AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 818|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] gm小心因小失大!! [複製鏈接]

EXP
930 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

樓主

認真名將呢隻game系幾好玩 但我5明解已經有咁多人話5玩 仲要好多都系用hkd玩既 你地都仲可以系到唸埋d5系方法既方法 例如封人ac?!! 你每人派反d倍常出黎 起碼大家都會覺得 你地系有心處理問題 但你地有做咩? 仲系到唸緊d錢既問題 你拖1日就小左d用錢去養你地既玩家 貪字得個貧呀 好心你地真系睇下我地d意見la 琴晚睇住12宮巨蟹系咁系世頻叫你地回潮 睇到都覺得佢5低 佢用咁多錢玩既結果就系比5上d無用錢玩過既cb玩家 咁邊到公平?! 打機系想happy 但我睇5出你有咩地方可以令我地happy 只系有一次又一次既失望 希望你地正視一下 !!!!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
930 點

sunneedboy 發表於 2012-9-28 18:15
隻game唔死都死左50%

你們搵dcb玩家玩啦 我地d唔係cb的就88

我都5系cb的 但點講都好 玩耐左有感情 咁祝你下隻game玩得happy吧=]

EXP
194 點
隻game唔死都死左50%

你們搵dcb玩家玩啦 我地d唔係cb的就88

EXP
930 點

sunneedboy 發表於 2012-9-28 18:06
參加過封測的玩家 不過$1hk都無用過就有3千幾紅利
入左hk幾千個d玩家就得個睇字
隻game玩完 千年道行  一 ...

我覺得點都要睇埋佢做5做野先

EXP
930 點

cleverppl 發表於 2012-9-28 18:06
其實唔係用得錢多就勁  好似你講個個 有玩pvp既都知佢有幾”勁“  仲有今次既唔公平 唔係有無俾錢玩 而係有 ...

只不過真系燈佢5底

EXP
194 點
參加過封測的玩家 不過$1hk都無用過就有3千幾紅利
入左hk幾千個d玩家就得個睇字
隻game玩完 千年道行  一更新就玩完
88 唔會比機會你食我地d血汗錢

EXP
903 點
其實唔係用得錢多就勁  好似你講個個 有玩pvp既都知佢有幾”勁“  仲有今次既唔公平 唔係有無俾錢玩 而係有玩封測既會多左紅利   仲有真係用錢玩個d 唔會係個800hkd 可以相比既