AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2467|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

血之都(血戰諞年史) [複製鏈接]

EXP
606 點
樓主
血之都(血戰諞年史)

頭文~

2012年,許多人預計會有大事發生,但怎想也想不到這件能改變人類歷史的事居然是. . . . HVV,K
伺服器:軟雪糕(波板糖)

天羽online :為你變乖(106 lv)
密id:71794或自+
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
159 點
好驚阿!嘻嘻!幾好;拉

EXP
246 點
小說咁-.-"

EXP
606 點
.................;P

EXP
302 點
:L :L
真係唔知…原來唔係太恐佈…同個名唔襯

EXP
606 點
第七章: 容易的事
恐怖有很多種,你想嘗試哪一種?,人們對於未知的東西都充滿了好奇,從鬼怪傳說、驚險小說到恐怖電影,似乎對於恐怖的體驗已經成為人們日常生活娛樂的一種方式,

只是這樣的恐怖帶給人們更多的是精神上的極度刺激,但是大家看過真正的恐怖嗎?. . . . . . . . . . .當你看見的時候,你就會覺悟了

毛:放完水泥隻太空怪獸!

安:狗泥????

vit:應該係.....

安:射眼!!

毛:仆X,好硬......

vit:睇唔睇到!佢頭頂好似係佢弱點!!

毛:吊!!!我抓上佢個身,佢有毛!!!

安:因住呀!!!!

毛:月,跟住我!Ok?

月:上啦!

抓上中...

毛:吊 你 老 母!!!唔好搖!!!

月:我好驚.....

毛:我以前成日係學校咁玩!

月:到啦!

毛:比把刀我

月:OK!

毛:插爆你死人頭!!!!!

喪狗在叫....

安:有料到!?

vit:咁廢既.....

毛:頂 ! 佢狂搖!        跳呀

月:吓!?咁高

毛: 跳啦!

月:死就死...
:time:

EXP
606 點
第5章: 魔犬 . . .

恐怖有很多種,你想嘗試哪一種?,人們對於未知的東西都充滿了好奇,從鬼怪傳說、驚險小說到恐怖電影,似乎對於恐怖的體驗已經成為人們日常生活娛樂的一種方式,

只是這樣的恐怖帶給人們更多的是精神上的極度刺激,但是大家看過真正的恐怖嗎?. . . . . . . . . . .當你看見的時候,你就會覺悟了...

到達了........

vit:吊!我想打機一一一一一一

毛:我都係.....

月:我想殺C......

安: . . .   

毛:我見到有公厠!!!!!!!!

vit,安:  沖呀~~~~~

月:因住有C咬你條J  !

之後就淨番呀月....

月:咦!有狗屍....行去睇睇。

月:咦,後面有聲...

但係佢估唔到,有隻野高過佢頭

月:@@   ,  咩泥!!!!

安,毛,vit:  啦啦啦,啦啦啦~~~

毛:哇!!!異形!!!!

安:攞長槍!!!!

Vit:射頭!!!!

EXP
606 點
第四章:三人行...........

只是這樣的恐怖帶給人們更多的是精神上的極度刺激,但是大家看過真正的恐怖嗎?. . . . . . . . . . .當你看見的時候,你就會覺悟了...

行車中..............

安:點解你無事???

毛:我同呀哥少出街掛,岩岩食灑D罐頭同麵,呀哥就落街買飯.點知..............

安:你無睇新聞咩?????

毛:一年睇一兩次..

安:吓!!!!!

毛:你知點解有喪C ?

安:本來我都唔信,新聞話有一個神祕組織要:台灣,日本,中國,提供三億美元既研究費用,如果唔係就向三個國家發射生化病毒導彈,但係三個都唔肯,所以先搞到咁!

毛:咁樣我好好彩...

安:本來香港可以無事,但係超多C係邊境沖過泥香港,香港最後失守.....

毛:係喇!你點解無事???

安:我係澳門人,放假泥香港散心....,住左兩日酒店..就變左咁..

毛:死,老豆,老母,去左日本旅行..!

安:哈哈!!!

毛:......(又心想:佢點解有槍......)

毛:喂!!有間OK,去攞D野食,

安:可能有C!

毛:咁一齊!

之後入左OK,好彩冇C..............

?:邊個!!!!???

毛,安:咁你又係邊個?

小vit:估唔到仲有人味死,  你好!我叫小vit,

安:你點解無事?

小vit:我渣雙刀殺C.....

毛:  .......... 咁都得

安:大家都係生還者,我叫安,你可以叫我Anson,係喇,令仔..你叫乜名!!!!!!!!

毛:我叫毛仔.....

安:大家攞D食物同飲品,之後再上我架車!

毛,小vit :        OK!!!

EXP
606 點
第三章:旭日消失

只是這樣的恐怖帶給人們更多的是精神上的極度刺激,但是大家看過真正的恐怖嗎?. . . . . . . . . . .當你看見的時候,你就會覺悟了

12小時後

毛仔屍死灑,攞多幾個火瓶同睇睇有D咩可以造武器先~~

毛:咦!!有把軍刀!正!!!!

毛:仆   街!D火.........,快D裝D水整色佢........                (心想:自言自語 =.=  .......)  

2小時...........

毛:色...色灑,隻手斷.....        ,   留響到一定死!!!!走!!!

出左下大厦後

毛:E頭點解無C, 一一一一一一一一一地下有彈頭!!!!!,可能有人無死

之後..........

毛:有一隻泥緊!,插死佢!!!!!!!!

毛:吊!插身你無事,插你個死人頭

毛:係呀哥!!!!!造喪C都7過人!食啦

毛仔之後睇下條C,但係哥哥突然起番身

? :[槍]呯呯!!!

毛:邊Q個???!!!!

安:令仔,死得味~~~~

毛仔:叫我  令仔. . . . .

安:你係咪差人

毛:  . . . . . . . . . . ,白痴!!!我係我開槍先啦!

毛:廢話唔講!!!你知唔知點解有喪屍???,無啦啦有,都無心理準備!!!!!太太太突然,嚇Q死我

安:.............

毛:係!!!你邊到攞槍架,我想攞把!!!

安:車尾箱有!             唔好攞長槍住 !!!!!!!!!

毛:點解有槍?????!!!!!!!!!!(心想:黑社會!!!!!!!)

..........之後面有勁多C

安:s h i t. ....   !!!!     上我架車先講

毛:快啦咁!!!!!!!!!

EXP
606 點
第二章: 絕望的可怕
]恐怖有很多種,你想嘗試哪一種?,人們對於未知的東西都充滿了好奇,從鬼怪傳說、驚險小說到恐怖電影,似乎對於恐怖的體驗已經成為人們日常生活娛樂的一種方式,

毛:喪屍呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

毛仔之後即該(山)門

毛:無啦啦無理由有,心理作用泥,一定係

毛仔再開門

毛:好多隻呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

毛:仆 街 喇,我(林)呀哥都多數死Q左!

有(雞)!!!!!!!!!!!

毛:古惑仔 有教  :「燒佢老母」!!!!!

毛仔拿全家的油入落  (波漓瓶),之拿 紙巾,打火機,做 火瓶!!!!!!!!

毛仔之後好快開門 ,一腳踼開D屍,再拋火瓶!

毛仔:[山]門先!

毛仔:老豆老母出左街,呢獲死得喇!!

EXP
606 點
第一章: 開始
恐怖有很多種,你想嘗試哪一種?,人們對於未知的東西都充滿了好奇,從鬼怪傳說、驚險小說到恐怖電影,似乎對於恐怖的體驗已經成為人們日常生活娛樂的一種方式,只
是這樣的恐怖帶給人們更多的是精神上的極度刺激,但是大家看過真正的恐怖嗎?. . . . . . . . . . .當你看見的時候,你就會覺悟了

毛仔:打爆  生化危機4  啦!!!!!!!!!!!

哥哥:出左5年先打爆,收啦

毛仔:食飯啦你!

哥哥:係wo,一陣落街食飯

毛仔:睇電視先~~一一一一一一一一一一一一一一一一 喂!!無野睇!!!

哥哥:可能天線99地,無電視睇,咁落街食飯.....

毛仔:買我個份啊記得

哥哥:得啦!

二個小時後

毛:仲味番既.....!!!!!!!!

有人拍門,開開門先!

毛:咩泥架!!!!:o