AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 24293|回復: 229
打印 上一主題 下一主題

好朋友非你莫屬 - LAM之相集5 (只求回覆&開心!招相集6標題)  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
7月,對於我黎講係一個幾特別既月份
因為今個月既30號係我生日
同埋係我做左組長1個月!因為依排係曠寂同丹丹+鬼鬼佢地組
都係我做組長,組長依個位雖然係辛苦..但係都好開心^^
好了,唔講咁多~去圖吧!!

個人資料篇

新版的個人資料,比較好睇

←講到隻分身做左我工人咁^^"
←成功的秘訣

朋友+感謝篇

唔知藍色好睇D定紅色好睇D呢?

自製篇 (以BAN同ICON為主)

←7月30號係我既生日喔^^~個蛋糕係我親手畫的,好簡單
←估下主角係邊個啦
←依個真係好難整,不過整到個個都咁型^^

←月使,小緣,有你地啦
←3個不同造型既我,唔知大家鍾意邊個造型呢?
←好友名單既另一版本
←花LAM,琴晚半夜整既

非你莫屬

其實仲有好多,不過我諗唔到點寫同埋懶得做

LAM之貼圖區

唔知點解..影側面,就算係坐左係度都特別好睇

千怪斬 - by xdxdlam?!

空中飛牛,仲見到我係一隻2階牛,應該係4X LV果陣影

哈~終於可以姐住自己個樣啦

好型既一張相,不過唔POST依張相,都唔知原來自己已經好耐冇上過浮鬼

LAM : 好累呀,借個搏頭比我訓下 怪 : %^#)#($_

成身都係紫色~型

新技黎?好光下

曙光既科技真係先進,有電梯上落

啦啦啦~我係一個乖學生

教官 : 依位就係新老師xdxdlam

我對新鞋,大家估下係幾多號

以下2張都係係牛城影,唔知邊張靚D呢?

唔知點解,咁樣影會影得隻牛特別型

孤單的我,坐係牛城某小巷度呆

咁都企得穩!?

唔知點解,愈黎愈鍾意咁樣影自己

眾 : 死屍都識講野,好驚呀

升72LV了,依張相得隻蝶唔夾.\_/.

LAM與寵物篇

到左深夜,自己一個人,真係好悶,好在仲有喵喵陪我

話說某一晚係鬼踏碼頭,有1個人同1隻蝶係度行CAT WALK

2個望住對方做咩呢? (依張相,已經有成7個月既歷史)

洛可影相都唔叫埋我,衰洛可.\_/.

唔制呀,比蝶蝶搶晒鏡/口\

好熱,係瀑布附近同蝶蝶休息

喵喵 : 睇我做一次

喵喵陪我係牛城某小巷度呆,THX呀>__<

同喵喵一齊去雪轉睇夜景,好靚呀

LAM & 月使的牛城之旅

去到牛城,月使唔知點解話去天宗會長老度

明白了,終於明點解月使一去到牛城話去長老度

冇記錯既話果陣月使話個NPC係我家姐黎@0@

新屋,又白又靚,仲好大間

大家都開心到喊

大家互相擁抱 (依張原本係我多手按錯制影的,但後來慢慢咁睇,又覺得冇咩問題)

深情對望

之後就同月使周圍睇下牛城有咩地方好玩

合照篇

小緣,有你啦~

3個人的合照,比小緣支杵搶晒鏡 (不過點解後面有錢係度)

唔知點解,依張相愈睇愈覺得小緣做左大佬 (不過就算唔睇對翼,小緣都係大佬^^)

夾得最好就係依張,試左幾次先影到

友誼永固,依張我個人認為都整得幾好

幾個月之前同小源+絕影既

3個人都係有尾=0=

全男班,得我一個係女

大約3個月之前同犬女係鬼踏海底影既

好靚仔既鬼鬼都出場啦!

大笑鬼,大笑LAM,但係冇大笑丹丹架=0="

大佬鬼出場! (其實咪又係鬼鬼,不過做左大佬^^)

黎張正常D既

同鬼鬼加月使既3人合照 (眾 : 相集5既合照篇真係多3人合照~)

依張係咪好熟呢?係啦,論壇頭像就係由依張相度CUT出黎

黑牛+黃牛+藍龍 (鬼鬼真係識搶鏡)

騎牛牛,不過我太大隻,好難上到去

唔知月使仲記唔記得影依張相果陣,有人話要洗眼呢?

係咁既環境下KISS,正

月使+LAM : 風塔前面好靚呀

月使周圍走,捉住佢先

KISS,依張好似仲正

曙光,大家都唔洗咁灰啦

全部人一齊大笑(眾 : 大笑既代言人就係xdxdlam)

丹丹出場!

睇風車,不過懶得上傳,所以貼依張

怪物+場景篇

不知巔,依舊冰好靚

牛城某間大屋

龍引古地

不知巔既崩天巨岩怪

迴音寂地既鐵甲蝸牛

北山冰原既北山霸刀

好了,終於都POST晒我要POST既野
今次既相集係以合照為主,所以D相特別多
相集5可以話係最成功,最特別既相集,因為標題,相,自製既,文字都有人比意見,令到我唔洗咁辛苦
係依度我要特別多謝月使,因為大多數既野都係佢幫手比意見
如果大家想睇下舊既相集,可以按下面D圖進入
另外都希望大家回下帖吧,你的回覆就是我的原動力!每張相,每一個區..都係用左好多時間整!

已有 2 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 + 10 精品文章,真係好令喔
godzilla + 10 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 20   查看全部評分

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

相集6標題區...

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-8 18:31 發表

標題要5超過80字
標題同「LAM之相集6」之間果一「-」要隔空格
姐係「標題 - LAM之相集6」
如果你後面加野就要隔一空格
姐係「標題 - LAM之相集6 (其他野)」

標題 :
一直都在想念你,聖誕快樂! - LAM之相集6
某某某 ...

始終都係覺得「我很喜歡你,你聽到嗎?」依個標題比較好=v=
所以暫定相集6標題係「我很喜歡你,你聽到嗎?」
如果大家有更好ge意見就提出吧...

注意事項 :
標題要5超過80字
標題同「LAM之相集6」之間果一「-」要隔空格
姐係「標題 - LAM之相集6」
如果你後面加野就要隔一空格
姐係「標題 - LAM之相集6 (其他野)」

標題 :
一直都在想念你,聖誕快樂! - LAM之相集6
某某某生日快樂+聖誕快樂 - LAM之相集6

我很喜歡你,你聽到嗎? - LAM之相集6
我很喜歡你,你聽到嗎?祝各位聖誕快樂! - LAM之相集6
我很喜歡你,你聽到嗎? - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

與你一起走過的日子 - LAM之相集6
與你一起走過的日子 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

希望將來可以再次遇見你 - LAM之相集6
希望將來可以再次遇見你 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

希望再次見到你 - LAM之相集6
希望再次見到你 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 mankinhui168 於 2008-8-14 23:28 發表
我希望我下次可以參加影相呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

可以的
你可以係game度密我..我隨時都得閒
同埋隨左可以影相之外仲可以加入埋比意見ge行列...
因為我覺得相集5 ge做法係極好
乜都有人比意見..所以先咁成功
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
636 點
我希望我下次可以參加影相呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 16:21 發表

如果d父母真係諗得咁開...古今中外就唔會有咁多慘劇=.=
羅蜜歐與朱莉葉都係個差唔多既eg.=v=

咁又係...有d父母只會諗自己
從來5會諗下自己ge仔女,,,
慘劇....家庭慘劇=0=?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 14:11 發表

講真其實父團同d上流人士聚埋一齊有乜用?
聚左就可以嫁個有錢人- -?
定係可以即刻變做上等人?
嫁個乞衣..講真其實嫁人e家野...都係要睇自己鍾意姐... ...

如果d父母真係諗得咁開...古今中外就唔會有咁多慘劇=.=
羅蜜歐與朱莉葉都係個差唔多既eg.=v=

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 13:52 發表

有d人係咁...
簡單黎講你父母都唔會想你嫁個乞衣..就係咁簡單

講真其實父團同d上流人士聚埋一齊有乜用?
聚左就可以嫁個有錢人- -?
定係可以即刻變做上等人?
嫁個乞衣..講真其實嫁人e家野...都係要睇自己鍾意姐...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 13:14 發表

好在我呀媽呀爸呀爺呀麻5係咁諗= =...否則我一定死得
假如有e d現象的話..我都5知比咩反應好
發展專長..我專長係咩仲未搵到 - -

有d人係咁...
簡單黎講你父母都唔會想你嫁個乞衣..就係咁簡單

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 12:57 發表

呢個社會唔係咁簡單=.=電視都有得你睇...
有d人認為自己既仔/女係上等既人...
自然就要聚d上流社會既人...
不過我當然唔希望現今社會仲有呢d現象啦
但係發展專長會好d囉= =
冇人會淨係打機叻下嘩!? ...

好在我呀媽呀爸呀爺呀麻5係咁諗= =...否則我一定死得
假如有e d現象的話..我都5知比咩反應好
發展專長..我專長係咩仲未搵到 - -
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 12:55 發表

我5係讀書ge材料,咁我係咩野ge材料?
係咩..你5講我都5知你會睇咁多書
佢都5係成日係我面前講睇書...
咁係咪要人做埋d自己5想做ge野先- -...隔硬黎只會引起反效果
仲有咩叫做「門當戶對」- -?未學過e隻字
e本書我未 ...

呢個社會唔係咁簡單=.=電視都有得你睇...
有d人認為自己既仔/女係上等既人...
自然就要聚d上流社會既人...
不過我當然唔希望現今社會仲有呢d現象啦
但係發展專長會好d囉= =
冇人會淨係打機叻下嘩!?

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 12:12 發表

你根本不是讀書的材料=.=
係得我同月使呢d肯用心讀書既人先會去睇咁多書=v=
真係唔明點解佢感染唔到你努力讀書=.=
你要做到襯托到月使之得架嘛= =
你又唔係唔知佢父母....或者月使父母要聚個「門當戶對」
到時你就柯尼吉蒂=.=
ps呢本書我都睇過下....仲有岩先死左123m(用左5%=.=)

我5係讀書ge材料,咁我係咩野ge材料?
係咩..你5講我都5知你會睇咁多書
佢都5係成日係我面前講睇書...
咁係咪要人做埋d自己5想做ge野先- -...隔硬黎只會引起反效果
仲有咩叫做「門當戶對」- -?未學過e隻字
e本書我未睇過........小去圖書館
另外又扯開晒話題....
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-13 21:20 發表

我小1至小6,中1都係冇乜點睇書...

你根本不是讀書的材料=.=
係得我同月使呢d肯用心讀書既人先會去睇咁多書=v=
真係唔明點解佢感染唔到你努力讀書=.=
你要做到襯托到月使之得架嘛= =
你又唔係唔知佢父母....或者月使父母要聚個「門當戶對」
到時你就柯尼吉蒂=.=
ps呢本書我都睇過下....仲有岩先死左123m(用左5%=.=)

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-8-13 21:20 發表

我小6到中1 都睇多左D...之後又少返=口=

我小1至小6,中1都係冇乜點睇書...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-13 21:18 發表

我記得我小學6年班果陣仲係冇乜點睇書

我小6到中1 都睇多左D...之後又少返=口=

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-8-13 21:16 發表

下=0=   E本書我GE系列我小學6年級就睇過>.

我記得我小學6年班果陣仲係冇乜點睇書
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-13 21:15 發表

-口-
原來係咁
真係冇記性>

SOR....令係地諗多個標題一陣KA KA KA

EXP
288 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-13 21:05 發表

書名=0=
我未聽過有書係叫e個名..可能係我見識小/小睇書掛=3=

下=0=   E本書我GE系列我小學6年級就睇過>.<

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-8-13 21:14 發表

其實我個時打 行 係因為突然5記得7打個走字

-口-
原來係咁
真係冇記性><
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-12 15:45 發表

因為個「行」字先會搞到讀起黎變得5順口
嗯...慢慢黎吧,慢慢諗,諗到再講都未遲

其實我個時打 行 係因為突然5記得7打個走字

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-8-13 21:02 發表

5好意思.....係一本書GE名黎- -
叛逆歲月-與你走過的日子(應該係E個名掛.....)
作者-君比

書名=0=
我未聽過有書係叫e個名..可能係我見識小/小睇書掛=3=
心......好甜

相7....很甜很溫暖