AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1007|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[官方] e票聯購買《麒麟坐騎包》流程   [複製鏈接]

八級將神會員

官方論壇大使

主打遊戲
來自天外的英雄
EXP
11722 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章

樓主
收到唔小會員係論壇話去到「e票聯」銷售據點,但買唔到《麒麟坐騎包》
因可能有D鋪頭o既職員,並唔知道自己鋪頭收埋左一部叫做【e票聯】o既販售機,就令大家白行一轉

所以,我淺倉藍係到建議大家去返相熟o既銷售據點購買,並要講清楚係買《名將列傳果隻online game 最新推出o既《麒麟坐騎包》,如果小職員都係唔知o既話,就無計喇

e票聯購買《麒麟坐騎包》流程:
1. 到全港任何一間擁有「e票聯」販售機的店舖
2.「e票聯」販售機地點: http://www.alta.hk/client/unit/sales_channel/echarge.html
3. 向店員表示購買《名將列傳 - 麒麟坐騎包》
4. 付款後,店員會提供一張e票聯單據,上面印有「名將列傳專用點數1000點」及「麒麟坐騎包虛寶序號」。

祝大家好運
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
127 點
數量有限!仲唔快D買個《麒麟坐騎包》過中秋~~

六級天王會員

×不具名的悲殤

主打遊戲
港式麻雀
EXP
2080 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

e票聯 發表於 2012-8-28 17:04
《麒麟坐騎包》的數量有限, 售完即止架~
我估9月份仲有既~再遲D就唔肯定仲有冇LA
最好就快D買LA{ ...

ok 多謝你先a_a thx

EXP
127 點
kusako 發表於 2012-8-28 16:29
大約會維持幾耐??我諗住買 又驚冇晒

《麒麟坐騎包》的數量有限, 售完即止架~
我估9月份仲有既~再遲D就唔肯定仲有冇LA
最好就快D買LA

EXP
558 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章

kusako 發表於 2012-8-28 16:29

佢點數序號同虛寶序號分開。我打算入左虛寶先。點遲D先入。反正攞卷活動完左。攞唔到。。。。。。。。

六級天王會員

×不具名的悲殤

主打遊戲
港式麻雀
EXP
2080 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

EXP
127 點
peterwu 發表於 2012-8-28 13:05
有左個簡單又詳細嘅地址表。真係易揾幾多。終於買到啦!
其實個地圖地址邊個咁蠢諗出㴝。出得又慢又煩。改左 ...

謝謝你的意見^.^

EXP
558 點

有左個簡單又詳細嘅地址表。真係易揾幾多。終於買到啦!
其實個地圖地址邊個咁蠢諗出㴝。出得又慢又煩。改左做㴝個表仲方便。一眼睇晒。

EXP
483 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章

e票聯既工作人員一樣幫手哈哈

八級將神會員

官方論壇大使

主打遊戲
來自天外的英雄
EXP
11722 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章

呀哈~ 唔該晒e票聯o既工作人員

EXP
483 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章

哦..好在
慈雲山慈雲山中心仲有

EXP
127 點
peterwu 發表於 2012-8-27 15:57
不如你整個表出黎,D鋪頭地址清楚D,到更新一下,去到間鋪都無左,真係把幾火~~~ ...

最新商戶列表:

facebook.com/epaylinks/app_190322544333196

謝謝^.^
e票聯服務熱線: 3103 6868
Facebook Page: http://facebook.com/epaylinks
e票聯-銷售點:
http://facebook.com/epaylinks/app_190322544333196

EXP
558 點

GM,個入1000點活動,可唔可以延長呀?就係因為買唔到黎個包,所以就攞唔到果3張卷...延長少少好喎...

EXP
558 點

e票聯 發表於 2012-8-27 14:36
你好!
該店舖已經關閉, 你可到附近的其他e票聯商戶購買, 謝謝!

不如你整個表出黎,D鋪頭地址清楚D,到更新一下,去到間鋪都無左,真係把幾火~~~

EXP
127 點
絕對幸福 發表於 2012-8-27 14:25
九龍 黃大仙區 Nobletime Ltd (TWS) 慈雲山中心6樓638號鋪 23210873 .
慈雲山中心6樓有咩= = ...

你好!
該店舖已經關閉, 你可到附近的其他e票聯商戶購買, 謝謝!

電話亭 - 九龍慈雲山慈雲山中心6樓652A鋪
3G流動世界 - 九龍慈雲山慈雲山中心6樓606號鋪
e票聯服務熱線: 3103 6868
Facebook Page: http://facebook.com/epaylinks
e票聯-銷售點:
http://facebook.com/epaylinks/app_190322544333196

EXP
483 點

九龍 黃大仙區 Nobletime Ltd (TWS) 慈雲山中心6樓638號鋪 23210873 .
慈雲山中心6樓有咩= =