睡。 感覺越來越迷糊, 好似半夢半睡, 而呼吸困難, 想爭扎又醒唔到, 最後我見到白毛毛好似剛才一樣籠罩住臉上,而且更恐怖係好似人臉, 係咁貼住我臉, 不定擠壓住我口鼻, 因不能呼吸而心裡面大叫 “死八婆, 走開”(其實我係唔知佢係男定女,只係直覺咁叫左出來), 好奇怪不到幾秒, 乜事都冇? 我第一時間坐起身叫醒男友同佢講, 但佢只係不動好驚叫我快d鲻, 終於崖到天光至鲻到,朝早醒來後, 男友同我講返, 原來佢係狗籠到見到白毛毛鬼影, 仲要係見到隻鬼跟左入房, 同被隻鬼壓住, 當時唔想我驚冇即時同我講。undefined
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
77 點
好0.0咀

EXP
1140 點
佢地既經歷真係=.=!

EXP
210 點
唔恐怖囉 :L