AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5056|回復: 71
打印 上一主題 下一主題

天道們入   [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

樓主
大家覺唔覺得天道好廢 由道法開始e經好廢 同其他職根本冇得比 技又廢 其實現在玩天道既人e經好小 d技可唔可以正勁d呢? d新職愈出愈屈 但天道d技就愈出愈廢 天道仲會有人玩?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
949 點

草もち 發表於 2012-12-31 18:39
由道法開始e經好廢

就係冇咩人玩個職 先有興趣想玩下^^天道同靈仙 我始終鐘意天道多d 其他game d天道(天師 算唔算天道?^^)好勁架 唔明做乜依隻game咁廢- -

EXP
5042 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

充能轉化
舊:HP值低於 20% 發動,180 秒內只會觸發一次
新:HP值低於 50% 發動,120 、100、80、60、30秒內會觸發一次

期待~

EXP
534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

由道法開始e經好廢<--甘你又玩-3-
係都玩靈仙吧

EXP
1556 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 趣圖分享勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

二轉三轉技都有調整到@@!!
真係天道們一大福音也((尤其是三轉大技

道法師-天道
專精:圖騰
舊:雷之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 傷害值。 冰之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 治療量。 風之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 跑速。
新:雷之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 傷害值。 冰之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 治療量。 風之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 跑速。

充能轉化
舊:HP值低於 20% 發動,180 秒內只會觸發一次
新:HP值低於 50% 發動,120 、100、80、60、30秒內會觸發一次

轟天雷彈
舊:三轉大招唯一沒有附加特殊效果!沒有附加特殊效果!!沒有附加特殊效果!!!
新:降低移動速度30、35、40、45、50% 與雷電抗性10、15、20、25、30%,持續3、3.5、4、4.5、5秒

出處:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=27205

EXP
1556 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 趣圖分享勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

keroro1234 發表於 2012-12-29 20:00
大大, 其實你指 癒合術要點滿?
還是淨化之花

咳咳,,,,,,
抱歉打完沒check字
淨化之花點1就好,解負性buff
癒合術點滿
不過出左新一轉技之後可以點仙癒之風取代癒合術

EXP
5042 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 12:51
新技 & 物品資料請看晴空物語透視鏡
http://gametsg.techbang.com/gd/index.php

大大, 其實你指 癒合術要點滿?
還是淨化之花

EXP
603 點
水水bb 發表於 2012-10-14 21:21
佢得好小抗 天道大技用左又要等20秒先可以再用 大技唔勁既

你吾識運用即

EXP
5042 點

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 12:51
http://gametsg.techbang.com/gd/index.php

THZ, 太好了0.0

我唔知1轉學5學 D+血技 保命:(
我想做打手ONLY

而且個圖滕, 風好似最無用
我打算點滿雷圖, 5知好5好, 用黎打怪

EXP
1556 點

keroro1234 發表於 2012-12-29 09:58
幾時出GA?
公佈左出la?

而家既一轉配點:點我
天道技能點法有好多種
睇番你係做 全打手 / 半補打 / 全補 ((<---全補轉天道好怪,但我成日都見到-___-||||| 
講下D技啦
淨化之花 & 術法貫通必點滿, 但 風靈賜福,咒語訓練,運勢學 就睇你有冇需要先決定點唔點
範圍技 電脈 / 天雷 二選一 , 睇你中意用邊個 (技能點吃緊,得61點
圖騰果D都係隨你中意
我跑速點滿係為左單刷副本放風箏(打帶跑)
點療癒之風只係為左同公會FD打副打訓練所冇補果時
自己可以換補裝做補,補FD血用的

*出左新一轉技,回血技能考慮緊會唔會點 仙癒之風 取代 癒合術*

二轉:點我
範圍技專精,專精圖騰都係睇你自己啦
電網癈到乜咁,先扣得果百幾血,除非你係走PK路,否則唔點
空間穿梭.....這個我打副放放下風箏跑跑下都唔記得用,所以就唔點
威能,,我走打手路,唔點
天杖盾道點滿只為提高雷系技能攻擊,隨你中意
充能轉化盡可能點滿,走副本天道救命技!!

其實打打下發覺
天道D技點樣點都係睇你自己既實際需要0.0

EXP
5042 點

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 09:54
出新技
then d技要諗過曬=-=
煩死

大大, 教我點@@@@@

EXP
949 點

keroro1234 發表於 2012-12-29 11:24
我都想做打手, 介5介意pm 你學ga 技比我xd thz~

我隻天道得63 d技唔知點得岩唔岩 ....... 你睇我開po問就知啦T.T 其實天道有好多野我都唔識- -你不如問下58樓 佢玩天道既經驗一定多過我 我d技大多都係跟佢點 幫你唔到 sorry

EXP
5042 點

水水bb 發表於 2012-12-29 11:09
咁又係 你之前用左好多心機諗d技- - 依家又要再諗過haha

我都想做打手, 介5介意pm 你學ga 技比我xd thz~

EXP
949 點

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 09:54
出新技
煩死

咁又係 你之前用左好多心機諗d技- - 依家又要再諗過haha

EXP
5042 點

出新技
煩死

幾時出GA?
公佈左出la?

EXP
1556 點

出新技
煩死

EXP
5042 點

水水BB, 我新玩天道,(14LV NOW)
我想問,點樣配點?
我想做打手! HELP

EXP
949 點

tangjojo2000 發表於 2012-12-28 20:50
一轉新技冇乜用=.=  ((對我黎講
封技頂多3秒

好耐冇見 咁又係既 依家覺得晴空愈來愈複雜 冇啦啦又出d新技出來 我覺得新技最屈係ec個招囉 新技幫唔到道法幾多 只可以話勁小小 真係相差得太多 咁不如唔好出好過 咪又係改變唔到道法既命運 唉T.T

EXP
1556 點

一轉新技冇乜用=.=  ((對我黎講
封技頂多3秒

同其他職比就覺得好大差別=-=
E.G. 陰陽職有灼燒,冰錐,天火,暴風 加強版,仲有直接回血技 ((真係就黎取代靈仙啦
道法加多左個十字範圍技有屁用!

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

封個一陣,,