AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4074|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

請教下大家 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
夢想世界有咩吸引你一路玩落去呢?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
23 點
我覺得隻game吸引我因為
有好多朋友一齊傾計
有d系統好特別吸引我
而且定時定候都有活動(不過每個禮拜既活動都一樣,玩得耐真系會有少少厭倦...)

但系而家隻game已經變左質..
變左系有錢人玩既game..
而且果d世貢包搞到隻game入面既物價好吾穩定..
令到d人開始負擔吾到,而離開夢想呢個大家庭
希望可以改善下

我支持左夢想都有1年半lu;P
系呢1年半內我都買左1000幾蚊點數;P
希望夢想可以越黎越好玩喇;P

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 阿俊~ 於 2010-7-29 19:33 發表
版主
比100點佢吧:em800_111:
佢推介我玩夢想的:em800_05:

咁支持我地,仲介紹埋朋友黎玩,100點梗係冇問題啦!:lol

EXP
311 點

回覆 35樓 jasonV.V 的帖子

版主
比100點佢吧:em800_111:
佢推介我玩夢想的:em800_05:

EXP
126 點
管理主你真好人;P
我玩夢想都有2年幾了
我系由小6升中1時就玩
現在都中2升中3了:P
時間過得真系快...
我覺得夢想e隻GAME 有好多地方也都得十分好
例如:有大方送同冇上24H就有經送的活動
有擺攤e個系統:hug:可以令平時5得行玩的人 也可以賺賺$
副本和染色系統也做得十分好
至於買地買屋 買地:主要系俾其他玩家看看自己的屋K(個人意見)
                   買屋:屋可以拎技,養寵物,+活+體,生仔生女<也是夢想的特色
我還有1件事要多謝管理員的:我之前比人屈我爆「羊法師」AC   全靠管理員你信我:'( 還幫我delete左個標題  真系十分感激
我都十分支技e個game嫁:但是D點拎左去抽包   都未試過有令野:'(

EXP
277 點
買地買屋好玩阿… 記得一開天寧ser個陣同朋友講要買定D地做地主
雖然最後無咩人買地 回唔到本 XD
一路玩有儲開活動限量既傢俱…三級傢俱
同埋向後花園種下花、玩下寵物咁 有時會約朋友一齊黎玩 好多回憶
有一D小活動例如放煙花、遛寵 雖然獎勵唔多 但玩個陣好過癮 XD
追住狗狗黎跑…)

至於有D咩值得玩落去
向夢想接管幫派 可以識到朋友 經相處之間培養左友誼
身為半個幫主 有時要解決幫內外既糾紛 要諗成個幫點樣可以團結
認識到唔同人有唔同性格…
最緊要大家協調到…咁樣學左好多人生處事態度
而且開心同唔開心可以拎出黎同朋友分享 又有真人出黎一齊玩
慢慢有部份戰友都成為真正的朋友 唔會再局限於遊戲

好榮幸經過一段時間歷練自己既幫派成為伺服內的其中一個強幫
帶領到朋友代表全個server參戰 (雖然失敗而回,但準備工夫都唔少的…)
玩左好多年OLG都係第一次有能力參加server戰
同台灣朋友交流令人好亢奮 感覺到兩種環境既唔同
究竟真正既高手係點樣養成既呢…

我由南遙SER開個陣已經玩緊了 ^O^
玩左兩年幾 經歷左好多事情
得閒過頭向到分享了 XD
要支持夢想世界 ~

EXP
304 點
我成日買點:em800_105:

抽來抽去無好野:em800_31: :em800_31:

你送點 唔比我:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

EXP
861 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

講真 '夢想世界有咩吸引你一路玩落去呢' 都幾難答下,,
因為有好多好多GE野都吸引住我地支持落去
如果真係要答 .. 只可以話呢隻GAME有1種說不出的魅力
by 卡比 ;<

EXP
39 點
其實.買地買屋岩岩玩果陣都幾吸引,不過很多玩家都不是很注重這點:cheer:     所以在多的地野都無乜用.  
相比之下 搞投資股票果D係幾好玩 ,不過用現金買ger股,,,賺番黎ger係扺用金,:bigcry:      如果D扺金改番現金就好LU   :yeah:   幫派股票投資都係.
之後就係神天兵修羅泥2個活動,很有挑戰性:em800_02:   有機會拎寶石包   

最後, 夢境  泥個活動, 講真,咁多個活動中覺得泥個活動最好玩,又有現金又有神獸仙獸精靈,  變丹,符  等等.物品抽:em800_16:

EXP
1147 點
其實呢隻game之所以好玩既地方
就係為左變勁之後可以感受到PK的爽:lol
永遠懷念MJ~_~

EXP
64 點
我第2日玩夢想就買點:bigcry:
2個月買左好多張

EXP
311 點
比多張黎:em800_111:

EXP
311 點

回覆 21樓 大覺屋師真 的帖子

多謝你~
多謝客服主管 陳生

EXP
39 點
好多朋友仔:cheer:

EXP
174 點
我又想要100點

主打遊戲
夢想世界
EXP
676 點
原帖由 大覺屋師真 於 2010-7-28 17:14 發表
查實,買地買屋唔吸引咩?冇人講既?

並不吸引- -
家c都不能使用..:o
能改善便好~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

查實,買地買屋唔吸引咩?冇人講既?

主打遊戲
夢想世界
EXP
676 點
原帖由 大覺屋師真 於 2010-7-17 01:30 發表
夢想世界有咩吸引你一路玩落去呢?

最初吸引的地方是適合廢機玩..:time:
當初賺錢很難..便買了很多点..:o
抽了20包多經:thumb:
後來發現了工廠糸統..:hug:
本遊戲的特色吧?..
第二個吸引的地方吧!:yip:
靠..偷運很刺激..:P
你個死仔成日偷運:band:
然後便是科技任..:)
中一次便有500m..上帝比我中- 3 -:bowdown:
不中便..:machine::machine::machine:上帝
第三個吸引的地方!
認識到很多好友:kiss:
最後希望動漫節成功..:lol

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

原帖由 阿俊~ 於 2010-7-27 23:55 發表
E度10張點數用來抽包的後果

後果我抽到的是50M的物品

連點數卡都有...多謝你支持我地公司,100點雙手奉上,請留意短消息。:)

EXP
311 點
E度10張點數用來抽包的後果

後果我抽到的是50M的物品